Перейти к содержанию

C5 Sirius81 2L 2001

carworker

Рекомендуемые сообщения

Вітаю. Бажання №1 прибити іммо. Бажання №2 як що №1 не можливо. S118230007G Sirius81 у кого є така флеш у форматі сіменс прочитана у буті. Бо є підозра що рідна не працездатна.

Flash_SW.jpg

Розумію що коли перепишу флеш то доведеться чистити ЕЕ та прив'язувати. Пін бачу але не знаю з якого боку на нього дивитись. То є порядок символів будь ласка BSI не працездатний тому перевірити нема можливості. І ще пікажить у якому форматі працювати з ЕЕ -х16 -х8

ST93C56_PIN_Sirius81_C5 2LEW10D.jpg

І нарешті подивиться шо прочитав. На ЕЕ прочитану Кесом 3 не звертайте уваги. Там пусто. Він більш не вміє нормально читати старі блоки. 

Дякую

Sirius81_C5_2LEW10D_NO WORK.rar sirius81_ID.txt

PIN 65FP

Флеш краще писати в програматорі.

citroen_c5_sirius81_s118230007G_TL866_original.BIN

у себе знайшов таку папку , може згодиться для порівняння 

Citroen_c5.rar

4 часа назад, carworker сказал:

у якому форматі працювати з ЕЕ

Х16

Правильность Пина можно проверить лексией в Бси,чтоб не править еепром если пин не верный при привязке эбу

Так я чого кіпішую. Флешка дуже стара. може здохнути. Взяти живу нема де. Маю досвід

1 час назад, den5 сказал:

Ни чего не понятно...

Спецыяльна для беларусаў. Ведаю што ў дызлайна ёсць S118230007G boot mode. Ён на форуме архіў запароленняў выкладваў. Хто яго ведае папытаеце ў яго і тут без пароля пакажыце. Гэта ваенная тайна 2001 года і ўжо не актуальная. Зрабіць такі файл у буце проста справа часу.

дамп від  garric і той, що я  закинув -  абсолютно  однакові, а от твій на третину інший з адресу : 3900 і далі 

прікрипив проконвертовані  файли для подивитися - твій і  garric

Sirius81_C5_2LEW10D_NO WORK.rar

Дякую. Так я одразу підкинув працюючий BSI нічого з іммо не робив. просто погрався з діагностикою. Зрозумів шо щось не то та звернувся за допомогою. При конвертаціі важко сказати де правда і де кривда. Адресація різна. Сіменс 

Доповідаю що тачка запустилась. Але є декілька зауважень. По-перше - пін 56PF. Хто захоче віржин FF у 93С56 не канають. Сіменс полюбляє інші сімволи. Про шо прозоро натякує Лексія коли треба ввести пін. По друге - у Олександра та Гаріка прошивкі TL866 s118230012G  Шоб це з'ясувати довелося помахати паялом бо не знав.. Така у мене є у буті. Терер вони та я я про це дізнались.  І поки відкрито питання  s118230012G та  s118230007G від яких EW10 Бо були варіанти з фазіком МТ АТ то є калібровки різні. У кого виникне бажання порівняйте карти 3 007 та шо у першому посту. Дякую

KS_boot_licar_flash s118230012D

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...