Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Всім доброго здоров'я! 

Автомобіль Volvo V50 1.6 дизель 2009р. Моторник EDC16C34 не заводиться, стартер крутить. Блок управління двигуном не виходить на звязок. Кан шини всі перевірив, В блоці CEM помилка про відсутність зв'язку з блоком двигуна і BCM, хоча ABS на звязок виходить. Підкидав інший моторний блок, також не виходить на звязок. Підозрюю що причина може бути в блоці CEM. Чи я помиляюсь?

Дякую за зауваження. Просто забув написати що всі маси і живлення в нормі реле R14 включається

Якщо головне реле включається то блок повинен бути на зв’язку а діагностика у нього по К лінії, тому він має виходити на діагностику, щось не сходиться. Якщо проблема з CAN, то я розумію, але тоді ви без проблем мали б вивести його на діагностику. 5 вольт на датчиках є коли включаєте запалення?

І ще в блоці СЕМ, в потоці даних активний іммобілайзер, але не думаю що через це блок двигуна не виходить на зв'язок ??

3 минуты назад, OnlyVags сказал:

Якщо головне реле включається то блок повинен бути на зв’язку а діагностика у нього по К лінії, тому він має виходити на діагностику, щось не сходиться. Якщо проблема з CAN, то я розумію, але тоді ви без проблем мали б вивести його на діагностику. 5 вольт на датчиках є коли включаєте запалення?

К лінії в діагностичному роз'ємі цього авто не має. На датчиках живлення не перевіряв, але дросель і єгер працюють, чути характерний писк. 

12 минут назад, санек772 сказал:

А якщо на столі підключити.

На столі тільки KTAG з розборкою блока, тоді читає в бенч режимі не маю чим прочитати

31 минуту назад, OnlyVags сказал:

Якщо головне реле включається то блок повинен бути на зв’язку а діагностика у нього по К лінії, тому він має виходити на діагностику

Яка там К лінія?? там CAN 

Пиши в личку,все сделаем.

10 минут назад, volvomafia сказал:

Яка там К лінія?? там CAN 

Пиши в личку,все сделаем.

Переплутав походу, пам’ятаю, що читав їх в бенчі постійно і там був пін К лайн, тому можливо)

44 минуты назад, OnlyVags сказал:

Переплутав походу, пам’ятаю, що читав їх в бенчі постійно і там був пін К лайн, тому можливо)

Смотря чем читаем.я по кану в бенче и по обд читаю,и пишу одним прогером.

10 часов назад, volvomafia сказал:

Смотря чем читаем.я по кану в бенче и по обд читаю,и пишу одним прогером.

К-line там. позавчера читал такой блок от форда kt200, читал в бенч фулл.

Только что, gagauz91 сказал:

К-line там. позавчера читал такой блок от фонда kt200, читал в бенч фулл.

К лінія в блоці є але на діагностичному роз'ємі не має

Сьогодні підключав інший CEM з робочої машини, такий самий результат, блок управління двигуном на зв'язок не виходить. Ще не дивився, може з конфігурацією СЕМ щось не так, бо вже все що міг спробував.

Кан перетерся. Эгур на связи? Общий скан ошибок по авто.

Колись схоже було на V50, під правою фарою, ближче до мотора, в гофрф були перетертий дріт. По памяті то ніби фіолетовий. З того що можу пригадати...

P.S. але авто новіше було...

26 минут назад, RAZOR85 сказал:

Интересный разъем по Вашей теме.

IMG_20260204_003935.jpg

Якщо в даному авто ВСМ це той же ABS то кан шина справна. я продзвонював від моторника до ABS і CEM

Проверяй питание на эбу под нагрузкой, стандартная болезнь окисления пластины в блоке предохранителей

За прошлый год три форда и две вольвы с такой проблемой были1_edit_124434735742991.thumb.jpg.bb7f613d4f2be9830435d86745ce31e5.jpg

Всім привіт!

Вибачаюсь що довго нічого не писав. Авто запустив, причина була в блоці CEM, а саме в TJA1040, клієнт привіз блок. Блок поміняв, прошивку залив з старого, Vlvmafia допоміг з защолкою руля (відключив). Прокачав топливо і авто апустив! 

Всім дякую за допомогу!!!

• vsvv закрыл тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...