man216 24 Опубликовано 31 марта Поделиться Опубликовано 31 марта тре спробувать залити інший дамп орі, може є тут у пацанів то підкинуть 5 минут назад, vadik.exb сказал: Да но то зробив іпрог я потом цей оріг і записав. Приборку розбирав все чісто. Акб странно сете веде качали с напряжением 0.5 вольт плаває а буває не пускає кліп пише низка напруга. Еепром в приборке не може буть? по напрягу треба шоб було всьо чотко, акб Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 31 марта Автор Поделиться Опубликовано 31 марта 1 минуту назад, man216 сказал: тре спробувать залити інший дамп орі, може є тут у пацанів то підкинуть Мені добрі пацани накидали є штук 4 там він треба руками править. Но то зможу. Просто у мене на чюжом горіло ерор прог. І добрі люди сказали щоб я отогнав спеціалістам. Акб заміню завтра. У мене абс в тесте кліпом пише неопознано. І красним. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
man216 24 Опубликовано 31 марта Поделиться Опубликовано 31 марта 1 минуту назад, vadik.exb сказал: Мені добрі пацани накидали є штук 4 там він треба руками править. Но то зможу. Просто у мене на чюжом горіло ерор прог. І добрі люди сказали щоб я отогнав спеціалістам. чуєш, спробуй перезалити з нормальним не пойе...им орі 3 минуты назад, vadik.exb сказал: Мені добрі пацани накидали є штук 4 там він треба руками править. Но то зможу. Просто у мене на чюжом горіло ерор прог. І добрі люди сказали щоб я отогнав спеціалістам. та спецам то зрозуміло, а шо сам не потягнеш чи шо? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 31 марта Автор Поделиться Опубликовано 31 марта 1 минуту назад, man216 сказал: чуєш, спробуй перезалити з нормальним не пойе...им орі Вінкод якщо руками пропишу. Це все що надо буде? Ну там акпп переставить в кліпе. Бо на чюжом горить красний екран був. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
man216 24 Опубликовано 31 марта Поделиться Опубликовано 31 марта 5 минут назад, vadik.exb сказал: Вінкод якщо руками пропишу. Це все що надо буде? Ну там акпп переставить в кліпе. Бо на чюжом горить красний екран був. у діагнозі увімкнеш опціїї які тре, а з акб рішай обовязково. але мені шось підказує що срач там був по ефіру з щитком і до Тебе, можу помилятися, тому роби нормальний орі і акб і читай що зявиться Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 31 марта Автор Поделиться Опубликовано 31 марта Я в кліпе в програме не сільон. Інтернета нема нормального тіки роумінг. І незнаю алгорітм Рено. Я по мерседесам був. У мене кенго стоїть 1.5 на делфаю не баче ключ іммо. Купив кетайскій емулятори. А оказалось надо мозги бо і мозги мають проблеми с каном. Отаке у мене знакомство з Рено. До мене уже їх розпилювали турки. Завтра залью другий флеш. Буду пробувать. Хтось мені тут написав що в проц і еепром должні буть пара с одноймашини правда? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
man216 24 Опубликовано 31 марта Поделиться Опубликовано 31 марта Вадік, чуєш, три дні це як пальцем у на якусь зірку у зоряне небо, Ти краще скажи скільки км вона намотала від тоді як Ти її шив. Якщи Ти шось запоров коли шив то відразу джекічан зявиться, у елєктроніці такого * а може потім* не буває. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 31 марта Автор Поделиться Опубликовано 31 марта 10 минут назад, man216 сказал: Вадік, чуєш, три дні це як пальцем у на якусь зірку у зоряне небо, Ти краще скажи скільки км вона намотала від тоді як Ти її шив. Якщи Ти шось запоров коли шив то відразу джекічан зявиться, у елєктроніці такого * а може потім* не буває. Стояла без номерів ждала тормозні діски. 12 минут назад, man216 сказал: Вадік, чуєш, три дні це як пальцем у на якусь зірку у зоряне небо, Ти краще скажи скільки км вона намотала від тоді як Ти її шив. Якщи Ти шось запоров коли шив то відразу джекічан зявиться, у елєктроніці такого * а може потім* не буває. Стояла без номерів ждала тормозні діски. Ну може покатлись по території провірили чі шотчік счітає Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
man216 24 Опубликовано 31 марта Поделиться Опубликовано 31 марта 1 минуту назад, vadik.exb сказал: Стояла без номерів ждала тормозні діски. 😆короче проїхала ноль км, але нафік Ти спочатку був приплів про якісь три дні, ок проїхали. вирішуй з прошивкою і акб, маєш задачу, по результату відпишеш чим скоріше і шО, вони запустили двигун по території проїхали кружок на здихлому акб і зявився джекічан нє? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 31 марта Автор Поделиться Опубликовано 31 марта 6 минут назад, man216 сказал: 😆короче проїхала ноль км, але нафік Ти спочатку був приплів про якісь три дні, ок проїхали. вирішуй з прошивкою і акб, маєш задачу, по результату відпишеш чим скоріше Три дні стояла Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
mr_sopit 21 Опубликовано 31 марта Поделиться Опубликовано 31 марта 47 минут назад, vadik.exb сказал: Возможно что пока машина не заснула полностью все и работало. Очень тяжело помогать когда всю информацию нужно вытягивать клещами. Я с клипом не знаком, но думаю нужно внимательно посмотреть кодировки приборки. Был случай когда на БМВ изменили кодировки в щитке чтоб убрать ошибки по датчику угла поворота руля, а в итоге не запускался климат. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 31 марта Автор Поделиться Опубликовано 31 марта 2 минуты назад, mr_sopit сказал: Возможно что пока машина не заснула полностью все и работало. Очень тяжело помогать когда всю информацию нужно вытягивать клещами. Я с клипом не знаком, но думаю нужно внимательно посмотреть кодировки приборки. Был случай когда на БМВ изменили кодировки в щитке чтоб убрать ошибки по датчику угла поворота руля, а в итоге не запускался климат. Там 3 кодировки всего. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
man216 24 Опубликовано 31 марта Поделиться Опубликовано 31 марта нє-нє нє, там щось певно є що щось засерає ефір Кана, добре би було канхакером перехопити що там відбувається, але то вже інша справа. Треба робочий орі дамп. Вадік, закинь сюди те що Ти злив і те що залив знову. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 31 марта Автор Поделиться Опубликовано 31 марта Оце во 24с16 megan3.hex READ_FLUENCE_FLASH (8-bit) 15-39-19.bin Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
man216 24 Опубликовано 31 марта Поделиться Опубликовано 31 марта і ще, а автівка де? коли зможеш вирішити питання по заміні акб і перевірці гени чи нормально працює? 24c16 megan3 це те що було у щиткови до Тебе? бо шось між файлами є бардак Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 31 марта Автор Поделиться Опубликовано 31 марта 1 минуту назад, man216 сказал: і ще, а автівка де? коли зможеш вирішити питання по заміні акб і перевірці гени чи нормально працює? Завтра начну машина за 13 км в промзоні. Є такеє последнее не зашло DashboardMegane3_2014.rar 250465509R.rar Renault_Megan3_NEC_RNI248107859 R.zip Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
man216 24 Опубликовано 31 марта Поделиться Опубликовано 31 марта давай так, закинеш сюди ще VIn автівки і фото щитка номер і плати щоб чотко було видно еепром і проц Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 31 марта Автор Поделиться Опубликовано 31 марта 34 минуты назад, man216 сказал: давай так, закинеш сюди ще VIn автівки і фото щитка номер і плати щоб чотко було видно еепром і проц Буде виконано шеф. man216 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
man216 24 Опубликовано 1 апреля Поделиться Опубликовано 1 апреля Сканер для Рено маєш лише цей ренолінк? іншого шось шоб почитати автівку не маєш? спробуй зайди у Тест мультпексорної сеті і зроби тест між блоком СРС і Приборкою, також тести між різними блоками, І по акб чи є результати Ти підкинув інший акб? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 1 апреля Автор Поделиться Опубликовано 1 апреля 9 минут назад, man216 сказал: Сканер для Рено маєш лише цей ренолінк? іншого шось шоб почитати автівку не маєш? спробуй зайди у Тест мультпексорної сеті і зроби тест між блоком СРС і Приборкою, також тести між різними блоками, І по акб чи є результати Ти підкинув інший акб? Кан кліп. Сьогодні 2 день пасхи все закрито. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 1 апреля Автор Поделиться Опубликовано 1 апреля На рахунок помоші. Прочітав я тєми і бачу що тут сидять люди да знаюші но вредні. Є люди які знаюші но цим заробляють гроші і це хорошо. Я 2 раза всього просив подсказать і много про себе узнав. Но я непротів заплатить людині яка заінтересована в помоші а не вирізать всіх. Напрімер с єтой машини я зароблю 100-200 евро от человек помогає мені не трудно йому 30-50 кинуть на карточку. Хотя він єтого не просе но чісто по человеческі. Бо тут люди ведуть себе як маляри поршені без поклона не підходь. Я тоже в других ділах профі но коли спрашують я помогаю без пафосу і не мокаю людину в гамно ти не шариш їдь до спеціаліста. mykhailo 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
man216 24 Опубликовано 1 апреля Поделиться Опубликовано 1 апреля заливай цей епром і флеш, ВІН заміниш на свій. перед записом злиєш те що тепер є у щиткові а саме і еепром і флеш і збереш. те що злиєш (що тепер є у щиткові) і цей що запишеш зі зміненим ВІН після запису читаєш знову-зберігаєш і збережене також закидуєш сюди. 24C16.ep..bin Renasas.fl..bin Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 1 апреля Автор Поделиться Опубликовано 1 апреля Понів. Сьогодня свято наша контора закрита У лічку скинь ато скачати не могу. Я пробег поменяв в абс і воно само пригнуло на приборке нужний мне. Но при цьому уже горів срс MASSTER X 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
MASSTER X 4 Опубликовано 1 апреля Поделиться Опубликовано 1 апреля 1 час назад, vadik.exb сказал: Бо тут люди ведуть себе як маляри поршені без поклона не підходь. Я тоже в других ділах профі но коли спрашують я помогаю без пафосу і не мокаю людину в гамно ти не шариш їдь до спеціаліста. Ну, ну... Не стыдно? 1.Начав тему, конкретезируй - с чего началось, чем и ка делал итд. Зачем кому то вытягивать инфу клещами, им же это не надо. 2. Вытянули с вас инфу ( реально клещами!!!)- дали пинок в нужном направлении. Что ещё? man216 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 39 Опубликовано 1 апреля Автор Поделиться Опубликовано 1 апреля 5 минут назад, MASSTER X сказал: Ну, ну... Не стыдно? 1.Начав тему, конкретезируй - с чего началось, чем и ка делал итд. Зачем кому то вытягивать инфу клещами, им же это не надо. 2. Вытянули с вас инфу ( реально клещами!!!)- дали пинок в нужном направлении. Что ещё? Всмисле? Хто начал задавать вопроси наводяшие тому ответил. Ато не помогайте ми вас вырежем. Это норма? Било все хорошо 3 дня. Вот поэтому и непонятно шо случилось. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти