Gloric 13 Опубликовано Суббота в 18:57 Автор Поделиться Опубликовано Суббота в 18:57 7 минут назад, Bad сказал: До того ж «до речі» писати треба окремо, оскільки це прислівникова сполука, складена з прийменника та іменника. Слово «вірно» у значенні «правильно» не вживається. etc Прикро, москалику, тебе зараз на українських теренах схоплять у першу ж мить як шпигуна. 😜 написав в приват AutoNewLife и RAZOR85 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Bad 49 Опубликовано Суббота в 19:09 Поделиться Опубликовано Суббота в 19:09 А чого ж це раптом? Вихваляйся вже перед усіма, який ти войовничий пан сидячи на захiдному кордонi якнайдалi вiд передка. RAZOR85 и AutoNewLife 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
a_electric 237 Опубликовано Суббота в 19:38 Поделиться Опубликовано Суббота в 19:38 18 часов назад, Gloric сказал: і Окупанську 18 часов назад, Gloric сказал: Знаю Добре Португальску, Іспанську розумію Італійську Французьку трохи знаю Англійську десь на 3 знаю Польску також знаю Українську і Окупанську а ви скільки мов знаєте? Начал беседу на Окупанське мове. Все отвечали на Окупанське мове. Почему переобулся на лету на "родную" португальскую? Почему тебя нет там, где говорят на твоём, в который ты переобулся, родном языке? lonqlife, AutoNewLife, infinity и 1 другой 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
RAZOR85 108 Опубликовано Суббота в 20:34 Поделиться Опубликовано Суббота в 20:34 Тут проблема в другом их уже двое. И предлагают чмирить несогласных с их мнением. AutoNewLife 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
AutoNewLife 38 Опубликовано Суббота в 20:36 Поделиться Опубликовано Суббота в 20:36 Только что, RAZOR85 сказал: Тут проблема в другом их уже двое. И предлагают чмирить несогласных с их мнением. И минусами закидывать)))) мне в личку сто один, что второй пишет) причем в таком ключе, за что можно и по лицу получить, но за экраном телефона все герои) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
RAZOR85 108 Опубликовано Суббота в 21:34 Поделиться Опубликовано Суббота в 21:34 Вот в этом и проблема, что в личке все герои. Если ты, на Вы уже поздно, можешь решить проблему намного дешевле, чем тебе предлагают, что ты тут делаешь? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Bad 49 Опубликовано Суббота в 23:17 Поделиться Опубликовано Суббота в 23:17 2 часа назад, AutoNewLife сказал: И минусами закидывать)))) мне в личку сто один, что второй пишет) причем в таком ключе, за что можно и по лицу получить, но за экраном телефона все герои) Это кто пишет, я ничего не писал никому, например. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
AutoNewLife 38 Опубликовано вчера в 05:50 Поделиться Опубликовано вчера в 05:50 6 часов назад, Bad сказал: Это кто пишет, я ничего не писал никому, например. Да не про Вас речь) тут есть два пассажира Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alpine ua 317 Опубликовано 21 час назад Поделиться Опубликовано 21 час назад По теме- как ни крути, а решение всеодно придется покупать- через 200-300км на новом блоке и с новым! даже еепром авто будет падать в аварию с ограничением оборотов. Так что замена блока управления двигателем проблему не решит! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
infinity 15 Опубликовано 21 час назад Поделиться Опубликовано 21 час назад закройте тему этих жадных и нищих "мовных" омбудсменов Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Gloric 13 Опубликовано 12 часов назад Автор Поделиться Опубликовано 12 часов назад Ну тоді давайте розберем ситуацію . Якщо нічого не можна зробити то ви поставте ціну 1500 євро у вас відбою не буде і всі інженери VAG будуть стояти в очереді до вас. Якщо серйозно то вирішень даної проблеми е багато і всі дешевші чим ви тут пропонуєте давайте розберем 1) Так як машина мого друга то я можу... Точніше не можу а так тимчасово зробив, це пропустити Дамп через 17 IMMO OFF Видалити в Дампі помилки по Імобілайзеру зняти панель приладів і бавовною закрити отвір лампочки імобілейзера, тимчасово так я зробив 2) Другий варіант взяти машину приїхати до офіціалів залити оновлення потім перепрошити блок без екології в офіціалів оновлення ПО коштуе від 50 до 100 доларів робив не одноразово особливо часто на бензинових шкодах чомусь вибиває помилка яка звучить так ( Обновите програмное обезпечение) так і до того що ьви написали що через 200 км машина знову впаде в Аварійний режим машина ця 8 років відїздила після видалення сажевого тому сомніваюсь що за 200 км знов впаде в Аварію 3) купити новий блок точніше він вже куплений буде у вівторок - середу привязати його до машини доларів 30 потім видалити сажевий в прошивці і у тебе лишається оригінальний EPROM і Flesh яким ти можеш знов відновити блок 4) Купити всетаки рішення з правкою EPROMа але вже не на цьому сайті томущо повага до себе важливіша за будь які гроші РS На цей сайт прийшла людина вирішити проблему і потратити свої гроші тобіш Кліент з першогож речення над ним почали насміхатися поиім без пояснення причин ставити дизлайки потім докопалися (ВІДЕТЕЛИ неправильно пишу спілкуюсь роблю помилки пишу без ком ) це що таке ви хочете гроші заробити чи обісрати людину. Я зробив експеремент виставив ще один пост на цьому сайті і на на такомуж суміжному як думаєте що мені тут написали а що на сусідньому нижче я виставлю скріни яке відношення тут і яке відношення на інших сайтах і ще сам сайт тут блокує більше 3 в день не можна це що за прікол то як ви тут гроші збираєтесь заробляти 9 минут назад, Gloric сказал: Ну тоді давайте розберем ситуацію . Якщо нічого не можна зробити то ви поставте ціну 1500 євро у вас відбою не буде і всі інженери VAG будуть стояти в очереді до вас. Якщо серйозно то вирішень даної проблеми е багато і всі дешевші чим ви тут пропонуєте давайте розберем 1) Так як машина мого друга то я можу... Точніше не можу а так тимчасово зробив, це пропустити Дамп через 17 IMMO OFF Видалити в Дампі помилки по Імобілайзеру зняти панель приладів і бавовною закрити отвір лампочки імобілейзера, тимчасово так я зробив 2) Другий варіант взяти машину приїхати до офіціалів залити оновлення потім перепрошити блок без екології в офіціалів оновлення ПО коштуе від 50 до 100 доларів робив не одноразово особливо часто на бензинових шкодах чомусь вибиває помилка яка звучить так ( Обновите програмное обезпечение) так і до того що ьви написали що через 200 км машина знову впаде в Аварійний режим машина ця 8 років відїздила після видалення сажевого тому сомніваюсь що за 200 км знов впаде в Аварію 3) купити новий блок точніше він вже куплений буде у вівторок - середу привязати його до машини доларів 30 потім видалити сажевий в прошивці і у тебе лишається оригінальний EPROM і Flesh яким ти можеш знов відновити блок 4) Купити всетаки рішення з правкою EPROMа але вже не на цьому сайті томущо повага до себе важливіша за будь які гроші РS На цей сайт прийшла людина вирішити проблему і потратити свої гроші тобіш Кліент з першогож речення над ним почали насміхатися поиім без пояснення причин ставити дизлайки потім докопалися (ВІДЕТЕЛИ неправильно пишу спілкуюсь роблю помилки пишу без ком ) це що таке ви хочете гроші заробити чи обісрати людину. Я зробив експеремент виставив ще один пост на цьому сайті і на на такомуж суміжному як думаєте що мені тут написали а що на сусідньому нижче я виставлю скріни яке відношення тут і яке відношення на інших сайтах і ще сам сайт тут блокує більше 3 в день не можна це що за прікол то як ви тут гроші збираєтесь заробляти 14 минут назад, Gloric сказал: Ну тоді давайте розберем ситуацію . Якщо нічого не можна зробити то ви поставте ціну 1500 євро у вас відбою не буде і всі інженери VAG будуть стояти в очереді до вас. Якщо серйозно то вирішень даної проблеми е багато і всі дешевші чим ви тут пропонуєте давайте розберем 1) Так як машина мого друга то я можу... Точніше не можу а так тимчасово зробив, це пропустити Дамп через 17 IMMO OFF Видалити в Дампі помилки по Імобілайзеру зняти панель приладів і бавовною закрити отвір лампочки імобілейзера, тимчасово так я зробив 2) Другий варіант взяти машину приїхати до офіціалів залити оновлення потім перепрошити блок без екології в офіціалів оновлення ПО коштуе від 50 до 100 доларів робив не одноразово особливо часто на бензинових шкодах чомусь вибиває помилка яка звучить так ( Обновите програмное обезпечение) так і до того що ьви написали що через 200 км машина знову впаде в Аварійний режим машина ця 8 років відїздила після видалення сажевого тому сомніваюсь що за 200 км знов впаде в Аварію 3) купити новий блок точніше він вже куплений буде у вівторок - середу привязати його до машини доларів 30 потім видалити сажевий в прошивці і у тебе лишається оригінальний EPROM і Flesh яким ти можеш знов відновити блок 4) Купити всетаки рішення з правкою EPROMа але вже не на цьому сайті томущо повага до себе важливіша за будь які гроші РS На цей сайт прийшла людина вирішити проблему і потратити свої гроші тобіш Кліент з першогож речення над ним почали насміхатися поиім без пояснення причин ставити дизлайки потім докопалися (ВІДЕТЕЛИ неправильно пишу спілкуюсь роблю помилки пишу без ком ) це що таке ви хочете гроші заробити чи обісрати людину. Я зробив експеремент виставив ще один пост на цьому сайті і на на такомуж суміжному як думаєте що мені тут написали а що на сусідньому нижче я виставлю скріни яке відношення тут і яке відношення на інших сайтах і ще сам сайт тут блокує більше 3 в день не можна це що за прікол то як ви тут гроші збираєтесь заробляти надіюсь замітили різницю відношення кліента і рішення проблеми на цьому сайті і на іншому, хочеться добавити якщо людина з низьким рейтингом пише це не значить що вона нічого тут не розуміе це значить що вона може вирішити всі проблеми з ремонтом машин не просячи допомоги на цьому сайті і доречі тему я відкрив тему я і закрию коли вирішу остаточно проблему з машиною згіден не всі тут з прибитою короною але не король робить світу а світа робить короля так це третій пост зустрінемось завтра умиляє як ви мені зараз дизлайків наставите але я прийшов з нулом репутації і буде в мене 0 репутації я перезарегіструюсь ви даже знати мене не будете а я буду памятати кожного))))))))) 9 часов назад, Alpine ua сказал: По теме- как ни крути, а решение всеодно придется покупать- через 200-300км на новом блоке и с новым! даже еепром авто будет падать в аварию с ограничением оборотов. Так что замена блока управления двигателем проблему не решит! нижче пост іменно для вас Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
lonqlife 2 492 Опубликовано 9 часов назад Поделиться Опубликовано 9 часов назад Автор отправлен в пожизненный отпуск. Считаю поведение неприемлемым и хамским по отношению к коллегам. AutoNewLife и 54diagnostika 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения