vsvv 4 Опубликовано 2 часа назад Поделиться Опубликовано 2 часа назад Всім гарного часу доби! Школа Октавія 2009р. TSI 1.8, при повороті ключа вмикаються всі системи в авто, але стартер не спрацьовує, в блоці двигуна помилка по підрульовому блоці, але в підрульовому помилок не має, сигнали з контактної групи в підрульовий приходять всі, (15, Р, 50), з коробки приходить сигнал про положення, з підрульового сигнали приходять в блок комутації (комфорту), але реле стартера і реле контакту Х не спрацьовує, блок двигуна не бачить положення педалі гальма, хоча провід від датчика цілий, датчик справний. Коли просто подати напругу на втягуюче, авто запускається і працює без проблем. Поки що не знаю що перевірити, буду вдячний за допомогу. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
RAZOR85 122 Опубликовано 2 часа назад Поделиться Опубликовано 2 часа назад Если Вы думаете что " реле стартера и реле контакта Х не срабатывает" это одно и тоже, не знаю чем Вам помочь. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vsvv 4 Опубликовано 2 часа назад Автор Поделиться Опубликовано 2 часа назад На реле контакту Х і реле стартера одночасно подається команда з комутаційного блоку на реле стартера з 29 го піна , на реле контакту Х , яке відключає деякі споживачі для легшої роботи стартера, з 28го піна Я просто еажу що з блока комутації чомусь не виходять ці команди, і думаю що проблема може бути в драйверах цього блоку Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти