Перейти к содержанию

Перенос данных EWS

alexandr81

Рекомендуемые сообщения

Добрый вечер, Такой вопрос, так как я за бмв не особо берусь но тут случай по родственной линии, Возможно ли просто перенести даные с мертвого евс на донорский, с одинаковым HW и SW?, просто перепайкой проца не обойдется, так как только года его прогрею град 50-60 он работает, обычно елмосы глючат а тут моторола,

Автомобиль, E46 320D Bosch edc15m 6.1

Вычитай из родного eeprom и перекинь в донора

7 минут назад, alexandr81 сказал:

Добрый вечер, Такой вопрос, так как я за бмв не особо берусь но тут случай по родственной линии, Возможно ли просто перенести даные с мертвого евс на донорский, с одинаковым HW и SW?, просто перепайкой проца не обойдется, так как только года его прогрею град 50-60 он работает, обычно елмосы глючат а тут моторола,

Автомобиль, E46 320D Bosch edc15m 6.1

EWS EDITOR  -

WILL HELP YOU

1 минуту назад, Nick-tex сказал:

Вычитай из родного eeprom и перекинь в донора

Так я с одного вычитал. Просто хотел узнать, или прокатит это

Только что, alexandr81 сказал:

Так я с одного вычитал. Просто хотел узнать, или прокатит это

Прокатит

24 минуты назад, metz сказал:

Якщо однакові HW SW то дійсно  тільки еепром ,але опасайся якщо  maskset  0D47J  читати по Kline 

Я на пряму х..прогом у мене адаптер як на ак90. Версії однакові, одне тільки, оригінал uta, а донор якщо не помиляюсь kostal, 

Xprog їх також може читати по kline через свій адаптер ,виробник не має значення має значення masksen він маркується під назвою мотороли  ,в 0D47J  активований watchdog і при читаніі по клінії він спрацбовує і стирає еепром проца , потрібно читати в кроватці тим же Хпрогом щоб не втратити інфу ,а в 46  песика немає  тому можна і так і так. Якщо в тебе однакові sw hw то для клонування достатньо переписати еепром проца

13 минут назад, metz сказал:

Xprog їх також може читати по kline через свій адаптер ,виробник не має значення має значення masksen він маркується під назвою мотороли  ,в 0D47J  активований watchdog і при читаніі по клінії він спрацбовує і стирає еепром проца , потрібно читати в кроватці тим же Хпрогом щоб не втратити інфу ,а в 46  песика немає  тому можна і так і так. Якщо в тебе однакові sw hw то для клонування достатньо переписати еепром проца

Я стараюсь на пряму читати, писати, так як трохи ключів добавив на них. Тільки ось замітив що синхра з ф..ками

IMG_20260119_211459162_HDR.jpg

Оcь не полінився  знайшов в себе  старий добрий едітор. Ним можливо з ews творити що завгодно переносити ключі з пролем і ролінгами з евс з іншим  софтом , правити км  ,переносити  isn з його ролінгом (якщо такий використовується в данному авто) обнуляти його ,відновлювати  ролінг ключа при його втраті(випадок коли ключ рідний читається читалкою а не приймається авто ) Тобі в цьому випадку не потрібно так як однакові св хв,але потренуваться можна.
_

EWS EDITOR 3.2.0.rar

FF FF в сінхрі то незайманий трек одного з ключів ,тобто поки не використовувася ,так між іншим відновлюється  ролінг рідного ключа який не приймається авто прописом ff  ff ff в місце ролінгу в дампі (в архіві є хелп на всі дії) після запису нового ключа в вільну комірку його ролінг стартує з початку як в ключі так і в ews -так і в старому ключі якщо в його змінній частині прописати ff  ff в дампі

Я про нижню строку ews-dme

ews ori.BIN

нижні FF FF навпроти постійного  і  індивідуального ISN ( 33DF який прописаний також в flash EDC15M І є по  суті сінхрою між  ews i dde) означаэ що змінний або ролінг  ISN в даному випадку з цим блоком не використовуэться  .Якщо в інших  парах він присутній то замість FF FF будуть конкретні значення  . І якщо ,наприклад , коли міняєм блок на чужий і в їх парі програмним  забеспеченням використовується варіабле ,то ми вписуєм 2 байта постійного  ISN витянувши його з моторного в EWS  тим же едітором а змінну частину  об FF FF а далі з домогою  INPA чи стпрого доброго "Бобра" синхронізуем уже ролінг моторного з євс. А atribyte 6F в кінці (уже точно не памятаю) здається контрольна  сумма області ISN  в дампі EWS

11 минут назад, metz сказал:

нижні FF FF навпроти постійного  і  індивідуального ISN ( 33DF який прописаний також в flash EDC15M І є по  суті сінхрою між  ews i dde) означаэ що змінний або ролінг  ISN в даному випадку з цим блоком не використовуэться  .Якщо в інших  парах він присутній то замість FF FF будуть конкретні значення  . І якщо ,наприклад , коли міняєм блок на чужий і в їх парі програмним  забеспеченням використовується варіабле ,то ми вписуєм 2 байта постійного  ISN витянувши його з моторного в EWS  тим же едітором а змінну частину  об FF FF а далі з домогою  INPA чи стпрого доброго "Бобра" синхронізуем уже ролінг моторного з євс. А atribyte 6F в кінці (уже точно не памятаю) здається контрольна  сумма області ISN  в дампі EWS

Поняв. дякую

Пока не понял в чем проблема? В первом посте вопрос, во втором ответ. Что топика не устраивает не понятно? Зачем еще куча постов?

10 часов назад, RAZOR85 сказал:

Пока не понял в чем проблема? В первом посте вопрос, во втором ответ. Что топика не устраивает не понятно? Зачем еще куча постов?

Так в первом посте кроме проблемы указана причина переживаний/уточнений всех вводных данных -

13 часов назад, alexandr81 сказал:

тут случай по родственной линии

Так что все обосновано. Я б тож нервничал и переспрашивал заведомо известное)))

15 минут назад, alex-mos сказал:

Так что все обосновано. Я б тож нервничал и переспрашивал заведомо известное)))

Тут не в нервах дело, я стараюсь по меньше иметь дело, со старыми авто, особенно если уже там было куча мастеров с синей изолентой. Тут дело по быстрому чтобы отцепились, и заняться своей работой

5 минут назад, alexandr81 сказал:

Тут дело по быстрому чтобы отцепились, и заняться своей работой

Согласен и солидарен.

Вот только "быстро" и "родственники"  никогда не прокатывало))

я тут за форда 2003 года взялся, полгода уже ковыряю))) 

Все заработало. Перенес данные. Повторно сделал синхру. Спасибо всем

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...