Перейти к содержанию

Skoda roomster EDC17U1 Не набирает оборотов больше 1500

Рекомендуемые сообщения

Здравствуйте, проблема, нужно заменить ЕБУ на другой. Пин код машины знаю а вот нового ЕБУ пин кода нет, помогите узнать пин код по дампе ЭПРОМ

Блок EDC17U01 045906013A

Eeprom_orig.bin

Это делается по другому. Могу клон сделать на платной основе. Нужны флеш+еепром с обоих блоков. 

можно иденты родного и донора чет не понятно что вы хотите сделать

2 минуты назад, григории сказал:

можно иденты родного и донора чет не понятно что вы хотите сделать

Пин ему нужен. 

3 минуты назад, ZoZ сказал:

Пин ему нужен. 

Наверно магнитолу им привязывать будет😂 Иммодата покурит в сторонке.

2 минуты назад, gloric сказал:

Сергей що самоутвердитися тут хочеш дуже вумний???

Вам написали, флеш и еепром с обоих блоков надо. Дальше вам скинут еепром запишите его в донора и поедете. 

10 минут назад, gloric сказал:

Сергей що самоутвердитися тут хочеш дуже вумний???

за упорство минус люди пытаются помочи а он лопатои кидается

Григорий спасибо только Сергей не помогает а йорничаєт єто разние вещи или где ви там помощ увидели?

38 минут назад, gloric сказал:

Григорий спасибо только Сергей не помогает а йорничаєт єто разние вещи или где ви там помощ увидели?

Если я вам скажу что в edc17 нету пина, вы поймете что вам пытаются донести? Есть MAC, CS,PC и Vin. И все это надо переносить.

34 минуты назад, Серёгин сказал:

Если я вам скажу что в edc17 нету пина, вы поймете что вам пытаются донести? Есть MAC, CS,PC и Vin. И все это надо переносить.

Ещё как есть! 

2025-07-10_22-03-47.png

Я уже сам подгрузил. В нем вместо Powerclass - PIN

3 часа назад, gloric сказал:

Здравствуйте, проблема, нужно заменить ЕБУ на другой. Пин код машины знаю а вот нового ЕБУ пин кода нет, помогите узнать пин код по дампе ЭПРОМ

Блок EDC17U01 045906013A

Eeprom_orig.bin 32 kB · 2 загрузки

зачем что-то менять, могу во флеше (прошивке) решить проблему (платно) не будет никакого ограничения 1500об

Доброг дня так сам запутався і всіх запутав((( зрозумів що епром від іншого блоку не підійде цей блок  має процесор з ID тому треба поправити EEProm в рідному блоці щоб він вийшов з аварійного режиму, ще одне по ціні я тут вже попереписувався і ціна не адекватна тому розглядати пропозиції буду нижче 100 евро пояснюю чому блок другий коштує 3000гр це 60 евро rплюс пропустити його через програму VAG IMMO Calculator це ще 50 євро і трете машина не мерседес Gl Класу а старе лайно тому пропонуйте ціни адекватні ось файли рідного блока 

1.4TDI-PD 1037383299 1.4TDI-PD 1037383299.EPR 1.4TDI-PD 1037383299.MPC

eeprom свой Вы можете править хоть раз 100,только это мимо,(все вернеться назад через определенное км),темпаче если экология отрублена,бывает такое и на не отключенной экологии(тоесть по заводу),это заводской баг,решаеться как выше описано правкой флеши,ценник это адекватный,что Вам обьявили ну а не устраивает.дерзайте дальше!!!!

Ну я епром свій і не буду правити я купую другий блок за 60 евро і роблять мені імодату до нього за 30 в ітозі мені обійдеться все максимум в 100 евро а ви чекай це треба бути ідіотом платити більше якщо явний варіант з заміною блоку дешевший і хочу зразу розповісти що я в цій темі не новачок просто я вже давно бачив що неадекватні ціни тому нічого тут і не пишу друг порадив каже напиши може допоможуть а ні)))) тому щасти всім Сергію на якого я накинувся перший раз окреме велике дякую і респект 

IMG-8faeaee5913a24dc7ee36c880810acd3-V.jpg

5 часов назад, gloric сказал:

в ітозі

Это по-каковски, если не секрет? Неужели так тяжело писать на каком-то одном языке и со знаками препинания хотя бы...

2 часа назад, RAZOR85 сказал:

Вы явно ремонтируете свое авто, если для Вас вопрос цены столь болезненный.

Умиляє як тут один одному лайки ставите))) а по факту сказати щось можете, я довів що зроблю машину дешевше чим мені тут пропонують і ще на рахунок ціни ви сидите заломали ціну космос відповідальності ноль мені кліента що до вас відправляти якщо що чи я маю розбиратися з ним тоді скільки я маю взяти за роботу 1000 евро за машину яка коштує 2 тисячі  і ще якщо вам здається то на фото мій номер телефону вбийте його в Getcontact і все здаватися перестане 

3 часа назад, Bad сказал:

Это по-каковски, если не секрет? Неужели так тяжело писать на каком-то одном языке и со знаками препинания хотя бы...

Я думаю що ви вибачите мені погане знання Української все-таки 25 років в Португалії прожив 

IMG_20250712_042416_672.jpg

3 часа назад, Bad сказал:

Знаю Добре Португальску, Іспанську розумію Італійську Французьку трохи знаю Англійську десь на 3 знаю Польску також знаю Українську і Окупанську а ви скільки мов знаєте?

Не знаю жодної мови «добре», але, наприклад, писав вірші (і перекладав іноземні на російську) російською, українською, англійською, французькою, літературним івритом, їдишем; німецьку, італійську, іспанську та польську мови я добре розумію, в тому числі сленг, добре знайомий з тюркськими мовами і мовою К'урана, тобто класичною арабською, на сучасній арабській мові можу підтримати розмову. Я вільно читаю латинською та грецькою, починаючи від класики і закінчуючи сучасною медициною. Так що не лізьте з лінійкою, якщо прутень замалий. У той же час я знайомий зі справжніми поліглотами: я там взагалі й поруч не стояв, курю осторонь.

Ни одного языка не знаю "добре", но стихи к примеру писал (и переводил на русский чужие) на русском, украинском, английском, французском, литературном иврите, идише; немецкий, итальянский, испанский и польский хорошо понимаю включая сленг, Хорошо знаком с тюркскими языками и языком К'урана, то есть классическим арабским, на современном арабском могу поддержать беседу. На латыни и элладском читаю бегло, от классиков до современной медицины. Так что не стоит лезть с линейкой, если писька коротковата. При этом я знаком с реальными полиглотами: я там и близко не стоял, курю в сторонке.

Цитата

на рахунок ціни

Це не вкраїнська, колего, пишiть зрештою рiдною московитською...

А я не змагаюся з вами в знаннях мов тут сайт технічний  не я перший почав про мову а ви замітьте це а коми не ставлю тому що нема часу вважаю це тут  це зайве я зайнята людина виж усе зрозуміли що я хотів донести? то чого тут вказувати як хто пише питання було про правку Епрому

13 минут назад, Bad сказал:

Не знаю жодної мови «добре», але, наприклад, писав вірші (і перекладав іноземні на російську) російською, українською, англійською, французькою, літературним івритом, їдишем; німецьку, італійську, іспанську та польську мови я добре розумію, в тому числі сленг, добре знайомий з тюркськими мовами і мовою К'урана, тобто класичною арабською, на сучасній арабській мові можу підтримати розмову. Я вільно читаю латинською та грецькою, починаючи від класики і закінчуючи сучасною медициною. Так що не лізьте з лінійкою, якщо прутень замалий. У той же час я знайомий зі справжніми поліглотами: я там взагалі й поруч не стояв, курю осторонь.

Ни одного языка не знаю "добре", но стихи к примеру писал (и переводил на русский чужие) на русском, украинском, английском, французском, литературном иврите, идише; немецкий, итальянский, испанский и польский хорошо понимаю включая сленг, Хорошо знаком с тюркскими языками и языком К'урана, то есть классическим арабским, на современном арабском могу поддержать беседу. На латыни и элладском читаю бегло, от классиков до современной медицины. Так что не стоит лезть с линейкой, если писька коротковата. При этом я знаком с реальными полиглотами: я там и близко не стоял, курю в сторонке.

Це не вкраїнська, колего, пишiть зрештою рiдною московитською...

доречі на рахунок це по вашому на счет такщо там все вірно написано

Наполягаю: це типова калька з московитської, нема такого виразу в мовi. Будь-який фахiвець це засвiдчить.

Коли проживав в Португалії, там був великий базар .І ти приїзджав і до тебе табуном підбігали цигани грязні вонючі і пропонували  окуляри і якщо ти їх не купляв то вони з під тяжка коли відійшов від машини царапали тобі машину ключем так проводили ключем вздовж  дверей і саме головне пряио в очі тобі посміхались так і тут на сайті дуже багато циган вонючих ставлять дизлайки знаючи що я не можу відповісти тимже давай

Только что, Gloric сказал:

Коли проживав в Португалії, там був великий базар .І ти приїзджав і до тебе табуном підбігали цигани грязні вонючі і пропонували  окуляри і якщо ти їх не купляв то вони з під тяжка коли відійшов від машини царапали тобі машину ключем так проводили ключем вздовж  дверей і саме головне пряио в очі тобі посміхались так і тут на сайті дуже багато циган вонючих ставлять дизлайки знаючи що я не можу відповісти тимже давай давайте покажіть своє нутро

4 минуты назад, Bad сказал:

Наполягаю: це типова калька з московитської, нема такого виразу в мовi. Будь-який фахiвець це засвiдчить.

калька може і є але за перебриком є слово щет

До того ж «до речі» писати треба окремо, оскільки це прислівникова сполука, складена з прийменника та іменника.

Слово «вірно» у значенні «правильно» не вживається.

etc

Прикро, москалику, тебе зараз на українських теренах схоплять у першу ж мить як шпигуна. 😜

Нема за поребриком слова "щет", знов помилився... Есть существительное "счёт" и есть предлог "насчёт [того-то]", совсем разные лексемы. Ну вот как не смеяться читая этот дремучий цирк: власну мову блазень паплюжить, але пихато каже як багато мов опанував. Та да, що й казати...

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...