Malina Опубліковано 4 вересня Поділитися Опубліковано 4 вересня Есть адаптер, отлично работал с Планетой и Диагбоксом первых версий. Однажды надо было глянуть что-то свежее и я обновил адаптер с B на C. Работает со свежими авто нормально, но понадобилась старая Планета (Peugeot 206 2005 года) и с ней адаптер в упор не видит ни БЦМ, ни моторника, только ВИН определяет. Работает ли у кого-то ревизия С с Планетой? И как можно откатить на ревизию В? Из-под Диагбокса РР2000 тоже не запускается. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volf542 Опубліковано 4 вересня Поділитися Опубліковано 4 вересня Отлично работает, а реверанс какой? Вечером свою подробнее гляну Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Malina Опубліковано 4 вересня Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
стбд32 Опубліковано 4 вересня Поділитися Опубліковано 4 вересня у меня такой, работает Malina 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Malina Опубліковано 4 вересня Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня Спасибо. У вас именно РР2000 нормально работает на этой версии? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
miha75me Опубліковано 4 вересня Поділитися Опубліковано 4 вересня Если проблема не по железу.то прошивка китайская дала о себе знать.там мусор-нужно перешивать Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volf542 Опубліковано 4 вересня Поділитися Опубліковано 4 вересня 4 часа назад, стбд32 сказал: у меня такой, работает Один в один, как у коллеги, все блоки видит на 206 2000годов, на 406 дорест и рест Malina 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Malina Опубліковано 5 вересня Автор Поділитися Опубліковано 5 вересня Спасибо. Возможно, Планета или дрова криво стали. Буду разбираться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dimа Опубліковано 5 вересня Поділитися Опубліковано 5 вересня 36 минут назад, Malina сказал: Возможно, Планета или дрова криво стали. Буду разбираться. Скорее всего не поможет, при смене реверанса с B на C через usb такое бывает. Если считать сейчас прошивку через прогер с Winbond и Fujitsu там будут разные реверансы, возможно и серийные номера Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
miha75me Опубліковано 5 вересня Поділитися Опубліковано 5 вересня Вот об этом я выше и писал,тот скрипт для прошивки хвоста через юсб некоторые сканеры портит,ну а дальше сами думайте играйтесь) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Malina Опубліковано 5 вересня Автор Поділитися Опубліковано 5 вересня Не знаете, есть ли скрипт для отката на В? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
carworker Опубліковано 5 вересня Поділитися Опубліковано 5 вересня 18 часов назад, Malina сказал: ? Из-под Диагбокса РР2000 тоже не запускается. Коли вже вибрав у Діагбоксі РР2000 та РР2000 відкрилася роз'єднай а потім знов під'єднання до юсб. В мене 2 адаптера чіна із повним залізом. Тримав для РР2000 і Діагбокс окремо. Поки не став іх плутати. Та з'ясував що оба чудово автоматом перешиваються. РР2000 на ХР sp3 Malina 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dimа Опубліковано 5 вересня Поділитися Опубліковано 5 вересня Откатится можно через checker, но есть большая доля вероятности получить кирпич. Я пару раз восстанавливал знакомым через прогер,была у меня пара рабочая, считаная с моей лексии,но сейчас она в про..бе, а читать уже че-то лень, у самого валяется такая же глючная, а востонавливать нет желания, видимо стар становлюсь) А вообще обратись к @ice007 может он что дельное подскажет Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Malina Опубліковано 8 вересня Автор Поділитися Опубліковано 8 вересня Похоже, проблема в железе по К-линии. Неожиданно 1 раз из 10 подключился. Я вскрыл адаптер, пропаял подозрительные места. Начал подключаться через раз. Сбило с толку, что раньше (по правде гоаоря, последний раз подобный автомобиль заезжал года три назад) этот адаптер работал безотказно на старых авто. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ice007 Опубліковано 1 жовтня Поділитися Опубліковано 1 жовтня Всем добра, кто перешил через УСБ в итоге ждет кирпич. Сразу это произойдет или через месяц, трудно сказать. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти