UA_Mercedes 57 Опубликовано 11 августа Поделиться Опубликовано 11 августа Суть проблеми така. Замінював замок запалювання на інший. І не помітив що при зануленні пробіг лишився від старого замка. Відповідно коли замок підключили то з нього пробіг більший підтягнувся в приборну. В замку я вже пробіг змінив на оригінальний. А як зробити це в приорній досці не знаю. Так як не працюю з одометрами. Може допоможете залагодити косяк? еепром прибоної і еепром проца з пробігом додаю. 93LC86_381433KM.BIN R1_____257991.bin Треба щоб і на приборній був 257991 км Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
ElectroDoc 1 Опубликовано 11 августа Поделиться Опубликовано 11 августа дамп приборки криво вичитаний і еепром проца чого,замка? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
AutoNewLife 123 Опубликовано 11 августа Поделиться Опубликовано 11 августа Обнулить и привязать приборку roma130a 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
ElectroDoc 1 Опубликовано 11 августа Поделиться Опубликовано 11 августа 56 минут назад, UA_Mercedes сказал: Суть проблеми така. Замінював замок запалювання на інший. І не помітив що при зануленні пробіг лишився від старого замка. Відповідно коли замок підключили то з нього пробіг більший підтягнувся в приборну. В замку я вже пробіг змінив на оригінальний. А як зробити це в приорній досці не знаю. Так як не працюю з одометрами. Може допоможете залагодити косяк? еепром прибоної і еепром проца з пробігом додаю. 93LC86_381433KM.BIN 2 kB · 3 загрузки R1_____257991.bin 1 kB · 1 загрузка Треба щоб і на приборній був 257991 км якщо еепром зчитано добре то вот файл,але яб краще звірив чи точно дамп правильно зчитаний eeprom w203 virgin.bin UA_Mercedes 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
aprilia31 13 Опубликовано 11 августа Поделиться Опубликовано 11 августа Пробуйте 93LC86_381433KM nov virgin.bin 93LC86_257984-KM nov.bin UA_Mercedes 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти