Vladimir19 0 Опубліковано 19 лютого, 2024 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2024 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
diagnost09 67 Опубліковано 19 лютого, 2024 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2024 Заменить левую фару Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vladimir19 0 Опубліковано 19 лютого, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2024 Ремонт не поможет? Когда машина стоит она не моргает. Только в движении. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
master8607 296 Опубліковано 19 лютого, 2024 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2024 18 минут назад, Vladimir19 сказал: Ремонт не поможет? Когда машина стоит она не моргает. Только в движении. Массаж проводки и разъемов делали? Может контакт плохой где-то. Или перетерлась проводка и коротит Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vladimir19 0 Опубліковано 19 лютого, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2024 Не смотрели. Никто не хочет браться за Volvo. Не думаю что блок. Она может целый день светить без движения. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IoldmanI 44 Опубліковано 19 лютого, 2024 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2024 Что, и даже на вольво-сервисе не берутся за вольво? https://volvo.centr.services/simferopol/xc90/ремонт-электрики Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vladimir19 0 Опубліковано 19 лютого, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2024 В Крыму нет сервиса. Нужно в Краснодар ехать. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
anisimov83 343 Опубліковано 20 лютого, 2024 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2024 17 часов назад, Vladimir19 сказал: В Крыму нет сервиса. Нужно в Краснодар ехать. Тогда уж сразу в Гетеборг Volf542 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DCpowering 171 Опубліковано 20 лютого, 2024 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2024 сделаю все удаленно !!! в ЛС!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ильчин 0 Опубліковано 2 березня, 2024 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2024 Сделал вольво как сказал, рекомендую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
andr2579 0 Опубліковано 27 березня, 2024 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2024 Добрый день, такая-же проблема вылезла. Что в итоге было, как исправить? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shuric 4 Опубліковано 27 березня, 2024 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2024 Блоки на фарах попробуй местами поменять, делал свежую volvo только 40, тоже моргала , был неисправен блок управления фарой. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DCpowering 171 Опубліковано 3 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2024 Удалённо могу сделать Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shuric 4 Опубліковано 4 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2024 18 часов назад, Talisman сказал: Удалённо могу сделать Интересуюсь на будущее. В моем случае пришлось купить б/у блок и еще проц перекинуть , так как кодировки или ПО другие и половина функций не работало. Реально все можно было сделать по удаленке? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DCpowering 171 Опубліковано 4 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2024 Да Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shuric 4 Опубліковано 4 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2024 Был уверен что проблема механическая в плате блока, непропай или микротрещина где-то. Если будут еще такие , обращусь обязательно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pavel83 0 Опубліковано 29 травня, 2024 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2024 Доброго времени суток, помоги разобраться с этой проблемой пожалуйста Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dmitrij222 0 Опубліковано 20 липня, 2024 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2024 Точно такая же проблема, если есть решение проблемы пишите в ЛС договоримся) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pavel83 0 Опубліковано 20 липня, 2024 Поділитися Опубліковано 20 липня, 2024 На 99% это блок фары Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vollyd 1 Опубліковано 14 січня Поділитися Опубліковано 14 січня В 21.02.2024 в 00:09, DCpowering сказал: сделаю все удаленно !!! в ЛС!! Нужна Ваша помощь, проблема таже Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dmitrij222 0 Опубліковано 14 січня Поділитися Опубліковано 14 січня 2 минуты назад, vollyd сказал: Нужна Ваша помощь, проблема таже 99% блок, меняйте его. Пробывал много вариантов, поменял на БУ все заработала. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vollyd 1 Опубліковано 14 січня Поділитися Опубліковано 14 січня Спасибо, буду искать блок. Нужен точно такой же как я понял, цифра в цифру Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dmitrij222 0 Опубліковано 14 січня Поділитися Опубліковано 14 січня 5 минут назад, vollyd сказал: Спасибо, буду искать блок. Нужен точно такой же как я понял, цифра в цифру Именно такой же, у меня только год производства был другой. Программировать ненужно, работает все так же. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vollyd 1 Опубліковано 15 січня Поділитися Опубліковано 15 січня 18 часов назад, Dmitrij222 сказал: Именно такой же, у меня только год производства был другой. Программировать ненужно, работает все так же. Большое спасибо! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DCpowering 171 Опубліковано 15 січня Поділитися Опубліковано 15 січня 19 часов назад, Dmitrij222 сказал: Именно такой же, у меня только год производства был другой. Программировать ненужно, работает все так же. Бред не зачесывайте, надо шить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти