ttt542 1 Опубліковано 18 травня Поділитися Опубліковано 18 травня Amoda C5 блок Bosh 0 285 020 306 внутри 95128, прошу платной помощи. SRS Amoda 5 Crash.bin Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sogd 300 Опубліковано 18 травня Поділитися Опубліковано 18 травня вряд ли ееп поможет Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
поднявшийся спящий 240 Опубліковано 18 травня Поділитися Опубліковано 18 травня там в 1064 все Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
omdm 158 Опубліковано 18 травня Поділитися Опубліковано 18 травня 2 часа назад, поднявшийся спящий сказал: там в 1064 все Думаю, что там, в Салехарде, есть кому оказать помощь на платной основе .) Другое дело если человек хочет научиться краш тереть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
поднявшийся спящий 240 Опубліковано 18 травня Поділитися Опубліковано 18 травня 3 минуты назад, omdm сказал: Думаю, что там, в Салехарде, есть кому оказать помощь на платной основе .) Другое дело если человек хочет научиться краш тереть. Если научиться то тойоты 2000-2005г брать надо. море і ghiderman 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Antondee 42 Опубліковано 18 травня Поділитися Опубліковано 18 травня Сделать не сможете сами, замена блока на новый-не бушный. На многие китайцы после 22года только так. Краш в проце, проц залочен. Сделать можно, но только с пересылкой. ghiderman 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ttt542 1 Опубліковано 19 травня Автор Поділитися Опубліковано 19 травня 15 часов назад, Antondee сказал: Сделать не сможете сами, замена блока на новый-не бушный. На многие китайцы после 22года только так. Краш в проце, проц залочен. Сделать можно, но только с пересылкой. Ок, спасибо, я понял уже! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти