Перейти к содержанию

Koleos 2.0 2014 синхра

Рекомендуемые сообщения

почухав приблудою, отримав ще + одну помилку  по пошкодженному ПО  EBU. щось воно не того чухає. 

Вытянул дампы  еепром моторного и UCH,  ISK  нашел , оно одинаково в блоках ,  а дальше   чем  перещитать пароль? Hi - B0 F7, Lo -  DA 8D 56 32

Этот  ISK  карту не открывает, пробовал в разных вариациях положения батов. 

кстати, через 5938 увидел теже 09090909 , что и на моем голубом скрине , не  пройдет этот старый метод на этой повозке. 

в архиве дампы  блоков+ виржин через ECU tool , виржин не прошел, Clip пишет, что блок уже запрограммирован.  У кого есть возможность, проверте виржин , пожалуйста. 

ID карт видно в первой строке UCH -2C D9 5E 7D , с ними все ок, а кучу девяток китайская приблуда вот откуда подтянула

99999.thumb.jpg.34cebbaa073579398ce1cdef6e2318bc.jpg

KOLEOS 2.0 EDC16CP33 .rar

Чухати треба ручками. Або я користуюсь carlabimmo. Як що Рено есм тул не справився з вірджин то і з обученням не справиться. Як що не зберіг фул з есм до під'єднання приблуди дуже прикро. Маєш пошкоджені дампи. Спробуй орі ренолінк 2.13. як що ні тоді кліп онлайн. Як що там електричний підсилювач буває що і його треба скинути а потім ініцілізувати.

усі дампи збережені Ktag, є така проста звичка, про можливості Ренолінка якраз читаю. Дякую!

1 час назад, Razvedka сказал:

усі дампи збережені Ktag, є така проста звичка, про можливості Ренолінка якраз читаю. Дякую!

В особистих! Файл

1 минуту назад, dem4enkosv87 сказал:

В особистих! Файл

Блок чудово в бенчі читається))

2 часа назад, Razvedka сказал:

виржин через ECU tool

Китай шляпа не працює!))) Пора би зрозуміти та в утилізацію)/

Ваш eeprom под авто привязку. Хотя не знаю зачем он Вам, ISK в eeprom_stok ЭБУ совпадает.

от ECU tool - это не virgin. 

EEPROM STOK_for sinhro.bin

9 часов назад, carworker сказал:

як що ні тоді кліп онлайн

Поки норм вірджин не буде - онлайн до одного місця. Моторний зараз заблокований, і не в статусі вірджин. Відповідно і репрог ми йому не зробимо ніяким чином 

Попередження - ні у кому разі не роби uch hfm virgin. Потім навіть онлайн не збереш до купи. Для розуміння - щоб виникла сінхра потрібно щоб ел. Підсилювач керма hfm uch защілка ecm карта спрацювали на одній хвилі

7 часов назад, carworker сказал:

ні у кому разі не роби uch hfm virgin. Потім навіть онлайн не збереш до купи.

Та без проблем все навчається, да і не має там в нього hfm, там все в 645.

15 часов назад, dem4enkosv87 сказал:

В особистих! Файл

Як там справи? Записав обучив блок ?

форум не працював до обіду, не було можливості файли скачати.  Обидва файла virgin  заливав в блок, по обох  Clip пише -программирование раннее уже было выполнено.  Я вже хз що воно таке... 

21 минуту назад, Razvedka сказал:

форум не працював до обіду, не було можливості файли скачати.  Обидва файла virgin  заливав в блок, по обох  Clip пише -программирование раннее уже было выполнено.  Я вже хз що воно таке... 

І так кліпоп не пройде обучення без онлайну без token він вам нічого не обучить))...пишемо файл який скинув та навчаємо блок через ренолінк, або беремо RET origa та обучаємо. як що не зрозуміло мої контакти вказані, досить тута писанини.

2 дампи ЕЕпром що я бачив no virgin. Таке не проканає. Як що придивитися до таблічки що видав кліп навіть враховуваючі те що там повинно бути 24 знаки то з ЦЕКБ не все гаразд. Це Моє припущення. Можу помилятися. Я навіть не знаю який там UCH. У архіві ще є якийсь не зрозумілий файл EEPROM UCH Koleus.bin. 

1 час назад, dem4enkosv87 сказал:

І так кліпоп не пройде обучення без онлайну без token він вам нічого не обучить))...пишемо файл який скинув та навчаємо блок через ренолінк, або беремо RET origa та обучаємо. як що не зрозуміло мої контакти вказані, досить тута писанини.

Є токен чи онлайн у цому випадку байдуже. При вході у процедуру обучення ЕСМ Кліп повинен видати код запиту. Як що Clip пише -программирование раннее уже было выполнено значить есм NO VIRGIN

чому не зрозумілий? eeprom  з моті MC9S12XDT384 , порівнював з іншими, нічого критичного не побачив.  Про запит Clipom in out code ви праві, токен тут не допоможе, просто не доходить до цього моменту.  Ренолінк  знову таки читає 09090909 як ISK, тому я навіть і не пробував ним щось вязати, пісец якийсь....

ітого- маю ЕБУ с похерено сінхрою, помилки не труться , і одна помилка в ЦКБС DF299, карточки все ок, авто ВКЛ запалювання, кермо розблоковане.

9 минут назад, carworker сказал:

2 дампи ЕЕпром що я бачив no virgin. Таке не проканає. Як що придивитися до таблічки що видав кліп навіть враховуваючі те що там повинно бути 24 знаки то з ЦЕКБ не все гаразд. Це Моє припущення. Можу помилятися. Я навіть не знаю який там UCH. У архіві ще є якийсь не зрозумілий файл EEPROM UCH Koleus.bin. 

Є токен чи онлайн у цому випадку байдуже. При вході у процедуру обучення ЕСМ Кліп повинен видати код запиту. Як що Clip пише -программирование раннее уже было выполнено значить есм NO VIRGIN

Так я за архів не розумію то що не твої дампи? Є кліп а діагностику зробити, поглянути статус 645, защелки, карти перевірити на це все 10хв.

Вичитай пін та virgin все що є) потім навчити все ...

Блок 645 має бути такий, але як що збірка інша то і блок інший...фото жадаю та фулл з 645.  

Здається мені що там защелка рулева не працює..

Screenshot_2026-03-17-20-42-00-82.jpg

Screenshot_2026-03-17-20-42-08-88.jpg

XDT384-0M23S-FLASH.bin XDT384-0M23S-EEPROM.bin

4 минуты назад, Razvedka сказал:

таки читає 09090909

Да це нормально що так!! Не звертайт уваги! В більшості Рено так і є! Пін іск є на руках?

блок саме такий, з нього і еепром  в моєму архіві 

два інших дампа -сток та віржін зроблений Renault ECU tool china  з  моторного

ISK видно в дампах, але він не відкрив мені ключа, а ПІН ніде взяти, у мене  немає таких кальків чи программ

19 минут назад, Razvedka сказал:

блок саме такий, з нього і еепром  в моєму архіві 

два інших дампа -сток та віржін зроблений Renault ECU tool china  з  моторного

ISK видно в дампах, але він не відкрив мені ключа, а ПІН ніде взяти, у мене  немає таких кальків чи программ

EEprom UCH це занадто загально. Яке ім'я UCH видає ренолінк 1.87 china ? Цікаво скільки знаків ISK Ви бачите in UCH ?

Жду развязку, такого шиномантажа мне еще не доводилось видеть, передайте им на хавал тоже пускай не пишут, мы его потом всем миром востанавливать будем....

Пы.сы. если что есть в продаже оригинальные рено еку тулы, по адекватной цене.

життя бентежне, відкрив ключ,  мать его ... завтра продовжемо 

6 минут назад, Razvedka сказал:

життя бентежне, відкрив ключ,  мать его ... завтра продовжемо 

В Колеос карта відрізняється від 7952, а головне правильно байти поставити для розблокування карти та спроби її. Але ключ тута не проблема. Як що виникне після розборки ключа проблема з ним, онлайн вже не допоможе....бережи рідного ключа карту авто.)

я не так написав, вибачаюсь, розблокував  карту по ISK . В дампі ISK  п'ять разів  зустрічається

21 минуту назад, Razvedka сказал:

я не так написав, вибачаюсь, розблокував  карту по ISK . В дампі ISK  п'ять разів  зустрічається

Що за маячня, пароль один, як і isk( які 5ть разів((

Интересная тема, isk ecm uch совпадает. Но при этом ошибка 299, хотя зажигание есть и защёлка отрабатывает. Этого не может быть, промежуток должен быть.

3 минуты назад, RAZOR85 сказал:

Интересная тема, isk ecm uch совпадает. Но при этом ошибка 299, хотя зажигание есть и защёлка отрабатывает. Этого не может быть, промежуток должен быть.

Защелка під питанням, як не відпрацьовує... то моторний заблокований, запалення вкл. 645 карту приймає далі розбиратися..

ISK в моторном  не совпадает.

теперь зная правильный , могу точно сказать , что его там в полноценном виде нет,  или  китайский ECU tool пи...т , оригинала нет проверить по дампу, или его так прям правильно переписало, что байты совпадают  с UCH  в определенных местах, или все не так устроенно,  как думалось

B0 F7 DA 8D 56 32 - это не ISK 

B0 F7 DA 8D 56 32 - это не ISK  для ключа

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...