Enej 0 Опубликовано 16 февраля, 2021 Поделиться Опубликовано 16 февраля, 2021 Поможіть з настройкою bigas s gis passat b5 1.6 розхід 11.5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Unknown 10 Опубликовано 7 декабря, 2024 Поделиться Опубликовано 7 декабря, 2024 нормальний розход перехід на бензин рекомендують 3500.. тіпа що б клапана непогоріли... бо ваги дуже біднять суміш по трасі.. взагалі треба розуміти що клацаєш, можна наекономити на новий двигун )) AutoDW.pl 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
AutoDW.pl 183 Опубликовано 4 января Поделиться Опубликовано 4 января On 2/16/2021 at 5:00 PM, Enej said: Поможіть з настройкою bigas s gis passat b5 1.6 розхід 11.5 Купити широкополосну лямбду STAG AFR і дивитися на ходу. З того, що на фото - редуктор холодній навіть на холостих. Переробляти обігрів, перносити редуктор, робити на редуктор "нахабучку" с скломата. На ходу, може доходити до обмерзання. А взагалі, якого розходу Ви очикуєте від тіжкого авто з слабим двигуном? По секрету, 1.6 - 1.8 в В5 жруть однаково до 12л взимку. On 12/7/2024 at 9:52 PM, Unknown said: перехід на бензин рекомендують 3500.. тіпа що б клапана непогоріли... бо ваги дуже біднять суміш по трасі.. А йще краще на 2000. Кто таку ***ню рекомендує? На яких курсах виробників обладнання LPG ви були, що-би розповсюжувати таку маячню? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Unknown 10 Опубликовано 4 января Поделиться Опубликовано 4 января 4 часа назад, AutoDW.pl сказал: ...На яких курсах виробників обладнання LPG ви були, що-би розповсюжувати таку маячню? якась діч у Вас в голові.. мені непотрібно ніяких курсів продаванів обладнаня )). я бачив досить багато спалених клапанів.. і знаю що на вагах реалізовано предвприск і післявриск палива.. де час відкривання форсунки дуже мала, і не всі газові форсунки здатні це переварити.. існують поправки в софті спеціально для таких випадків... сходіть на свої курси повторно!. ато потім через таких обучених, в людей можуть бути проблеми AutoDW.pl 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
AutoDW.pl 183 Опубликовано 4 января Поделиться Опубликовано 4 января 16 minutes ago, Unknown said: якась діч у Вас в голові.. мені непотрібно ніяких курсів продаванів обладнаня )). я бачив досить багато спалених клапанів.. і знаю що на вагах реалізовано предвприск і післявриск палива.. де час відкривання форсунки дуже мала, і не всі газові форсунки здатні це переварити.. існують поправки в софті спеціально для таких випадків... сходіть на свої курси повторно!. ато потім через таких обучених, в людей можуть бути проблеми Ну то погуглить про авто, яки взагалі не мають бензину на стандартних двигунах. Клапани горять через погану настройку, без розуміння процесів згоряння. У мене понад сютня клієнтів, у яких нема преходу на бензин від обертів. Все налаштовую по широкополосній лямбді з накатою мап в дорозі. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Unknown 10 Опубликовано 4 января Поделиться Опубликовано 4 января 20 минут назад, AutoDW.pl сказал: ...У мене понад сютня клієнтів, у яких нема преходу на бензин від обертів. Все налаштовую по широкополосній лямбді з накатою мап в дорозі. .. ну а я тут до чого ? , я шось нетак написав ? чи по вашому всі машини і системи однакові ? .. той мінус буде у вас по життю! якщо так предвзято будете себе вести... от проснетесь зранку і мінус дружина на інший ранок син і тд.. мені від цього гірше/краще нестане, але карма існує... всім іншим миру й добра.! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
SSergey 35 Опубликовано 5 января Поделиться Опубликовано 5 января 17 часов назад, Unknown сказал: ну а я тут до чого ? , я шось нетак написав ? чи по вашому всі машини і системи однакові ? .. той мінус буде у вас по життю! якщо так предвзято будете себе вести... от проснетесь зранку і мінус дружина на інший ранок син і тд.. мені від цього гірше/краще нестане, але карма існує... всім іншим миру й добра.! Не зліться так, мабуть мінус вам за дещо інше твердження прилетів. І тему трирічної давнини саме ви воскресили, того авто, чи гбо разом з двигуном, може вже й немає. Перехід на бензин реалізовується лише тоді, коли вже вліпили на авто все надешевше, що тільки можна було знайти. Тоді, так, або викидати все, окрім балона, або перехід на бензин, щоб трохи агонію двигуна в часі розтягнути. В сучасних системах достатньо інструментів, щоб до відсічки на газу крутити майже всі двигуни (іноді без добавки бензину не обійтись, але то вже інша тема). AutoDW.pl 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
AutoDW.pl 183 Опубликовано 5 января Поделиться Опубликовано 5 января 1 hour ago, SSergey said: Перехід на бензин реалізовується лише тоді, коли вже вліпили на авто все надешевше, що тільки можна було знайти. Навіть на Лайносах (таксі), яки були на самому дешманьскому обладннанні у 2008-2014 (поки жив в Україні) налаштовував без перемикання на бензин. А налаштування було дуже просте, від температуру газа більше 40 градусів + 10% додавав криві. Бо чим горячіше газ (будь який) тим він бідніший. Я мав Таврию на карбюраторі, яка взагалі не мала бензобака (згнив) і заводив єї до -20 поливши з чайника редуктор. Їхала на газу, краще ніж будь яка бензинова в супер жикльорами у карбюраторі. А зараз, коли навіть дешманьске обладнання має підключення до лямбди, або можна взагали поставити йще одну виключно для ГБО (і це буде супер), перехід на 3500 немає сенсу. Ossion 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ivanovich-ukr 0 Опубликовано 5 января Поделиться Опубликовано 5 января Переходити з газу на бензин залежить не від оборотів,а від часу відкриття газових форсунок.Треба щоб на великих оборотах газова форсунка працювала правильно ,а не була завжди відкрита,тоді і клапана не будуть горіти.В моїй машині газ працює до 8000об і 2бара надува вже кілька років. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Unknown 10 Опубликовано 5 января Поделиться Опубликовано 5 января 1 час назад, Ivanovich-ukr сказал: Переходити з газу на бензин залежить не від оборотів,а від часу відкриття газових форсунок.Треба щоб на великих оборотах газова форсунка працювала правильно , В 07.12.2024 в 22:52, Unknown сказал: взагалі треба розуміти що клацаєш, можна наекономити на новий двигун )) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- тема не про ланоси, карбюратори і газелі з гнилими баками...)) так я тему підняв, вона ж незакрита )) налаштовувати гбо можна вічно, але треба розуміти яку систему Ви налаштовуєте. деяким двигунам життево необхідний відсоток бензину!, зокрема вагам з прямим вприском, так як їхні форсунки тирчать над поршнем, і охолоджуются бензином! і при вашому підході форсунки клинять від перегріву.. якщо для вас це новина, то крутіть своїх оленів далі і не лізьте до справжніх фахівців своїми порадами/курсами і тд )) AutoDW.pl 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
AutoDW.pl 183 Опубликовано 5 января Поделиться Опубликовано 5 января 2 hours ago, Ivanovich-ukr said: 46 minutes ago, Unknown said: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- зокрема вагам з прямим вприском, так як їхні форсунки тирчать над поршнем, і охолоджуются бензином! Про прямий вприск, або про взагали систему жилкго газу, мовы небуло Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Unknown 10 Опубликовано 5 января Поделиться Опубликовано 5 января 22 минуты назад, AutoDW.pl сказал: Про прямий вприск, або про взагали систему жилкго газу, мовы небуло шановний, не тупи!.. який вприск жидкого газу? окрім тебе ніхто про таке тут незгадував!, а те що на автомобілях з прямим вприском палива, можна використовувати гбо 4покоління - на курсах ненавчили ? якщо прогуляв тему, то сходи повторно або хоть заочно, якось підтянись .. нагадаю про що тема, авто: Passat B5 - VAG(ваг) 1.6-? Гбо4 - bigas s gis PS : останнім часом бачу "газовики" дійсно- олені необразовані, то колектори людям посверлять де попало, то лямбду коротнуть.. руки повідривати таким майстрам хочется! звісно бувають спеціалісти які в темі або хоча-б шкоди ненароблять- вже добре ! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти