PTSS 172 Опубликовано 26 апреля Поделиться Опубликовано 26 апреля В 25.04.2026 в 14:31, vsvv сказал: Немає в наших краях спеціалістів а якщо навіть є то всі дуже зайняті або дуже горді тому прошу хто допоможе тут специ у Вас є, просто цінять свою роботу і руки і відповідно знають обєм роботи в цій машині і ціну скоріше за все тримають і дуже люблять як раз уже цю роботу по відновленню бо вже зараз ціну треба * множити на ікс Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Dok 955 Опубликовано 26 апреля Поделиться Опубликовано 26 апреля В 25.04.2026 в 14:31, vsvv сказал: Мультиком я не ліз до панелі панель почала писати Eror prog після того як я пробував змінити пробі мд флешером через модуль який міняє пробіг на дастері там панель подібна, не памятаю який номер модуля, після того машина заводилась я підключив ренолінк і спробував вернути конфігурацію напевно щось не то натиснув і після того вже не заводиться Не має в наших краях спеціалістів а якщо навіть є то всі дуже зайняті або дуже горді тому прошу хто допоможе тут Відвезіть авто до дилера, той прийме без питань, і відновить. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
ZoZ 836 Опубликовано 28 апреля Поделиться Опубликовано 28 апреля В 25.04.2026 в 11:48, vsvv сказал: Я таки завалив ту приборку, хто може допомогти з відновленням Авто не запускається на панелі Error prog. прошу знаючих людей допромогти Если проц живой и приборка выходит на связь, думаю удалённо поднять можно, но думаю моя цена вас сильно расстроит. Все вопросы в личку и на русском пожалуйста. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Решение vsvv 1 Опубликовано 10 мая Автор Решение Поделиться Опубликовано 10 мая Чтобы увидеть решение, войдите или зарегистрируйтесь! Дима1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения