Перейти к содержанию

Golf6 1.6 diesel PCR2.1 immo of

Рекомендуемые сообщения

Ну я думаю що недавно в тебе було тоже 1 смс))), але зараз вже якимсь чином стало 1.5к як так?

да не, чого ж бесплатно, якщо норм іммо, не через pcr2.1 immo remover, бо через нього не виходить, я такий самий можу зробити. то треба в ручну хто шарить, просто питаю помощи, може хто откликнеться.) якось так

вам же на соседнем форуме цену обьявили 

8 минут назад, Matviichyk сказал:

так там 2700 грн, на перед ,а якщо не заведеться? то кожному по 2700 дороговато)

Можу повноцінно прив'язати до авто. 

16 часов назад, Matviichyk сказал:

Хто може зробити Immo of na PCR2.1 golf6 1.6 diesel, ориг ебу немає, купив донор.

PCR2.1 UNLOCK.rar 1.43 MB · 2 загрузки

Можно сделать полноценно. Через жопу отвыкайте делать. Что не тема, то иммо офф просят. А потом благодаря таким как вы, приезжают тачки на тюн либо экологию и при прошивке иммо активируется. А вам лишь бы бабла срубить. А что дальше, да пох....

3 часа назад, Matviichyk сказал:

так там 2700 грн, на перед ,а якщо не заведеться? то кожному по 2700 дороговато)

Навіть якщо заведеться з офф на екрані буде писати "Safe" або "Immo active". Не буде писати лише на комплектації "бомж едішн"
Халяви не буде)

9 минут назад, Alex Redfield сказал:

Навіть якщо заведеться з офф на екрані буде писати "Safe" або "Immo active". Не буде писати лише на комплектації "бомж едішн"
Халяви не буде)

не понимаю чего вас бомбит... Всё равно найдутся помогаторы за пачку сухарей

дешманский VW AG онлайн прикрыли, усложнили ответственность за работу где есть связка иммо, так там хоть цены поднялись до адекватного уровня.

Только что, lonqlife сказал:

не понимаю чего вас бомбит... Всё равно найдутся помогаторы за пачку сухарей

Не бомбит, просто поражает логика людей готовых сделать за две копейки там где у клиента как бы варианта нет кроме как платить. Демперастов к сожалению умом не понять.
Ну и по поводу того что на панели будет сообщение. В этой системе даже когда иммо в ебу не блокирует запуск приборка опрашивает кое какие данные с двигателя. Думаю вам это известно.

Только что, Alex Redfield сказал:

В этой системе даже когда иммо в ебу не блокирует запуск приборка опрашивает кое какие данные с двигателя.

можно привязать онлайн б.у. блок, если он захочет обратиться. Я никому не навязываю ничего, в лички предлоги не кидаю. Все предложения всегда публично.

Пояснюю вам ситуацію, щоб всім стало все зрозуміло, людині робили десь там амашину "довго", щось там стало з ЕБУ, потім якось випадково викинули його в смітник))) приїхав до мене пропросив завести машину) просто щоб вона їхала, я спробував через PCR2.1 Immo remover, пормилок немає ні по двигуну ні по іммо, але авто не заводиться, через плак робить не коректно, до чого я веду. що заплатити не проблема ,просто якщо я оплачу 2700грн і вона не заведеться, бо вже робили 2 прошивки і тоже не завелась))) то так буду кожному платить? для клієнта як  це пояснить? саме норм булоб привязати через одіс онлайн.

31 минуту назад, Matviichyk сказал:

Пояснюю вам ситуацію, щоб всім стало все зрозуміло, людині робили десь там амашину "довго", щось там стало з ЕБУ, потім якось випадково викинули його в смітник))) приїхав до мене пропросив завести машину) просто щоб вона їхала, я спробував через PCR2.1 Immo remover, пормилок немає ні по двигуну ні по іммо, але авто не заводиться, через плак робить не коректно, до чого я веду. що заплатити не проблема ,просто якщо я оплачу 2700грн і вона не заведеться, бо вже робили 2 прошивки і тоже не завелась))) то так буду кожному платить? для клієнта як  це пояснить? саме норм булоб привязати через одіс онлайн.

Роблю як по заводу, гарантовано запускається. Якщо клієнт готовий оплачувати - пишіть.

Якщо рідного блоку ебу немає, то донора хоч підібрали правильно? Якщо панель приладів є рідна то процедура спрощується,чи її теж викинули ? Якщо переживаєте що вас тут можуть обманути , взяти гроші  і авто не заведеться. То краще шукайте спеціаліста в вашій місцевості. 

Витягнути дані імобілайзера вашого авто (PIN, Component Security (CS), MAC та VIN) з панелі приладів (щитка приладів) за допомогою спеціальних сервісних приладів (Abrites, VVDI тощо).

Записати ці параметри в пам'ять EEPROM / Flash донорського ЕБУ.

Виконати процедуру онлайн-прив'язки або адаптації імобілайзера (наприклад, через дилерський комплекс ODIS). Або Autel.Потім поправити кодування ,прописати форси. І ще деякі маніпуляції. Це буде правильне рішення. Якось так.  Бачу що цей гольф ітак пострадавший, не доломлюйте його до кінця. Говоріть клієнту що треба все зробити по феншую . Вдалого ремонту.

45 минут назад, Matviichyk сказал:

Скупий платить дважды, тупой трижды... Ну и так далее.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   2 пользователя онлайн

• Создать...