Перейти к содержанию

Не крутить стартер із замка запалювання

vsvv

Рекомендуемые сообщения

Всім гарного часу доби! 

Школа Октавія 2009р. TSI 1.8, при повороті ключа вмикаються всі системи в авто, але стартер не спрацьовує,  в блоці двигуна помилка по підрульовому блоці, але в підрульовому помилок не має, сигнали з контактної групи в підрульовий приходять всі, (15, Р, 50), з коробки приходить сигнал про положення, з підрульового сигнали  приходять в блок комутації (комфорту), але реле стартера і реле контакту Х не спрацьовує, блок двигуна не бачить положення педалі гальма, хоча провід від датчика цілий, датчик справний. Коли просто подати напругу на втягуюче,  авто запускається і працює без проблем.  Поки що не знаю що перевірити, буду вдячний за допомогу.

Если Вы думаете что " реле стартера и реле контакта Х не срабатывает" это одно и тоже, не знаю чем Вам помочь.

На реле контакту Х і реле стартера одночасно подається команда з комутаційного блоку на реле стартера з 29 го піна , на реле контакту Х , яке відключає деякі споживачі для легшої роботи стартера, з 28го піна

Я просто еажу що з блока комутації чомусь не виходять ці команди, і думаю що проблема може бути в драйверах цього блоку

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   1 пользователь онлайн

• Создать...