proz 36 Опубліковано 14 квітня Поділитися Опубліковано 14 квітня Приїхала машина VW Golf хетчбек 2017usa, на зміну повороту з USA на Європу. Мій китайський vcp не справився, в одісі не зайшов що змінити, пишуть що з хетчбеком проблемно це зробити але ніякої інформації не нарив, підскажіть як поправити параметрію? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IhorPro 32 Опубліковано 14 квітня Поділитися Опубліковано 14 квітня 5 минут назад, proz сказал: Приїхала машина VW Golf 2017usa, на зміну повороту з USA на Європу. Мій китайський vcp не справився, в одісі не зайшов що змінити, підскажіть як поправити параметрію? А провода то протягнули? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
proz 36 Опубліковано 14 квітня Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня Только что, IhorPro сказал: А провода то протягнули? Поки ні, сенс тягнути якщо не можу змінити параметрію. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IhorPro 32 Опубліковано 14 квітня Поділитися Опубліковано 14 квітня 11 минут назад, proz сказал: Поки ні, сенс тягнути якщо не можу змінити параметрію. Так це ж pq37 BCM, vcp через програмування виходів повинен впоратись Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
proz 36 Опубліковано 14 квітня Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня 3 минуты назад, IhorPro сказал: Так це ж pq37 BCM, vcp через програмування виходів повинен впоратись Повинен але не хоче, не вичитує нічого з блока (помилка підключення) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IhorPro 32 Опубліковано 14 квітня Поділитися Опубліковано 14 квітня 3 минуты назад, proz сказал: Повинен але не хоче, не вичитує нічого з блока (помилка підключення) А ну та, помилився, в адаптаціях там все. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Autodw.pl 247 Опубліковано 14 квітня Поділитися Опубліковано 14 квітня На зад Евро параметрія + кодування каналів в адаптаціях 09 блоку. В інтернті, інформації валом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VADIK-VOLT 141 Опубліковано 14 квітня Поділитися Опубліковано 14 квітня Так, а може зелені лампи в повороти? Чи стоїть питання тільки заміни фонарів? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Autodw.pl 247 Опубліковано 14 квітня Поділитися Опубліковано 14 квітня 2 minutes ago, Autodw.pl said: Я роблю через VCP - ори + Obdelewen для кодування, бо від знає всі логіни, то добре робить бекапи. proz 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
proz 36 Опубліковано 14 квітня Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня 22 минуты назад, Autodw.pl сказал: На зад Евро параметрія + кодування каналів в адаптаціях 09 блоку. В інтернті, інформації валом. Ну з адаптацією я зрозумів, а з параметрію ні. тобто в адаптаціях це все поміняти не достатньо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Autodw.pl 247 Опубліковано 14 квітня Поділитися Опубліковано 14 квітня 11 minutes ago, proz said: Ну з адаптацією я зрозумів, а з параметрію ні. тобто в адаптаціях це все поміняти не достатньо? Ні. Йще раз подивився, там треба адаптації + проводка . Leuchte26NSL LA72 Dimmwert AB 26 вы даете от 0 до 127; Leuchte26NSL LA72 Lasttyp 26 вы делаете 23 - allgemeine Scheinwerfer; Leuchte26NSL LA72 Функция освещения A 26 Если выбран режим Nobelschlusslicht, когда ни один индикатор не отображается, этой настройки достаточно для протекания тока от контакта A72 BCM для питания двух лампочек задних противотуманных фонарей. Конечно, ранее в кодировке вы выбираете тип переключателя света с функцией заднего противотуманного света... от переключателя pin5 мы устанавливаем кабель к A29 BCM. Вот и все, что касается задних противотуманных фар. Обо скріпт в VCP proz 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
proz 36 Опубліковано 14 квітня Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня Дякую, але цікавлять тільки повороти. Тобто протягнути з бсм a60 і с31 на задні ліхтарі і в адаптаціях відключити повороти в стопах та активувати на цих пінах повороти, вірно? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
proz 36 Опубліковано Вівторок в 02:25 PM Автор Поділитися Опубліковано Вівторок в 02:25 PM Вийшло відкючити в стопах повороти, а активувати їх ніяк В якому каналі їх потрібно прописати? активував Leuchte19BLK HRC31-Lichtfunktion A 19, Blinken rechts Hellphase Leuchte18BLK HLA60-Lichtfunktion A 18, Blinken links Hellphase але на цих пінах нічого нема Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Вирішено proz 36 Опубліковано Вівторок в 06:16 PM Автор Вирішено Поділитися Опубліковано Вівторок в 06:16 PM Чтобы увидеть решение, войдите или зарегистрируйтесь! Autodw.pl 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення