Перейти к содержанию

Не крутить стартер із замка запалювання

vsvv

Рекомендуемые сообщения

Всім гарного часу доби! 

Школа Октавія 2009р. TSI 1.8, при повороті ключа вмикаються всі системи в авто, але стартер не спрацьовує,  в блоці двигуна помилка по підрульовому блоці, але в підрульовому помилок не має, сигнали з контактної групи в підрульовий приходять всі, (15, Р, 50), з коробки приходить сигнал про положення, з підрульового сигнали  приходять в блок комутації (комфорту), але реле стартера і реле контакту Х не спрацьовує, блок двигуна не бачить положення педалі гальма, хоча провід від датчика цілий, датчик справний. Коли просто подати напругу на втягуюче,  авто запускається і працює без проблем.  Поки що не знаю що перевірити, буду вдячний за допомогу.

Если Вы думаете что " реле стартера и реле контакта Х не срабатывает" это одно и тоже, не знаю чем Вам помочь.

На реле контакту Х і реле стартера одночасно подається команда з комутаційного блоку на реле стартера з 29 го піна , на реле контакту Х , яке відключає деякі споживачі для легшої роботи стартера, з 28го піна

Я просто еажу що з блока комутації чомусь не виходять ці команди, і думаю що проблема може бути в драйверах цього блоку

9 часов назад, vsvv сказал:

з коробки приходить сигнал про положення,

Не зрозуміло, автомат чи механіка? Якщо автомат, то дивіться на сигнал педалі гальма. Якщо механіка, то на сигнал педалі зчеплення.

Задні стопи працюють правильно?

Коробка автомат, сигнал з селектора у підрульовий приходить, стопи працюють правильно, тільки моторний не бачить сигналу з педалі гальма, хоча провід цілий і датчик гальма справний

Почати з допиту клієнта. 
Перевірити кодування блоків. 

Кодування блоків перевірив, все в нормі, клієнт каже що заглушив і запустити не зміг

С DSG выходит провод на реле стартера.В DSG стоит вроде как герконовый концевик который видит положение паркинг.Он там часто накрывается после чего замена DSG.Но это если у вас DSG

23 минуты назад, IhorPro сказал:

Авто на DSG?

Побачив, коробка DSG, на 17 pin мехатроніка подаємо масу і запускаємо з ключа)

Но ехать она не будет,будет в аварии)

24 минуты назад, море сказал:

С DSG выходит провод на реле стартера.В DSG стоит вроде как герконовый концевик который видит положение паркинг.Он там часто накрывается после чего замена DSG.Но это если у вас DSG

Но ехать она не будет,будет в аварии)

Хм, я так одне авто відпустив, начебто їздить. Зрозуміло що це не серйозно) але авто було таксиста)

4 минуты назад, IhorPro сказал:

Хм, я так одне авто відпустив, начебто їздить. Зрозуміло що це не серйозно) але авто було таксиста)

Насколько я помню этот концевик видит еще и нейтраль.Давно это было надо мозг напрячь)

3 часа назад, IhorPro сказал:

Авто на DSG?

Побачив, коробка DSG, на 17 pin мехатроніка подаємо масу і запускаємо з ключа)

Зараз попробую.

Дякую!

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   1 пользователь онлайн

• Создать...