Перейти к содержанию

машина все ще видає помилки, і коробка передач перемикається не плавно, з поштовхами

Roman Smilko

Рекомендуемые сообщения

Після митя DPF-фільтра, очищення впускного колектора та клапана EGR, заміни прокладки головки блоку циліндрів, сонда-лян та датчика mafScreenshot_20250401_140135.thumb.jpg.8bba982effb89a4c55bd192264126558.jpg20250117_130258.thumb.jpg.d432bc53456bf8325276691f74c8e234.jpg

20250117_130310.jpg

А що каже сервіс де робили це все? Маф правильний? Підсоси повітря?

Це хтось тестує штучний інтелект, чи що це за навала тем з дурнуватими заголовками та вмістом

Сонда-лян)  це пі@дець!

В сервисі написали заміна EGR і всіх форсунок на суму 6 доларів бо в них немає можливості провіти форсунки на ходу 

Поїхав на другий сервіс форсунки в порядку 

Вітаю, Вас розвели на миття сажового фільтра. Можна одразу шукати новий (краще орігінал) 
А як інший сервіс, перевірив форсунки?  На слух чи на смак? 
Чому до мене не приїзжають таки клієнти? Я теж хочу грошей за видимість роботи. 

До речі у Вас Мазерати з 12 циліндровим двигуном, чи Тесла з єлектро? Бо інформаціі по машині - 0, а тут екстрасенсів немає. 

В 02.04.2025 в 20:58, AutoDW.pl сказал:

Вітаю, Вас розвели на миття сажового фільтра. Можна одразу шукати новий (краще орігінал) 
А як інший сервіс, перевірив форсунки?  На слух чи на смак? 
Чому до мене не приїзжають таки клієнти? Я теж хочу грошей за видимість роботи. 

До речі у Вас Мазерати з 12 циліндровим двигуном, чи Тесла з єлектро? Бо інформаціі по машині - 0, а тут екстрасенсів немає. 

Показать  

Mazda 6 2.2 diesel  фото діагностика на сервесі мазад 

20250220_192101.jpg

Треба було фото до гори ногами викладати.  

В 04.04.2025 в 20:23, AutoDW.pl сказал:

Треба було фото до гори ногами викладати.  

Показать  

20250220_192101.jpg

Це не діагностика, це читання помилок. Майже як прийти до лікаря з температурою і він скаже, що у вас температура, а не скаже чому. 

Треба підключити сканер, та дивитися параметри. Але як сажевій мили, то можете його або замінювати на новий, або видаляти і відшивати. 
Мийка сажового, це виключно перекуп метод, що-би можно біло проихати 200-500км без помилок. 
До того, як все справне, то сажовий не потребує, що би йому допомогали віпалюватись. 
Тож перей тим, як поставити новій сажовий, знайдіть причину його смерті. 

В 04.04.2025 в 20:37, AutoDW.pl сказал:

Це не діагностика, це читання помилок. Майже як прийти до лікаря з температурою і він скаже, що у вас температура, а не скаже чому. 

Треба підключити сканер, та дивитися параметри. Але як сажевій мили, то можете його або замінювати на новий, або видаляти і відшивати. 
Мийка сажового, це виключно перекуп метод, що-би можно біло проихати 200-500км без помилок. 
До того, як все справне, то сажовий не потребує, що би йому допомогали віпалюватись. 
Тож перей тим, як поставити новій сажовий, знайдіть причину його смерті. 

Показать  

Спочатку після митя фільтра вискакувало що фільтир забитий і писало щоб я проїхався 15 хв але авто зробило пару регенерацій по фільтрі проблем вже не має 

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...