SUHOV 10 Опубликовано 25 ноября Поделиться Опубликовано 25 ноября Панель 83800-0e570-00 Ищу файлы процессора mb91f060bs для востановления. Благодарю. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
metz 490 Опубликовано 25 ноября Поделиться Опубликовано 25 ноября 1 час назад, SUHOV сказал: Панель 83800-0e570-00 Ищу файлы процессора mb91f060bs для востановления. Благодарю. а що ж таке з тим дампом mb91f060bs сталося ,що його потрібно відновлювати який просто так ніколи не злітає (є ще там eeprom 93c66 з якою проводяться маніпуляції в основному ),мабуть потрібно дамп mb91f060bs з російською просто- щоб впиндюрити в usa .Так скажу для цього одного дампа mb91f060bs мало Мастак 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Мастак 2 438 Опубликовано 25 ноября Поделиться Опубликовано 25 ноября Есть дамп на форуме https://carmasters.org/search/?q=83800-0e570-00&quick=1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
SUHOV 10 Опубликовано 25 ноября Автор Поделиться Опубликовано 25 ноября Доброго шановний "metz". Чому Ви так думаэт то Ваша справа. Я не займаюсь тим що Ви сказали. Звернулись до мене друзі. Підкурили авто і так получилось. В наявності такої приборки нема. Та і ціна на неї. А в теперішній час не дуже густо із заробітком. 45 минут назад, Мастак сказал: Есть дамп на форуме https://carmasters.org/search/?q=83800-0e570-00&quick=1 Скачаний в базе за структурой такой жэ как имой, с погорельца сгорел стабилизатор на питание процесора. Он же в кз по всем ножкам питания. eeprom 93c66 уцелела, пробег нахожу и по структуре похож на найденные в интернете. flash mx29gl128eh пока под вопросом заказал кроватку tsop56. Мастак 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
СаняЛуг 121 Опубликовано 26 ноября Поделиться Опубликовано 26 ноября 17 часов назад, SUHOV сказал: Доброго шановний "metz". Чому Ви так думаэт то Ваша справа. Я не займаюсь тим що Ви сказали. Звернулись до мене друзі. Підкурили авто і так получилось. В наявності такої приборки нема. Та і ціна на неї. А в теперішній час не дуже густо із заробітком. Скачаний в базе за структурой такой жэ как имой, с погорельца сгорел стабилизатор на питание процесора. Он же в кз по всем ножкам питания. eeprom 93c66 уцелела, пробег нахожу и по структуре похож на найденные в интернете. flash mx29gl128eh пока под вопросом заказал кроватку tsop56. Без флешки панель будет работать,но экран не будет,а так стрелы и лампочки будут,сейчас с панелью что? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Malina 444 Опубликовано 26 ноября Поделиться Опубликовано 26 ноября 19 часов назад, SUHOV сказал: Та і ціна на неї. А в теперішній час не дуже густо із заробітком. Та якби не дуже то і дорого https://zapchasti.ria.com/uk/schitok-priborov-toyota-highlander-14-16-3-5-73k-158755743.html?r_source=g_ads&r_medium=shopping&r_campaign=elektrooborudovaniye-car&r_options=panel_priborov_car&r_audience=buyers&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIzrOgiJf6iQMV0pGDBx2Q_BwmEAQYBSABEgKVafD_BwE Цікаво, скільки процесор коштує? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
SUHOV 10 Опубликовано 26 ноября Автор Поделиться Опубликовано 26 ноября 1 час назад, Malina сказал: Та якби не дуже то і дорого https://zapchasti.ria.com/uk/schitok-priborov-toyota-highlander-14-16-3-5-73k-158755743.html?r_source=g_ads&r_medium=shopping&r_campaign=elektrooborudovaniye-car&r_options=panel_priborov_car&r_audience=buyers&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIzrOgiJf6iQMV0pGDBx2Q_BwmEAQYBSABEgKVafD_BwE Цікаво, скільки процесор коштує? Доброго дня. Проц у чернівцях 2700. А Американку я вже замовив як донора. Не відомо що там ще згоріло. Хочу зберегти регіональність. Щоб не морочитись із мовами. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Malina 444 Опубликовано 26 ноября Поделиться Опубликовано 26 ноября Дивно, купувати проц по ціні цілої робочої панелі - переписали ЕЕПРОМ і машина поїхала. Але то таке, справа ваша. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
SUHOV 10 Опубликовано 26 ноября Автор Поделиться Опубликовано 26 ноября 3 часа назад, Malina сказал: Дивно, купувати проц по ціні цілої робочої панелі - переписали ЕЕПРОМ і машина поїхала. Але то таке, справа ваша. А як із мовою. та милями бути. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Malina 444 Опубликовано 27 ноября Поделиться Опубликовано 27 ноября В 25.11.2024 в 19:10, SUHOV сказал: Ищу файлы процессора mb91f060bs для востановления 11 часов назад, SUHOV сказал: як із мовою. та милями бути. Не зрозуміло, вам потрібен просто робочий щиток, чи оригінал переведений на км і рос. мову і ви хочете щоб так і залишилося? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
SUHOV 10 Опубликовано 27 ноября Автор Поделиться Опубликовано 27 ноября 8 часов назад, Malina сказал: Не зрозуміло, вам потрібен просто робочий щиток, чи оригінал переведений на км і рос. мову і ви хочете щоб так і залишилося? Хазяїн машини дав 2 дві неділлі на відновлення. З його слів все було на рос мові. Дав дві неділлі. Тому я і вирішив замовити американця із подібною комплектацією на запчастини, або якщо ціла флеш mx29gl128eh та епром. То заміню в донорові. Та чи в процессорові однакові данні я не зню. Та і в інтернетові я не знайшов щоб хтось зробив бекап із такої ж панелі як на авто. Хотів порівняти та перевірити із донорською. Оскільки рідний проц труп то все ще шукаю. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
SUHOV 10 Опубликовано 8 декабря Автор Поделиться Опубликовано 8 декабря Нажаль із імовірно цілого залишилась тільки еепро. Программатор кричить про обрив ножок flash. mx29gl128eh відповідаючих за живлення. Перехідник цілий. Продзвонив. Із донорської панелі, флеш считалась без помилок. Дані із зовнішньої eepro 93c66 із донора мають таку ж саму будову. І пробіг рахується по такому ж алгоритмові. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
nawwizard 431 Опубликовано 8 декабря Поделиться Опубликовано 8 декабря 3 часа назад, SUHOV сказал: Нажаль із імовірно цілого залишилась тільки еепро. Программатор кричить про обрив ножок flash. mx29gl128eh відповідаючих за живлення. Перехідник цілий. Продзвонив. Із донорської панелі, флеш считалась без помилок. Дані із зовнішньої eepro 93c66 із донора мають таку ж саму будову. І пробіг рахується по такому ж алгоритмові. А на русифицированом проц не закрыт? Был бы открытым уже прошивка валялась на каждом шагу. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
SUHOV 10 Опубликовано 8 декабря Автор Поделиться Опубликовано 8 декабря Діло не в закритості. а в етиці. Для чого ламати комусь бізнес. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
nawwizard 431 Опубликовано 8 декабря Поделиться Опубликовано 8 декабря 14 минут назад, SUHOV сказал: Діло не в закритості. а в етиці. Для чого ламати комусь бізнес. Но больше мне понравилось что хозя дал две недели. Вами клиент манипулирует или имеет право приказывать??? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
SUHOV 10 Опубликовано 8 декабря Автор Поделиться Опубликовано 8 декабря Я вже поставив панль від американця. Підправив пробіг і відправив. Проблема згорання була в акумуляторові. Обривається в середині. Та бажання маю Розібратись із мовою. Вона в графічному форматі у зовнішній флеш. Намалювати спробую UA. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
nawwizard 431 Опубликовано 8 декабря Поделиться Опубликовано 8 декабря 3 минуты назад, SUHOV сказал: Та бажання маю Розібратись із мовою. Вона в графічному форматі у зовнішній флеш. Намалювати спробую UA. Может флешь не издохла и ее попробовать перепаять.... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
SUHOV 10 Опубликовано 8 декабря Автор Поделиться Опубликовано 8 декабря Спасибі та кз по живленню у MX29GL128EH/L 128Mb x8/ x16 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
SUHOV 10 Опубликовано 8 декабря Автор Поделиться Опубликовано 8 декабря Оскільки авто віддав. То маю тему закрити Можливо буде час та нагода домалюю УКРАЇНСЬКУ. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
SUHOV 10 Опубликовано 10 декабря Автор Поделиться Опубликовано 10 декабря Додам що файли для процессора так і не знайшов. Замовив панель від американця із схожою комплектацією, відкорегував пробіг та встановив. Із мовами розбереться сам клієнт. Доречі є така думка в мережі, що комплектацію, щиток бере із авто. Не можу ні підтвердити ні спростувати. Шкали переніс із рідної. Запрацювала, помилок нема. Повороти. та мультируль працює. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения