Перейти к содержанию

Studebeker

Автомастер
  • Постов

    517
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент Studebeker

  1. Кесс оригінал робить, але одного разу і через оригінальний кесс прийшлось звертатись в Італію в службу підримки. Не все гладко пройшло.
  2. Зараді дослідження , заварив тріщину на старому стальному стакані і поставив назад . Щоб зрозуміти ,чи не проблема в плиті яку купив з усиленим стаканом. Симптоми остались.
  3. Привіт. Машина не клієнта своя , їздить дружина . Купив авто з пробігом 27 тис км . Від того часу в одних руках. Адаптацію не проходить. Разів 5 пробував робити адаптацію не проходить. Перед знятям мехатроніка були помилки, (по тиску масла, і зашита от ігри насоса). При включанні D деколи іде удар і авто дьоргає при рушанні. А може включитись, і плавно рушити і перемикати всі передачі до 7 . Може переключати через одну передачу, з 2 зразу на 4. Або з 4 на 6. По різному буває. поставив стакан такий як на 1 фото, той що на 2 фото теж стальний . Стакан з 2 фото , відходив десь 2-3 роки .
  4. Studebeker

    Dsg 7 dq200

    Привіт . Допоможіть розібратись з проблемою дсг7, поло 1.2 бензин 2012 рік .Пробіг авто 141000 тис,км . Стандарта проблема тріс гідроблок , падав тиск в системі. Зняв мехатронік , замінив гідроплиту на модифіковану з стальним посиленим стаканом. Зібрав все поставив мехатронік на місце з тиском масла все ОК. Накачує до 60 і повільно падає до 42. Але появились інші помилки. эффект: застревание на передаче 5 – неправдоподобный сигнал. P072D/01837 Пассивный/Спорадический Застрял на второй передаче – неправдоподобный сигнал P072C/01836 Пассивный/Спорадический Застрял на первой передаче – неправдоподобный сигнал P175E/05982 Пассивный/Спорадический Сцепление 1 непреднамеренно замыкается. P176D/05997 Пассивный/Спорадический Селектор передач 4 не регулируется. P072B/01835 Пассивный/Спорадический Застрял в обратном направлении. Помилки видаляються , і появляються хаотично. В коробці ,вилки рукою пересуваються ніби нормально. Підшипники на вилках візуально цілі. Підкажіть на що звернути увагу.
  5. Три варіанти, 1 це обгонна муфта гідротрансформатора, 2 соленоїд блокування, гідротрансформатора, 3 поршень в гідроблоці. Почати з заміни , або чистки соленоїда блокування гідротрансформатора. Він перший на гідроблоці з синьою кришечкою, по ходу коробки з ліва. (Доречі помилок по діагностиці може не бути.)
  6. Не уважно читали перший пост. Ні не відслідковує, але якщо в кодуванні поставити що є ПТФ, тоді загорится піктограми про згорівшу лампочку. Хоч ПТФ нема фізично на авто.
  7. Пробував і на заведенному моторі, і на заглушеному. Лампочки по одній виймав, виключав і включав запалення, і авто не бачить , що нема лампочки чи перегоріла. Неможу зрозуміти, чому не відображається піктограма про згорівшу лампочку на щитку , при активаціях. Всі остальні піктограми , стрілки, пікселі на дисплеї працюють
  8. Поло 2012 рік. 1.2 tsi CBZB. Не горить на приборці індикатор контролю ,перегорівшої лампочки. Нема різниці якої, чи в фарі,чи в стопах, чи габарити, чи підсвітка номера. Любу лампочку виймаєш, на щитку не загоряється ідикатор. В кодуваннях дивився ,всюди присутні галочки по контролю перегорівших вище згаданих лампочок. Через тест активації, в приборці теж не загоряється індикатор перегорівшої лампочки. Як це сталось і коли не можу сказати. Автомобіль свій, в користуванні вже девять років. Обслуговую персонально. До кодувань ніколи не лазив, не було потреби, все працювало. З нештатного в авто , стоїть тільки магнітола андроїд, більше 8 років. Що саме цікаве , коли шукав причину переглядав кодувавання центральної електроніки. Якщо закодувати, що присутні ПТФ , то на щитку появиться індикатор перегорівшої лапмпочки. Хоча фізично ПТФ немає в цім авто. Що це, глюк блоку центральної електроніки? Чи в когось якісь ідеї , по рішенню цієї проблеми? Завчасно дякую, за приділений час.
  9. Studebeker

    audi 2.8

    На відео говорить про розбіжність пів зуба.
  10. Studebeker

    audi 2.8

    Якщо несправні натяжникі ланцюгів, мітки розпредвалів не співпадуть. Якщо зірвало пластик, на натяжниках ланцюгів, мітки теж не співпадуть. Хоча по ремню мітки будуть співпадати. На бугілях є стрілочки, на шестернях прорізі. По ланцюгах від мітки до мітки, має бути відстань 16 з'єднувальних пальчиків звена. Ще як варіант , відкрутити передні шестерні грм . І глянути чи не зрізані шпонки, на валах і шестернях. (Був такий випадок ,після обриву ланцюга. Затягнули шестерні просто сильно болтами. Щоб не міняти розпревали) мітки з переду по ремню будуть співпадати.
  11. Якщо зелень пішла поміж слої плати і в перехідних отворах корозія,то краще не звязуватись з тим блоком. Ви потратите час, можливо зремонтуєте цей sam , візьмете оплату за роботу. А через тиждень в блок sam, може перестати працювати якась функція. І клієнт буде вас тошнити потім. Рестайловий блок орієнтовно коштує 250-300 доларів. Хай купляє другий блок , закодуєте і буде спокій. Якось так)))
  12. Цікавий в вас підхід. Розумію коли люди роблять запасні ключі. А ви робите запасний блок, для чого?
  13. Роз'єми на платі теж піднімали, відпаювали? Тай номер sam , мають різні рестаіл , дорестаіл. В одних sam всі піни присутні, в других sam частково нема пінів. Тож під кожен номер боку sam, буде своя розпіновка.
  14. Тоді з двох один зробити, залишити механічну частину ту, що стояла, а електричну з донора поставити.
  15. Треба було зберегти кодування з рідного блока абс. Коли підкинули блок донор , скоріш за все кодування стало нулями.
  16. Міняли абс в зборі, чи тільки гідравлічну частину?
  17. Привіт всім. Підкажіть чи можна , в ауді а4, б8 ауді ку5 , глянути чи відбувались доливи масла в мотор. Дивився діагностикою Вася, не знайшов такого пункту, одісс теж не знайшов, може не там дивлюся. Чи взагалі є така функція в Ваг? ( Наприклад в мерседесі можна подивитись в Asist чи були доливи масла. )
  18. Якщо різні то діла не буде. Коробка має свій номер , гідроблок теж має свій номер, і гідроблоці може бути різна кількість клапанів , по різному розміщені шаріки. Тоді толку не буде. Краще підкиньте рідну плату, і все стане ясно на що свариться акпп. Бо наробите в кодіровках дєлов, шо машина поїде в аварійному режимі.
  19. Номер акпп та що розсипалась , і та що купили співпадають?
  20. Fai test pneumatico sul quarto cilindro. Cosi lo vedi dove perde l'aria. Collettore entrata o ushita. Cosi capishi che valvola rimasto aperta, o bruciata.
  21. Alora inizia controlare le alberi di gamma , poi compensatore idraulico. Se tutto apposto. Comincia smotare la testata. E poi racolta a noi, che sucesso. E non dimenticare dire almeno Grazie , tutti che ti auitano dui.
×
×
  • Создать...