Egor_Matuk 4 Опубліковано 22 листопада, 2024 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2024 Хочу вникнуть в автомобильную тематику и решил начать с ДВС... Эксперты! Посоветуйте литературу чтобы стартануть) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vadik.exb 64 Опубліковано 22 листопада, 2024 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2024 1 час назад, Egor_Matuk сказал: Хочу вникнуть в автомобильную тематику и решил начать с ДВС... Эксперты! Посоветуйте литературу чтобы стартануть) Настольна книга ваз 2101 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dierus 695 Опубліковано 22 листопада, 2024 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2024 Litvinas, vadik.exb, frakir і 2 інших 1 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EviCar 99 Опубліковано 22 листопада, 2024 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2024 Рекомендую,,,. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lonqlife 2,409 Опубліковано 22 листопада, 2024 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2024 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
брембо 4 Опубліковано 22 листопада, 2024 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2024 возьмите книгу по ремонту и эксплуатации для какого-нибудь автомобиля, только полную. где и эл.схемы и схемы по ремонту и сборке моторов.хотя там должно быть все. и подвеска, коробка,мотор. я так начинал. с русскими схемами не связывайся, вся охота пропадет Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shi 67 Опубліковано 22 листопада, 2024 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2024 у меня их много.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shi 67 Опубліковано 23 листопада, 2024 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2024 — устройство, создающее магнитное поле при прохождении электрического тока через.mp4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти