Перейти к содержанию

Audi A6 2015 all key lost BCM2 D70F3634 Xtool D9S Pro KC501

pankenstain

Рекомендуемые сообщения

Audi A6 2015 америка всі ключі втрачено пробував Xtool D9S Pro по  OBD не зміг вичитати іммо дані ( прописати ключ може, але повна втрата не підтримується) .

Підключив Xtool KC501 до BCM2 D70F3634 також не зміг прочитати dflash . Які ще є варіанти вичитати CS код щоб згенерувати дилерський ключ ?

Чи може якось ОДІСОМ онлайн ?

image.thumb.png.a9c271df2f8ddc6a59bafc28bae96008.pngimage.thumb.png.465890fad8b3ebbc8b1a17e1547eaf42.png

image.thumb.png.2b0646822f384d50cc52aedecf17960f.pngimage.thumb.png.328e8381d29ac49f46d758e7ec98fead.png

Купа апаратів їх робить, але вибір Xtool для цієї операції, і чомусь універсальний D9S і навіть через дирку... Виглядає це дуже дивно.

23 минуты назад, Bad сказал:

Купа апаратів їх робить, але вибір Xtool для цієї операції, і чомусь універсальний D9S і навіть через дирку... Виглядає це дуже дивно.

D9S заявлено тільки add key. all key lost через дирку не заявлено і не робить. А BCM2 D70F3634 з підпайкою заявлений але не робить, може він закритий ?

Аутела або ВВДІ немаю.

Привіт
попробуй написати  Сергію
https://carmasters.org/profile/716-kaliso/
В нього багато обладнання, він зі Львова, і в нього є Multi-Prog Xhorse.  Заявлено що він вичитає з підпайкою всі твої побажання. Але, я так думаю, в нього буде маса інших варіантів

1 час назад, Storm72 сказал:

в нього буде маса інших варіантів

Так отож.

Xtool це останнє що я б зняв з полицi для цього завдання, тому й дивуюсь. По VAG є Xhorse, є Abrites, EVO plus вiд ADE group, Enigma, SmartPro вiд AD... про дорожчi писати не буду, але на цьому тлi точно не Xtool'ом лiзти туди.

31 минуту назад, Bad сказал:

Так отож.

Xtool це останнє що я б зняв з полицi для цього завдання, тому й дивуюсь. По VAG є Xhorse, є Abrites, EVO plus вiд ADE group, Enigma, SmartPro вiд AD... про дорожчi писати не буду, але на цьому тлi точно не Xtool'ом лiзти туди.

від хорса маю тільки міні обд і кейтул міні. решти типу Abrites, EVO plus вiд ADE group, Enigma, SmartPro вiд AD... не маю. ключами не займаюсь.

Це закритий BCM2. Якщо він ляже- трохи дорого вийде потім, ~2-3$ Краще віддати роботу профільним. 

Я в 2020году делал полдиагом

https://carmasters.org/topic/41384-а6-с7-полная-утеря/

Отличный аппарат.

11 часов назад, pankenstain сказал:

Audi A6......вичитати CS код щоб згенерувати дилерський ключ ?

для цього авто CS буде недостатньо, щоб згенерувати дил.кей

Якщо актуально ще і цікаво віддати авто, то - у Львові 3-4 контакти можу дати, хто зробить усе як треба. 

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   3 пользователя онлайн

• Создать...