PWPetro 9 Опубліковано 13 травня Поділитися Опубліковано 13 травня Диагностика Honda HDS через несколько подключений через SM2 Pro 2.21.22 убивает прибор. Приходится его прошивать по новой. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serj_Pro 12 Опубліковано 13 травня Поділитися Опубліковано 13 травня 22 минуты назад, PWPetro сказал: Диагностика Honda HDS через несколько подключений через SM2 Pro 2.21.22 убивает прибор. Приходится его прошивать по новой. Так прошейте на свежую, уже давно многие 35 юзают Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
PWPetro 9 Опубліковано 13 травня Поділитися Опубліковано 13 травня PCMflash для 2,1,22 китайский не будет работать с 35. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serj_Pro 12 Опубліковано 13 травня Поділитися Опубліковано 13 травня 19 минут назад, PWPetro сказал: PCMflash для 2,1,22 китайский не будет работать с 35. Это вы сами придумали? MotoEgor 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
serg2210 3 Опубліковано 13 травня Поділитися Опубліковано 13 травня 1 час назад, PWPetro сказал: PCMflash для 2,1,22 китайский не будет работать с 35. Работает прекрасно 👌 Виктор V 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sal_1976 1 Опубліковано 18 травня Поділитися Опубліковано 18 травня Доброго времени! У меня пока нет прав на скачивание( может кто скинет 35ю версию? sputnet74 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
cthubq 1 Опубліковано 19 травня Поділитися Опубліковано 19 травня https://disk.yandex.ru/d/E8uDmObhMuMbsQ MrBlackBeard 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vasek119 0 Опубліковано 21 травня Поділитися Опубліковано 21 травня В 18.05.2026 в 16:17, sal_1976 сказал: У меня пока нет прав на скачивание Кто мешает приобрести доступ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
cambric 0 Опубліковано 21 травня Поділитися Опубліковано 21 травня 9 хвилин назад, vasek119 сказав: Кто мешает получить доступ? как? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Roman St 202 Опубліковано 21 травня Поділитися Опубліковано 21 травня 1 час назад, cambric сказал: как? Платно или 10 репутации... https://carmasters.org/store/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SerGO90 1 Опубліковано 27 травня Поділитися Опубліковано 27 травня День добрый Может есть у кого-то версия прошивки 2.21.22. На 2.21.32 GPT на 71 модуле читает без проблем блок , а 53 в Бут режиме не хочет работать с блоком , хочу вернуть 22 версию поэкспериментировать (блок edc17/Med17) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddam47 129 Опубліковано 27 травня Поділитися Опубліковано 27 травня 28 минут назад, SerGO90 сказал: День добрый Может есть у кого-то версия прошивки 2.21.22. На 2.21.32 GPT на 71 модуле читает без проблем блок , а 53 в Бут режиме не хочет работать с блоком , хочу вернуть 22 версию поэкспериментировать (блок edc17/Med17) Чудесно работает 32-я версия со всеми модулями. Не в прошивке дело. Подключка, трансиверы и тд Chupacabra 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SerGO90 1 Опубліковано 4 червня Поділитися Опубліковано 4 червня Трансиверы поверю , о катился на 22 , действительно ничего не поменялось GPT работает отлично . Жаль нет павер бокса под рукой , можно было б попробовать через openport. Scanmatik 2pro (Китай ) раз 10 читал под ряд 71 модулем и сравнивал winhex 1 вычитаный файл и последний ,одинаковые. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
cthubq 1 Опубліковано 19 липня Поділитися Опубліковано 19 липня Подскажите какая крайняя версия софта для Сканматик 2 -зелёная плата? Только что, cthubq сказал: Подскажите какая крайняя версия софта для Сканматик 2 -зелёная плата? Восстановил,но нет обмена.Питание в норме Трансиверы заменены,Ни при подключении USB,ни при подаче 12 вольт светодиод не работает.Рабочий выпивал,светится при прозвонке. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Виктор V 46 Опубліковано 19 липня Поділитися Опубліковано 19 липня 17 минут назад, cthubq сказал: Подскажите какая крайняя версия софта для Сканматик 2 -зелёная плата? Восстановил,но нет обмена.Питание в норме Трансиверы заменены,Ни при подключении USB,ни при подаче 12 вольт светодиод не работает.Рабочий выпивал,светится при прозвонке. Где на него прошивку взяли Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
cthubq 1 Опубліковано 19 липня Поділитися Опубліковано 19 липня Так Сам ищу,поэтому и вопрос.Может кто-то его восстанавливал самосотятельно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Виктор V 46 Опубліковано 19 липня Поділитися Опубліковано 19 липня 2 часа назад, cthubq сказал: Так Сам ищу,поэтому и вопрос.Может кто-то его восстанавливал самосотятельно. Обратись к deman-s. Я не смог такой поднять прошивка от SM2 про не подходит прибор не видит машину Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Minoga 3 Опубліковано 24 липня Поділитися Опубліковано 24 липня В 27.05.2026 в 16:18, SerGO90 сказал: День добрый Может есть у кого-то версия прошивки 2.21.22. На 2.21.32 GPT на 71 модуле читает без проблем блок , а 53 в Бут режиме не хочет работать с блоком , хочу вернуть 22 версию поэкспериментировать (блок edc17/Med17) SM2_2.21.22_A78730.bin Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SerGO90 1 Опубліковано 27 липня Поділитися Опубліковано 27 липня В 24.07.2026 в 12:22, Minoga сказал: SM2_2.21.22_A78730.binНедоступно Спасибо. Minoga 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zzasqwa 0 Опубліковано 31 липня Поділитися Опубліковано 31 липня Доброго. Поделитесь софтом с драйверами под 35 версию. Стояла 22ю но прибор заблокировался. Буду прошивать под 35. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Roman St 202 Опубліковано 31 липня Поділитися Опубліковано 31 липня 14 минут назад, zzasqwa сказал: Поделитесь софтом с драйверами под 35 версию. Стояла 22ю но прибор заблокировался. Буду прошивать под 35. Так она доступна на офф сайте. Качайте ставте. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Valery63 10 Опубліковано 31 липня Поділитися Опубліковано 31 липня Привет. Лови. Scanmatik_2.21.35_Setup.exe roma130a, zzasqwa і Roman St 1 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zzasqwa 0 Опубліковано 31 липня Поділитися Опубліковано 31 липня Спасибо. Я думал под китайматик свой софт) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Roman St 202 Опубліковано 31 липня Поділитися Опубліковано 31 липня 40 минут назад, zzasqwa сказал: Спасибо. Я думал под китайматик свой софт) Неее. Ну погуглите же... 😉 что бы пользоватся надо понять как работает. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тоха555 21 Опубліковано 17 серпня Поділитися Опубліковано 17 серпня Парни приветствую! Есть может у кого дамп 26 версии, скиньте если не трудно! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти