Антон К.А 2 Опубліковано 3 січня Поділитися Опубліковано 3 січня Доброе время суток на центральной панели весит ошибка по акпп . Можно ли ее как то стереть ,и через что ? Пробую активировать селектор не получается , ставил новый тоже без результатно . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dok 850 Опубліковано 3 січня Поділитися Опубліковано 3 січня ISTA в помощь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Антон К.А 2 Опубліковано 3 січня Автор Поділитися Опубліковано 3 січня 8 минут назад, Dok сказал: ISTA в помощь. В ней можно будет убрать эту ошибку ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Malina 483 Опубліковано 3 січня Поділитися Опубліковано 3 січня 14 минут назад, Антон К.А сказал: можно будет убрать эту ошибку После устранения поломки - ДА! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Key Master 118 Опубліковано 3 січня Поділитися Опубліковано 3 січня Едьте на сервис и вам диагностируют и отремонтируют ваше авто, а не устраняете ошибку. Ошибка это следствие какой-то проблемы. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vertol 102 Опубліковано 3 січня Поділитися Опубліковано 3 січня Мехатрон снимать придется для устранения... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Антон К.А 2 Опубліковано 3 січня Автор Поділитися Опубліковано 3 січня 1 минуту назад, vertol сказал: Мехатрон снимать придется для устранения... Я знаю ,поэтому спрашивал можно ли как то спрятать ошибку . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Key Master 118 Опубліковано 4 січня Поділитися Опубліковано 4 січня Перекуп? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vertol 102 Опубліковано 4 січня Поділитися Опубліковано 4 січня 14 часов назад, Антон К.А сказал: Я знаю ,поэтому спрашивал можно ли как то спрятать ошибку . Перекодируй в механику))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
greencamp 327 Опубліковано 4 січня Поділитися Опубліковано 4 січня 58 минут назад, vertol сказал: Перекодируй в механику))) А шо тачку поджечь уже не вариант? Если хорошо прогорит, то и ошибку не будет видно. Rema EE і VALD12 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Антон К.А 2 Опубліковано 4 січня Автор Поділитися Опубліковано 4 січня 1 час назад, vertol сказал: Перекодируй в механику))) Да тут всем тогда в КВН надо выступать! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
greencamp 327 Опубліковано 4 січня Поділитися Опубліковано 4 січня 15 часов назад, Антон К.А сказал: можно ли как то спрятать ошибку Про этот КВН разговор? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Антон К.А 2 Опубліковано 4 січня Автор Поділитися Опубліковано 4 січня 31 минуту назад, greencamp сказал: Про этот КВН разговор? Я интересовался а не в шутки шутил! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
chupa 60 Опубліковано 4 січня Поділитися Опубліковано 4 січня 1 минуту назад, Антон К.А сказал: Я интересовался а не в шутки шутил! Вам так отвечают тут потому что это форума мастеров а не перкупов "как зафуфлить машину" greencamp 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Умалат_Умка 6 Опубліковано 26 березня Поділитися Опубліковано 26 березня В 04.01.2025 в 10:42, Антон К.А сказал: Я интересовался а не в шутки шутил! Сделал? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya740 0 Опубліковано 14 травня Поділитися Опубліковано 14 травня Разбей экран, лампочку выкуси, при продаже скажешь что ребенок разбил, сотня баксов новый с разборки )) Ржу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Умалат_Умка 6 Опубліковано 30 травня Поділитися Опубліковано 30 травня Известная проблема на 6HP коробках. Пропайка должная вылечить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти