krox Опубліковано 23 вересня, 2023 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2023 Кто работал с софтом Loki в железе Raspberry Pi 3, с Tesla? Какой версии Raspberry необходим и что вообще можно делать этой сборкой, стоит оно того или нет? Поделитесь опытом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
walery Опубліковано 23 вересня, 2023 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2023 Отлом для работы со старыми МС и МХ на тегре и то если умеете открыть порт , и тройки с прошивками до 20 года , хотя и ори так себе прибор Мастак і roma130a 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kinder Опубліковано 23 вересня, 2023 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2023 1 час назад, walery сказал: Отлом для работы со старыми МС и МХ на тегре и то если умеете открыть порт , и тройки с прошивками до 20 года , хотя и ори так себе прибор а какой однокнопочный хороший? equilibrus 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
krox Опубліковано 11 листопада, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2023 ODIN. 🙂 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Parapente Опубліковано 21 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2023 Да интересно, на сайте они себя хвалят, что мы себя все могучие. Практики поделитесь информацией, стоит он или нет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
krox Опубліковано 7 грудня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2023 Кто ставил софт Loki на это железо? Интересна сама процедура. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
krox Опубліковано 16 грудня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2023 Кто может скинуть версию 2.5.7? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fill_Gorkiy Опубліковано 21 липня Поділитися Опубліковано 21 липня нашли версию? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
krox Опубліковано 27 липня Автор Поділитися Опубліковано 27 липня Да. Скиньте процедуру установки на Raspberry. Можно в личку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
МаксимКв Опубліковано 6 серпня Поділитися Опубліковано 6 серпня Можу відправити готове рішення (безплатно) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
737R15 Опубліковано 6 серпня Поділитися Опубліковано 6 серпня 1 минуту назад, МаксимКв сказал: Можу відправити готове рішення (безплатно) Я был бы вам очень благодарен Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
МаксимКв Опубліковано 6 серпня Поділитися Опубліковано 6 серпня 5 минут назад, 737R15 сказал: Я был бы вам очень благодарен Відправка тільки по Україні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Роман 222 Опубліковано 11 серпня Поділитися Опубліковано 11 серпня В 06.08.2024 в 15:56, МаксимКв сказал: Відправка тільки по Україні Буду вдячний якщо мені відправите Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fill_Gorkiy Опубліковано 14 серпня Поділитися Опубліковано 14 серпня В 06.08.2024 в 15:56, МаксимКв сказал: Відправка тільки по Україні Безплатно віддасте локі? чи якась ціна? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
krox Опубліковано 7 вересня Автор Поділитися Опубліковано 7 вересня В 06.08.2024 в 15:48, МаксимКв сказал: Можу відправити готове рішення (безплатно) Добре, якщо не важко. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
toni m Опубліковано 1 жовтня Поділитися Опубліковано 1 жовтня І мені будь-ласка В 06.08.2024 в 15:48, МаксимКв сказал: Можу відправити готове рішення (безплатно) Якщо можна, і мені. Не можу написати Вам в особисті. Буду вдячний за інформацію на [email protected] Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
User_1 Опубліковано 3 жовтня Поділитися Опубліковано 3 жовтня Кому цікаво, маю локі на raspberry, продам разом з ноутбуком з встановленим ПО. Пишіть в приватні, поспілкуємось Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти