Bad 95 Опубликовано 9 апреля Поделиться Опубликовано 9 апреля 9 часов назад, Zaveruha сказал: ВВДІ прог сам задає генерацію якщо читати як закритий проц, тому точно сказати, що кварц живий не можна. І в чому суперечність? Вадим виклав фото ще у стартовому пості. Незалежно від того, чи використовується зовнішня синхронізація, або ж нативна — вона або присутня, або ні. І в цьому конкретному випадку вона явно існує, і це жодним чином не впливає на те, що відсоток зчитування пам'яті процесора добiгає лише 98%. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 143 Опубликовано 9 апреля Автор Поделиться Опубликовано 9 апреля save20260408_014856_843.bin 10 часов назад, Zaveruha сказал: Покажи фотку підключення і вичитаний єпром і ІД проца Вот скинул что вичитал. save20260112_233325_160.bin А єто у меня в компютере било с такого же такойже маской. Я їх за последний пол года 40 штук сделал. Ми вот єтот мне мосг винес. Но поехал его поставил на машину завелась работает Вопрос єто що такое. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Дима1 39 Опубликовано 9 апреля Поделиться Опубликовано 9 апреля Я бы погрел проц, сегодня читал CAS2, пока не нагрел проц, то же еепром читался неправильно. Нагрел и еепром начал проходить верификацию. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
metz 525 Опубликовано 9 апреля Поделиться Опубликовано 9 апреля 13 минут назад, vadik.exb сказал: save20260408_014856_843.bin 4 kB · 1 загрузка Вот скинул что вичитал. save20260112_233325_160.bin 4 kB · 1 загрузка А єто у меня в компютере било с такого же такойже маской. Я їх за последний пол года 40 штук сделал. Ми вот єтот мне мосг винес. Но поехал его поставил на машину завелась работает Вопрос єто що такое. Це ,я думаю те що не проц підсмалений а вихід clk програматора Крім того VVDI prog критичний до довжини проводів коаксіалу для обходу "сесюріті" ,не бажано збільшувати довжину виводів наприклад зручними тонкими мгтф Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 143 Опубликовано 9 апреля Автор Поделиться Опубликовано 9 апреля 38 минут назад, metz сказал: Це ,я думаю те що не проц підсмалений а вихід clk програматора Крім того VVDI prog критичний до довжини проводів коаксіалу для обходу "сесюріті" ,не бажано збільшувати довжину виводів наприклад зручними тонкими мгтф Оце може буть родні потривались. Думаєш от того що один раз переплутав сгорів виход CLK? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
metz 525 Опубликовано 9 апреля Поделиться Опубликовано 9 апреля 22 минуты назад, vadik.exb сказал: Оце може буть родні потривались. Думаєш от того що один раз переплутав сгорів виход CLK? Не думаю що згорів, але перевірити потрібно осцилятором по формі і розмаху імпульсів або причитати іншу закриту моторолу .А на рахунок довжини коаксіалу то в мене товариш коли купив VVDI декілька років тому , спочатку хвалився що сразу відмінно читалися і писалися CAS4 в порівнянні з xrog china ,але він (так як і я в принципі) любитель допаювати тонкі мгтф на провода програматорів (зручно ) -після збільшеня довжини коаксіалу ними на 1.5-2 см почалися глюки при считуванні закритих моторол в тч CAS тому докупив оригінальних в запас. Оригінальних в запас адаптерів Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 143 Опубликовано 9 апреля Автор Поделиться Опубликовано 9 апреля 4 минуты назад, metz сказал: Не думаю що згорів, але перевірити потрібно осцилятором по формі і розмаху імпульсів або причитати іншу закриту моторолу .А на рахунок довжини коаксіалу то в мене товариш коли купив VVDI декілька років тому , спочатку хвалився що сразу відмінно читалися і писалися CAS4 в порівнянні з xrog china ,але він (так як і я в принципі) любитель допаювати тонкі мгтф на провода програматорів (зручно ) -після збільшеня довжини коаксіалу ними на 1.5-2 см почалися глюки при считуванні закритих моторол в тч CAS тому докупив оригінальних в запас. Оригінальних в запас адаптерів Дякую пошукаю кабель такий як був по сеченію і довжинні Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 143 Опубликовано 10 апреля Автор Поделиться Опубликовано 10 апреля Делаю на х6 ключик та тут такойже кас все читает влет. save20260410_232343_588.bin save20260410_232609_642.bin Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 143 Опубликовано 11 апреля Автор Поделиться Опубликовано 11 апреля В 09.04.2026 в 23:39, metz сказал: Не думаю що згорів, але перевірити потрібно осцилятором по формі і розмаху імпульсів або причитати іншу закриту моторолу .А на рахунок довжини коаксіалу то в мене товариш коли купив VVDI декілька років тому , спочатку хвалився що сразу відмінно читалися і писалися CAS4 в порівнянні з xrog china ,але він (так як і я в принципі) любитель допаювати тонкі мгтф на провода програматорів (зручно ) -після збільшеня довжини коаксіалу ними на 1.5-2 см почалися глюки при считуванні закритих моторол в тч CAS тому докупив оригінальних в запас. Оригінальних в запас адаптерів Завалив мені cgdi BMW кас коли понижав версію саофту. Якого переляку неясно я то маю резервну копію но як прив'язати ключ коли він каже надо понизить версію при цьому вале флеш. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Bad 95 Опубликовано 15 апреля Поделиться Опубликовано 15 апреля В 11.04.2026 в 23:33, vadik.exb сказал: cgdi BMW Новий що з екраном, чи старий? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 143 Опубликовано 15 апреля Автор Поделиться Опубликовано 15 апреля 4 часа назад, Bad сказал: Новий що з екраном, чи старий? Старий Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Bad 95 Опубликовано 16 апреля Поделиться Опубликовано 16 апреля У мене начебто не валив жодного разу. Та й взагалі старий CGDI BMW дубовий на надійний як калаш. Це щось в CAS не теє. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти