Ortamol 111 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 Приветствую. Знакомый помог с покупкой оборудования на новую мастерскую и попросил привязать запасной ключик(ориг б.у.), вопрос заключается в том, смогу ли я привязать его по дампу айпрогом(нашёл скрипт, но не уверен работает ли он). Буду весьма благодарен за помощь! (Оставлю номер ключика и фото скрипта) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
11den11 281 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 11 минут назад, Ortamol сказал: попросил привязать запасной ключик(ориг б.у.) А зачем ориг ключ по дампу привязывать? И что означает - ориг б.у.? Они как бы все б.у на б6., только вопрос - ориг или нет. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
tarasyc 8 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 Загрузити дамп, покласти ключик на модуль зашити його. Відкрити збережений дамп і побачити чи зашився.Check key. Ortamol 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ortamol 111 Опубликовано 6 ноября, 2022 Автор Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 12 минут назад, 11den11 сказал: А зачем ориг ключ по дампу привязывать? И что означает - ориг б.у.? Они как бы все б.у на б6., только вопрос - ориг или нет. Это мой первый опыт в привязке ключика по дампу и решил спросить как это делается по правильному, так как не шарю в типах чипов иммо, крипто и т.д. , но охотно учусь этому. Благодарю за ответ! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Dok 820 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 id48 бу не пишутся, только замена чипа в ключе и само проще прописать через пин. А в этих ключах менять чип, то еще извращение. Могу новый подогнать))) roma130a 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
roma130a 772 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 36 минут назад, 11den11 сказал: Они как бы все б.у на б6., только вопрос - ориг или нет. Аот тут как бы не понял юмора) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
tarasyc 8 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 думаю,юмор, в підготовці ключа Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ortamol 111 Опубликовано 6 ноября, 2022 Автор Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 Продавець заявив, що ключик вже підготовлений, якщо не важко, підкажіть що таке підготовка і з чим його їдять. Ще раз дякую за відповіді! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
tarasyc 8 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 Прописаний (Підготовлений) під твій автомобіль, Щоб зайти в нього по ОБД. Потрібно Пін. Поскільки чіп годиться не тільки для твоєї моделі, марки... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Paulyd 208 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 Какой айпрог вы что шутите Пин вытягивайте, новый ключ или сгенерированный , а там хоть Васей привязвайте . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Gorohuo88 60 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 Проверте чип он локет или нет? А то у нас продаваны такие)) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Dok 820 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 А дилера кто будет делать? Папа Карло)))? roma130a 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Gorohuo88 60 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 Если там 48 то найдите xhorse миньку и склоньте чип, если ее нет то нужно купить если заниматься ключами то без нее ни как Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
димас т 323 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 34 минуты назад, Ortamol сказал: Продавець заявив, що ключик вже підготовлений, якщо не важко, підкажіть що таке підготовка і з чим його їдять. Ще раз дякую за відповіді! 35 минут назад, Ortamol сказал: Продавець заявив, що ключик вже підготовлений, якщо не важко, підкажіть що таке підготовка і з чим його їдять. Ще раз дякую за відповіді! если простым языком то нужно в чип записать 7 байт cs.это и есть диллер кей Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Dok 820 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 Короче вердикт сей басни таков, iprog тут в пролете! Ortamol 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
roma130a 772 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 Цікаво що тулить продавець? ТР23 ? Чи він вангує і зразу підготовлює під cs покупця?)) 1 час назад, Paulyd сказал: Пин вытягивайте, новый ключ или сгенерированный , а там хоть Васей привязвайте . В іммо 4 піна мало буде Dok и Paulyd 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Paulyd 208 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 я понял Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
metz 488 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 Ну і понеслось ,хто в ліс хто по дрова. Ні ,щоб допомогти початківцю, так давай кидати репліками ,причому видно що майже кожен с дописувачів сам плаває в цьму питанні. Поскільки Олег (розпочинач цього топіка) мій земляк (я родом з досить старовинного містечка Полонне ,що на хмельниччині) попробую пояснити. Скрипт що на малюнку для того і називається KEY MAKER ( виробник ключа) щоб все зробити за дилера і за діагностичне обладнання . Тобто з дампу комфорта витянути 7 байт СS захисту компонентів і 5значний PIN (індивідуальні для авто) і перенести їх в транспондер ,тобто створити DEALER KEY , а потім зробити роботу за діагностичний прилад перенести индивідальній ID (4 байта) транспондера в дамп іммо в данному випадку це блок комфорту, створивши новий дамп уже с вписанним в нього ID . Цей дамп записується в мікросхему памяті 95320 замість стокового. От і все. Ця моя писанина більше підходить для транспондера типу ID48 megamos. Хоча для другого типу транспондера типу HITAG 2 в принципі теж саме ,але с нюансами шість байт CRYPTO хайтаг це і є 6 байт СS + 1 байт вписується окрему від кріпти комірку. Звичайно використовувати для створення нового ключа тільки чистий транспондер- тей що був в використанні не підійде якщо нема змоги зробити йому UNLOCK. Для Олега потрібно спочатку вияснити який тип транспондера використовується в авто для цього прочитати рідний ключ другим скриптом Iprog+ просто для читання танспондерів записати при вдалому читанні 4 байта ID . Потім вичитати дамп 95320 комфорту ну і закинути його в відповідний скріпт ,якщо він роспізнає те ID в одній із 4 комірок , значить він виконає задачу .А далі ставим новий чіп записуєм в вільну комірку а створений новий дамп мейкером в 95320. От і все . Ціла лекція получилась.Але ,я думаю буде корисна не тільки для Олега. Висновок: IPROG пише нові ключі без допомоги дюже коштовних і не дуже приладів. Ortamol, Razvedka, wagner и 1 другой 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ortamol 111 Опубликовано 6 ноября, 2022 Автор Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 2 минуты назад, metz сказал: Ну і понеслось ,хто в ліс хто по дрова. Ні ,щоб допомогти початківцю, так давай кидати репліками ,причому видно що майже кожен с дописувачів сам плаває в цьму питанні. Поскільки Олег (розпочинач цього топіка) мій земляк (я родом з досить старовинного містечка Полонне ,що на хмельниччині) попробую я пояснити. Скрипт що на малюнку для того і називається KEY MAKER ( виробник ключа) щоб все зробити за дилера і за діагностичне обладнання . Тобто з дампу комфорта витянути 7 байт СS захисту компонентів і 5значний PIN (індивідуальні для авто) і перенести їх в транспондер ,тобто створити DEALER KEY , а потім зробити роботу за діагностичний прилад перенести индивідальній ID (4 байта) транспондера в дамп іммо в данному випадку це блок комфорту, створивши новий дамп уже с вписанним в нього ID . Цей дамп записується в мікросхему памяті 95320 замість стокового. От і все. Ця моя писанина більше підходить для транспондера типу ID48 megamos. Хоча для другого типу транспондера типу HITAG 2 в принципі теж саме ,але с нюансами шість байт CRYPTO хайтаг це і є 6 байт СS + 1 байт вписується окрему від кріпти комірку. Звичайно використовувати для створення нового ключа тільки чистий транспондер тей що був в використанні не підійде якщо нема змоги зробити йому UNLOCK. Для Олега потрібно спочатку вияснити який тип транспондера використовується в авто для цього прочитати рідний ключ другим скриптом Iprog+ просто для читання танспондерів записати при вдалому читанні 4 байта ID . Потім вичитати дамп 95320 комфорту ну і закинути його в відповідний скріпт ,якщо він роспізнає те ID в одній із 4 комірок , значить він виконає задачу .А далі новий ставим новий чіп записуєм в вільну комірку а створений новий дамп мейкером в 95320. От і все . Ціла лекція получилась.Але ,я думаю буде корисна не тільки для Олега. Висновок: IPROG пише нові ключі без допомоги дюже коштовних приладів. Огоо! Дуже вам дякую, настільки розгорнутої відповіді на своє питання я не зустрічав ніколи, завтра спробую проверсти цю процедуру і відразу відпишуся. Ще раз дякую вам! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
roma130a 772 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 Це в теорії, а що вийде на практиці з допомогою цього на мій погляд не особливо надійного прибора нам розкаже автор теми, не факт що скрипт робочий, як і безліч інших в цьому приборі, а ще питання стоїть про антену, чи зможе вона чіп прочитати. Але тема обіцяє бути цікавою) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
tarasyc 8 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 9 минут назад, metz сказал: Ну і понеслось ,хто в ліс хто по дрова. Ні ,щоб допомогти початківцю, так давай кидати репліками ,причому видно що майже кожен с дописувачів сам плаває в цьму питанні. Поскільки Олег (розпочинач цього топіка) мій земляк (я родом з досить старовинного містечка Полонне ,що на хмельниччині) попробую пояснити. Скрипт що на малюнку для того і називається KEY MAKER ( виробник ключа) щоб все зробити за дилера і за діагностичне обладнання . Тобто з дампу комфорта витянути 7 байт СS захисту компонентів і 5значний PIN (індивідуальні для авто) і перенести їх в транспондер ,тобто створити DEALER KEY , а потім зробити роботу за діагностичний прилад перенести индивідальній ID (4 байта) транспондера в дамп іммо в данному випадку це блок комфорту, створивши новий дамп уже с вписанним в нього ID . Цей дамп записується в мікросхему памяті 95320 замість стокового. От і все. Ця моя писанина більше підходить для транспондера типу ID48 megamos. Хоча для другого типу транспондера типу HITAG 2 в принципі теж саме ,але с нюансами шість байт CRYPTO хайтаг це і є 6 байт СS + 1 байт вписується окрему від кріпти комірку. Звичайно використовувати для створення нового ключа тільки чистий транспондер- тей що був в використанні не підійде якщо нема змоги зробити йому UNLOCK. Для Олега потрібно спочатку вияснити який тип транспондера використовується в авто для цього прочитати рідний ключ другим скриптом Iprog+ просто для читання танспондерів записати при вдалому читанні 4 байта ID . Потім вичитати дамп 95320 комфорту ну і закинути його в відповідний скріпт ,якщо він роспізнає те ID в одній із 4 комірок , значить він виконає задачу .А далі ставим новий чіп записуєм в вільну комірку а створений новий дамп мейкером в 95320. От і все . Ціла лекція получилась.Але ,я думаю буде корисна не тільки для Олега. Висновок: IPROG пише нові ключі без допомоги дюже коштовних і не дуже приладів. Я трішки стисліше писав. Земляче... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ortamol 111 Опубликовано 6 ноября, 2022 Автор Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 1 минуту назад, roma130a сказал: Це в теорії, а що вийде на практиці з допомогою цього на мій погляд не особливо надійного прибора нам розкаже автор теми, не факт що скрипт робочий, як і безліч інших в цьому приборі, а ще питання стоїть про антену, чи зможе вона чіп прочитати. Але тема обіцяє бути цікавою) Чіп прочитає, вже це робив, так як прилад від goverla, там 2 їх в комплекті, а про результат я відпишусь скоро Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
tarasyc 8 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 2 минуты назад, roma130a сказал: Це в теорії, а що вийде на практиці з допомогою цього на мій погляд не особливо надійного прибора нам розкаже автор теми, не факт що скрипт робочий, як і безліч інших в цьому приборі, а ще питання стоїть про антену, чи зможе вона чіп прочитати. Але тема обіцяє бути цікавою) А може в нього Говерловський прибор... Антену можна зробити самому... Все тут розписано. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
roma130a 772 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 2 минуты назад, Ortamol сказал: так як прилад від goverla Маю такий самий, нічого особливого він собою не являє, зелізо більш менш в порівнянні з рисовим, а скрипти у всіх однакові Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
tarasyc 8 Опубликовано 6 ноября, 2022 Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2022 Ставлю, що все буде ок, і тема закриється. Я нававіть розлочував чіпи Iprogom. Зараз хочу 4D покласти в Сценніка1, щоб радіо працювало... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения