Artur S 3 Опубліковано 22 вересня, 2024 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2024 Здравствуйте,, подскажите пожалуйста, бмв е36,, ошибка по штатной охране, эмулятор поможет в этом случае? Ошибка 81 - пин код системы предупреждения о краже В параметрах евс ключ видит, разрешение запуска есть, isn правылный Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
море 162 Опубліковано 22 вересня, 2024 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2024 Я думаю штатная сигнализация к иммо никакого отношения не имеет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Artur S 3 Опубліковано 22 вересня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2024 Центральный замок уже давно не работает,,,не могу понять как снять с охраны, если так Но лаунч тот же ошибка по другому отвечает Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alex_cv 83 Опубліковано 22 вересня, 2024 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2024 37 минут назад, Artur S сказал: Здравствуйте,, подскажите пожалуйста, бмв е36,, ошибка по штатной охране, эмулятор поможет в этом случае? Ошибка 81 - пин код системы предупреждения о краже В параметрах евс ключ видит, разрешение запуска есть, isn правылный Скриншот скриншота перевода фотографии с экрана компа, Вы серъезно думаете что кто-то будет переводить обратно или искать "Короткое замыкание из-за ошибки Хассе"? купите кабель K D-can за 10$ и установите INPA Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Artur S 3 Опубліковано 22 вересня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2024 У меня есть инпа и фото отправил что показывает 81 ошибка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nawwizard 442 Опубліковано 22 вересня, 2024 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2024 1 час назад, Artur S сказал: У меня есть инпа и фото отправил что показывает 81 ошибка Бобром пошаманить Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Artur S 3 Опубліковано 22 вересня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2024 Бобром что надо конкретно делать? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lonqlife 2,489 Опубліковано 22 вересня, 2024 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2024 в e36 ews синхриться переменный код, через DIS или launch если умеет. Там ews допотопный, там на любом ЭБУ можно засинхрить EWS Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Artur S 3 Опубліковано 22 вересня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2024 Синхронизация через лаунч проходит,,,но всё равно ошибка не исчезает,, isn тоже в блоке евс и дме одинаковые Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nawwizard 442 Опубліковано 22 вересня, 2024 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2024 Какой там блок управления дрыгателем? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Artur S 3 Опубліковано 22 вересня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2024 Бош МЕ5.2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LIapb 0 Опубліковано 17 січня Поділитися Опубліковано 17 січня Если актуально. Там система ews2, либо у вас что-то с проводкой от мозгов до евс, любо вы поменяли мозги и хотите завести сделав просто инпой синхру, так не выйдет. Читайте isn в моторном и пишите в евс, ну или же эмулятор, если хотите полностью избавиться от евс. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Умалат_Умка 6 Опубліковано 26 березня Поділитися Опубліковано 26 березня В 22.09.2024 в 15:04, Artur S сказал: Бош МЕ5.2 Ну чего, решил проблемку? Завёл? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти