CHIPOK David Опубліковано 26 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2021 Обращаюсь к администрации чтоб сделала разделы ,а то вопросы есть ,а писать не знаю где. vgb, MASTER CLASS і ivan34 1 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vgb Опубліковано 26 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2021 +1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ZoZ Опубліковано 26 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2021 Тоже поддерживаю. Напишите в личку администратору. Не думаю что пройдет мимо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CHIPOK David Опубліковано 26 вересня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2021 Та писал уже.Нужно кто то чтоб со знакомых его сказал ему. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vkcto Опубліковано 26 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2021 +1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ZoZ Опубліковано 26 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2021 Сделали. Еще можно так же добавить IO Terminal. gluharenko 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ivan34 Опубліковано 26 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2021 +1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CHIPOK David Опубліковано 26 вересня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2021 Надеюсь Админ отриагирует.А то не понятно где писать...не в xrog же... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ZoZ Опубліковано 26 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2021 1 час назад, Davidik сказал: Надеюсь Админ отриагирует.А то не понятно где писать...не в xrog же... Должен. )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Wozap Опубліковано 26 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2021 Что то не понимаю админов похожи на Хоббитов которые кричат моя прелесть и никому не отдам! Если нет времени заниматься форумом ,хорошим форумом, единственный который живет на данный момент, дайте админки активным участникам они вас не подведут. И в форуме спокойней будет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
max130 Опубліковано 27 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2021 Ну это не так просто и мне кажется сделают когда будет обновление сайта. .. Это же надо и все схемы перенести в новые папки........ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ZoZ Опубліковано 27 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2021 Создать несколько подразделов это элементарно! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Renault Electronic Опубліковано 27 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2021 9 часов назад, Wozap сказал: Что то не понимаю админов 1. У вас есть опыт? Предложите свою кандидатуру. 2. Не верное окончание ... Не -ов , а -на... Админ один @Мастак Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gagauz91 Опубліковано 27 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2021 Ну не знаю, я пару раз ещё давно к нему (Мастак) обращался, человек ни разу не обходил стороной, думаю ответит вам, похоже времени не хватает, да и пишете не только вы 1 ему. А так за идею тоже + Мастак 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Wozap Опубліковано 27 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2021 2 часа назад, Renault Electronic сказал: 1. У вас есть опыт? Предложите свою кандидатуру. 2. Не верное окончание ... Не -ов , а -на... Админ один @Мастак Моя кандидатура в подметки не годится! Но есть здесь специалисты у которых высокая репа и часто заходят и адекватные. Понятно что одному человеку, работая, тяжело уследить за всем. Конечно криминального ничего не происходит. Но самому было бы проще. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ZoZ Опубліковано 3 жовтня, 2021 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2021 Что-то Мастак не торопится создавать разделы. Может ему еще раз напомнить? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mоторчик Опубліковано 3 жовтня, 2021 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2021 Только что, ZoZ сказал: Что-то Мастак не торопится создавать разделы. Может ему еще раз напомнить? Напомни )) Rusik UA 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CHIPOK David Опубліковано 31 грудня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2021 Приподниму тему...Мастак твой выход. Мастак 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Мастак Опубліковано 1 січня, 2022 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2022 18 часов назад, Davidik сказал: Приподниму тему...Мастак твой выход. Прошу пардона, постараюсь сегодня сделать Какие ещё разделы по программаторам нужны? CHIPOK David і gagauz91 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Мастак Опубліковано 2 січня, 2022 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2022 Готово Раздел по vvdi https://carmasters.org/forum/10941-vvdi-prog/ Раздел по carprotool https://carmasters.org/forum/10944-carprotool/ CHIPOK David 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
axden Опубліковано 3 січня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2022 По orange 5 не увидел ещё. Или я слепой? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mexanic Опубліковано 3 січня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2022 2 часа назад, axden сказал: По orange 5 не увидел ещё. Или я слепой? Я тоже не нашел Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CHIPOK David Опубліковано 3 січня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2022 17 часов назад, Мастак сказал: Готово Раздел по vvdi https://carmasters.org/forum/10941-vvdi-prog/ Раздел по carprotool https://carmasters.org/forum/10944-carprotool/ Ещё бы Orange 5 и польский Smok. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
duzi Опубліковано 3 січня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2022 по оранжу вроде есть...и не одна Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mexanic Опубліковано 3 січня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2022 Так мы вроди не о темах а о разделе CHIPOK David 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти