Перейти до змісту

CAS3 перпутал провода при чтении.

vadik.exb

Рекомендовані повідомлення

CLK и grd-c

Подскажите что сгорело

Купить кас заменить обвязку?

IMG_20260407_211421885_HDR.jpg

IMG_20260407_212518883_HDR.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возьмите другой кас попробуйте вычитать темже програматором если читает, обнуляйте кас и вяжите к авто. 

Или проверьте генерацию на кварце осцылографом, может он ещё не умер.
Сгореть кроме ножки входа кварца +- ничего не могло.  может кварц умер или конденсатор обвязки но сомнительно. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

cas якщо підкинути в авто ніяких признаків життя?
не думаю що могло з ним шось трапитись, сам не раз плутав , но не vvdi a dp4 ніяких проблем не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня читал такой же кас и подключка такая же. Я думаю процу ничего не должно быть, когда то эксперементировал с кварцем на работающем проце. Да проц уходит в каматоз, но потом просыпается и работает как не в чём небывало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо. ид проц отдает. Читает до 98 проц и все. На машину не ставил машина далеко. Но думаю кварцу хана. Заказал другой кас попробую поменять кварц и оте маленькие конденсаторы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в таких випадках коли автос далеко кас перевіряю bmw explorer,думаю можна і лаунчем підключитись і глянути живий він чи ні, ну хочаб кани осцилом

image005.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, dimaaa сказал:

я в таких випадках коли автос далеко кас перевіряю bmw explorer,думаю можна і лаунчем підключитись і глянути живий він чи ні, ну хочаб кани осцилом

image005.jpg

Повер бокс подключу шас

Записал потребление 100мА остелограф молчит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напруга на проц підіймається?
що на кварці?
проц не гріється?
можу звичайно помилятись, але 100 мА багато для нього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если перепутал CLK и grd-c, не с процем, не с кварцем ничего случиться не может. Ищите проблему в другом, при том проц id отдает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 минут назад, RAZOR85 сказал:

Если перепутал CLK и grd-c, не с процем, не с кварцем ничего случиться не может. Ищите проблему в другом, при том проц id отдает.

Завтра ещё r270 подключу. Та странно вчера токо защёлку руля читал vvdi все било хоршо

Подключил ещё раз vvdi выбрал другую маску читает флешь и пером только епром какой-то странный кусками.

Если выбираю свою маску 0L15Y не читает.

Откая флешь

IMG_20260408_010218602_HDR.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, and0926 сказал:

Попробуйте вручную установить частоту кварца в программе vvdi

Там токо вроди напряжение есть

2 часа назад, and0926 сказал:

Попробуйте вручную установить частоту кварца в программе vvdi

Там токо вроди напряжение есть

Едет другой кас. Нудним будуть подсказки как в него ключи положить новие вин и с ебу синхру. Cgdi BMW есть. Иста с икомом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попробуй прочитати ІД просто по 4 проводам як відкритий проц, якщо прочитає значить проц і кварц живі. Ти кабель точно брав 9s12, а не MCU reflash V3?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Zaveruha сказал:

Попробуй прочитати ІД просто по 4 проводам як відкритий проц, якщо прочитає значить проц і кварц живі. Ти кабель точно брав 9s12, а не MCU reflash V3?

Точно 9s12 100 раз став такі і тут таке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 часа назад, vadik.exb сказал:

CLK и grd-c

Подскажите что сгорело

23 часа назад, vadik.exb сказал:

Но думаю кварцу хана.

вобще пофиг, ничего не сгорело. Хана процу и еще до тебя, может попробовать его нагреть или охладить перед чтением, чтобы вычитать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Shapdiagnostics сказал:

вобще пофиг, ничего не сгорело. Хана процу и еще до тебя, может попробовать его нагреть или охладить перед чтением, чтобы вычитать.

Спасибо. Пройду пробовать 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.04.2026 в 23:03, vadik.exb сказал:

ид проц отдает. Читает до 98 проц

думаю кварцу хана

Это как? Кварц-то точно или жив или мёртв: генерация или есть, или нет. Противоречие однако в двух строках цитируемого текста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин назад, Bad сказав:

Это как? Кварц-то точно или жив или мёртв: генерация или есть, или нет. Противоречие однако в двух строках цитируемого текста.

ВВДІ прог сам задає генерацію якщо читати як закритий проц, тому точно сказати, що кварц живий не можна. Ну і ні чого там не читає до 98%, а просто пробує зламати і не може. ТС 100% щось намутив з підключкою, можливо зелений провод не туди припаяв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А если кварц выпаять, то с такой подключкой будет определятся проц?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

46 минут назад, Zaveruha сказал:

ВВДІ прог сам задає генерацію якщо читати як закритий проц, тому точно сказати, що кварц живий не можна. Ну і ні чого там не читає до 98%, а просто пробує зламати і не може. ТС 100% щось намутив з підключкою, можливо зелений провод не туди припаяв.

Перепровірив все правильно. Епром чітае но половину епрома. Каже в епосі видно номер блока

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю єдиниим варіантом було гріти проц і пробувати його читати, якшо і так нічо не міняється ну тоді пробувати лити в нього любий фул щоб зрозуміти проц живий чи ні, якщо і записати його не можна ну тоді на полку його і прикрутити бу cas до авто   

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 годину назад, vadik.exb сказав:

Перепровірив все правильно. Епром чітае но половину епрома. Каже в епосі видно номер блока

Покажи фотку підключення і вичитаний єпром і ІД проца

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, jeny сказал:

по кану не пробовал читать ?

Еше не. Попробувать хочу по обд cgdi bmw

1 час назад, Zaveruha сказал:

Покажи фотку підключення і вичитаний єпром і ІД проца

Вечером скину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...