Перейти к содержанию

Корекція одометра Opel Movano 2020р.

Перейти к решению Решено vsvv,

Рекомендуемые сообщения

В 25.04.2026 в 14:31, vsvv сказал:

Немає в наших краях спеціалістів а якщо навіть є то всі дуже зайняті або дуже горді  тому прошу хто допоможе тут

специ у Вас є, просто цінять свою роботу і руки і відповідно знають обєм роботи в цій машині і ціну скоріше за все тримають і дуже люблять як раз уже цю роботу по відновленню :) бо вже зараз ціну треба * множити на ікс :)

В 25.04.2026 в 14:31, vsvv сказал:

Мультиком я не ліз до панелі панель почала писати Eror prog після того як я пробував змінити пробі мд флешером через модуль який міняє пробіг на дастері там панель подібна, не памятаю який номер модуля, після того машина заводилась я підключив ренолінк і спробував вернути конфігурацію напевно щось не то натиснув і після того вже не заводиться

Не має в наших краях спеціалістів а якщо навіть є то всі дуже зайняті або дуже горді  тому прошу хто допоможе тут

Відвезіть авто до дилера, той прийме без питань, і відновить.

В 25.04.2026 в 11:48, vsvv сказал:

Я таки завалив ту приборку, хто може допомогти з відновленням
Авто не запускається на панелі Error prog. прошу знаючих людей допромогти

Если проц живой и приборка выходит на связь, думаю удалённо поднять можно, но думаю моя цена вас сильно расстроит. Все вопросы в личку и на русском пожалуйста.

• 2 недели спустя...
  • Решение
Чтобы увидеть решение, войдите или зарегистрируйтесь!

• vsvv закрыл тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...