Зільбершухер 0 Опубліковано 4 серпня Поділитися Опубліковано 4 серпня Підкажіть, будь ласка, чи може хтось вимкнути датчик темряви ? Дуже дратує . прадо 150 , 20-й рік дякую. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Razvedka 183 Опубліковано 4 серпня Поділитися Опубліковано 4 серпня яка загадкова назва теми, у всіх датчик світла, а тут темряви... RAZOR85, piter200 і Dmitriy79 1 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexandr81 96 Опубліковано 4 серпня Поділитися Опубліковано 4 серпня А чем он мешает? разве кукурузу ночью тырить 😄 roma130a, Razvedka, Bulllat і 1 інший 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Зільбершухер 0 Опубліковано 5 серпня Автор Поділитися Опубліковано 5 серпня 😁😁😁 заважає тим, що я не контролюю процес вмикання і вимикання світла. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
санек772 81 Опубліковано 5 серпня Поділитися Опубліковано 5 серпня По ночам треба спасти.😂 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
piter200 154 Опубліковано 5 серпня Поділитися Опубліковано 5 серпня 1 час назад, Зільбершухер сказал: заважає тим, що я не контролюю процес вмикання і вимикання світла. поставте на запобіжники фар перемикачі, і будете контролювати... )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Самокат 85 Опубліковано 5 серпня Поділитися Опубліковано 5 серпня Підкажіть як відключити автоматичну коробку передач і ABS, бо я не контролюю перемикання передач і заноси на поворотах. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
box4x4 4 Опубліковано 6 серпня Поділитися Опубліковано 6 серпня А просто відключити авто режим... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Зільбершухер 0 Опубліковано 6 серпня Автор Поділитися Опубліковано 6 серпня 2 часа назад, box4x4 сказал: А просто відключити авто режим... Вмикається у режимі “авто“ і у режимі “0“ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти