EleKtrik82 24 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января 28 minutes ago, Bad said: Например машина потом попадает в дилерский сервис и подключается к серверам концерна. Про скляну частину тіла приказка відома?))) P.S. Десь на око траплялась інфа, що в Ultra Lite є проблема з адекватністю топології... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Bad 15 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января 1 час назад, EleKtrik82 сказал: Про скляну частину тіла приказка відома?))) O.K. автiвка Вам попадає, й що, легше стало? А далi володар каже: мiж собою розбирайтеся хто в чому винен, а Мерс щоб назавтра був напоготовi. Цитата P.S. Десь на око траплялась інфа, що в Ultra Lite є проблема з адекватністю топології... Ultra Lite це знов-ж таки розводняк, бо нiякого вiдношення до Autel MaxiSys Ultra не має. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
EleKtrik82 24 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января Just now, Bad said: O.K. автiвка Вам попадає, й що, легше стало? А далi володар каже: мiж собою розбирайтеся хто в чому винен, а Мерс щоб назавтра був напоготовi. Я олімпіад в ремонт ніколи неберу. І в нашій місцевій колегії існує вислів; "клієнт буває не прав - клієнт буває оху*****". Маю достатній( але хтілось б значно більший) досвід володіння мультимарочниками, щоб знати, що і яким приладом робити, а куди не варто лізти. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Bad 15 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января Й до чого тут клієнт? Вiн бажає авто вiд Вас отримати без проблем, от i все. Цiлком зрозумiла позицiя. Дилер у кращому становищі буде за Вас чи іншіх колег, оскільки він офіціал і тому не потрапив у маргарин на бабло; а башляти буде той хто думав заробити на втручанні в конфіг, або той хто випустив машину в мережу навіть не знаючи що там ліві китайські сертифікати і конфіг порізаний. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
EleKtrik82 24 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января 5 minutes ago, Bad said: Й до чого тут клієнт? Вiн бажає авто вiд Вас отримати без проблем, от i все. Цiлком зрозумiла позицiя. Дилер у кращому становищі буде за Вас чи іншіх колег, оскільки він офіціал і тому не потрапив у маргарин на бабло; а башляти буде той хто думав заробити на втручанні в конфіг, або той хто випустив машину в мережу навіть не знаючи що там ліві китайські сертифікати і конфіг порізаний. я ж вам не дарма про скляний орган написав. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Bad 15 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января Я цю приказку знаю, тільки не зрозумів, хто у вашому розумінні його розбиває і страждає. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
EleKtrik82 24 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января 3 minutes ago, Bad said: Я цю приказку знаю, тільки не зрозумів, хто у вашому розумінні його розбиває і страждає. "майстрикнопкодави, які потім сетують на нездалість сканерів та іншого обладнання. 1 minute ago, EleKtrik82 said: "майстрикнопкодави, які потім сетують на нездалість сканерів та іншого обладнання. P.S. Маю в користуванні і сінкари і аутелі і ікстулл, кожен сканер по своєму здалий, але у кожного є і свої недоліки... Той же 608 гарний, але спеціалізований прилад, в якому діагностика-кодування-програмування є бонусом, а не основним робочим моментом. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Bad 15 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января І чим Ви полізете у W223-й, синкарем чи екстулом? Я б у цьому контексті їх навіть не згадував, логічно? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
EleKtrik82 24 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января 1 minute ago, Bad said: І чим Ви полізете у W223-й, синкарем чи екстулом? Я б у цьому контексті їх навіть не згадував, логічно? А я десь писав, що у мене нема доступу до дилерки? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Bad 15 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января 7 минут назад, EleKtrik82 сказал: "майстрикнопкодави, які потім сетують на нездалість сканерів та іншого обладнання. Колего, Ви вочевидь не в темi нових MB та BMW, судячи з цієї реплiки. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
EleKtrik82 24 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января 2 minutes ago, Bad said: Колего, Ви вочевидь не в темi нових MB та BMW, судячи з цієї реплiки. А ви в очевидь не в темі про можливості флагманів, а не свистків за долар. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Bad 15 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января Обоснуйте. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
EleKtrik82 24 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января Just now, EleKtrik82 said: А ви в очевидь не в темі про можливості флагманів, а не свистків за долар. P.S. На сієм відкланяюсь, бо тепер вже приказка про "Божу росу", актуальна. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Bad 15 Опубликовано 3 января Поделиться Опубликовано 3 января Та вже нi. Або обоснування, або всi побачать хто є хто. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
coyot78 3 Опубликовано 12 января Поделиться Опубликовано 12 января Приобрел вчера Autel Ultra Lite. Пока только положительные впечатления. На фото сравнение с Autel MS919. Особой разницы в функционале кроме отсутствия осциллографа не обнаружил. Если есть вопросы по прибору отвечу. Брал здесь: https://aliexpress.ru/item/1005006105561869.html?spm=a2g2w.orderdetail.0.0.6e844aa6tp8JFB&sku_id=12000040076274038 lonqlife 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Frenzen 0 Опубликовано 12 января Автор Поделиться Опубликовано 12 января Заказал ультру,жду,когда приедет 909\919\Ultra не особо отличаются,да В ультре есть осцил и возможность разделения экрана,по подпискам пока не разобрался Интересно,как будет работать с SFD и свежими мерсами Спасибо,за отклик Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти