Перейти к содержанию

Alex70

Автомастер
  • Постов

    104
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    1

Весь контент Alex70

  1. CAN в лябде? я что то пропустил ? CLIP какой версии? а если нажать- НЕТ, что предлагает?
  2. в плюсовом есть только Virgin, этого достаточно?
  3. наружную температуру в каком то блоке измеряет? в климе или бодике? у Пыжа 2017 или18 в правом зеркале стоит датчик, +70 показывал, вентилятор работал всегда пока не заменили датчик.
  4. читать не хотим предыдущие посты? не заводится она после этого, там прошивка не та. У буса был сгоревший седьмой пред, а клиент потащил блок прошивать. После прошивки она естественно не завелась, поменяли пред - завелась. Теперь нужно вернуть все на место в блоке.
  5. якщо це та сама машинка, про яку я вже чув по телефону, то після відключення в кодуваннях, вона не заводиться
  6. 5J0920801H 95320? читаем тему ближе к низу ветки
  7. на mhh под ником - killerghost выкладывал, сейчас файла нет, пробуй написать ему, может поделится.
  8. на цій версії не завжди зявляються підказки по кодам, відкотився на старішу , все працює
  9. на столі з рідним датчиком моменту все працює, напругу показує адекватну, електродвигун стартує без запуску трейсів по CAN_у.
  10. вы про блок пишете или о топик-стартере?
  11. так, Ви праві, у новішій прошивці зміненно кодування, тому прошивку не змінював . З рідної рейки дістав датчик моменту і двигун, зберу на столі, пограюся з нулем моменту. Б/В рейка коштує близько 9000, тому все це не вартує витраченного часу, так для себе іграшка,
  12. уточнив, збирали з двох одну. Електродвигун рідний , а от рейка донорська без двигуна була. Датчик моменту донора приєднали до свого двигуна
  13. Добрий вечір поважні майстри! Шкода ІІІ 2018р. після ДТП , рейка 5Q0909144AA , маю помилки: B200F_F0 [008] (Ошибка датчика крутящего момента Интегрированная разница крутящего момента между датчиками) B2000_F2 [99] Мабуть перша помилка тягне за собою другу. Прошивки,параметрія , зняття клеми - все це не допомагає , напругу блок в параметрах не бачить правильно : 30 -0,2в , 15-0,2в Читаючи форуми, розумію, що всі міняют рейку. Хочу запитати, чи комусь вдалося побороти цю проблему? І яку напругу бачить справний блок ? Дякую!
  14. замечал для себя, что VAG _ах температура и не поднимается выше 400, это у рено 620, соответственно и длительность регенерации на VAG дольше, там счетчик идет в параметрах,пока он не дойдет до нуля, кина не будет. Примерно 50 минут. Вася всегда "дурит" -пишет регенерация завершена моментально , не обращаю внимания на эту надпись, и обороты не поднимаются у них слишком высоко.
  15. второй вариант у меня так-же потерло, в iprog_e скрипт V2 рест?
  16. ну а на втягующе подавали +? машинка то хоть заводиться?
  17. Ренолінк повний дамп тягне, трохи зручніше з ним. У цьому авто щось добренько помили, притягнули її після мийки, тепер після заміни UCH відкриваєш будь які двері , починає аварійка спрацьовувати. Проміряв напруги на блоці UCH , так ось пін на концевиках дверей(27) просажує напругу на стільки, що на піні (36) аварійки 2,5В, ну вона і спрацьовує. Весела автівка, відкрив двері - аварійка працює поки не закриєш, сигналки немає, все штатне. Хотів передивитися конфіг з бензинової, може щось накосячив. Завтра буду розбиратися далі. Дякую!
  18. Дякую ! цей дамп з дизеля, СarРrogo_м читаний по ходу, розмір треба на два помножити. Так, особливого нічого немає, але заліз я в блок Renolink_ом , а там таки можливо трохи поклацати.
  19. Дякую! Сорян, за мою не точність- 93С66
  20. Вечір добрий! може в кого завалявся дампік UCH від бензинового Кенгурятника? В моєму знесло проца, на кварці 5в, ну і єєпромка теж пішла лісом. Прикрутив UCH від Трафіка 1,9, ніби все працює, але хочу порівняти конфіги,може що прогавив. Дякую дуже ! VF1KC0SAF28595875
  21. 300 уе на ебее, не дорого да и ошибка будет появляться, если валы не синхронизированы - ДПКВ ДПРВ, а может машинка заглохла по причине пропадания плюса, микруху вернуть назад родную. Судя по осциллкам на Ротке , менять местами сигналы валов нет смысла , они разные.
×
×
  • Создать...