Kacz 15 Опубликовано 16 часов назад Поделиться Опубликовано 16 часов назад Народ підкажіть функцію цього свіча. Уже не перший раз бачу. Є моделі які мають таку металеву деталь що при повороті ключа нажимає свіч. Під рукою номер модуля А639 900 22 01 і тут нема, а у старих є . Поправте, спасибі Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Bad 61 Опубликовано 13 часов назад Поделиться Опубликовано 13 часов назад Відповідь – як завжди у самому питанні. Підтвердження того що замок спрацював. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
viytik 98 Опубликовано 10 часов назад Поделиться Опубликовано 10 часов назад В W639 замках у всіх є та мідна клюшка. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Key Master 124 Опубликовано 6 часов назад Поделиться Опубликовано 6 часов назад Тут вона була навіть видно сліди тертя на рідному місці, походу десь промахали коли розбирали і не помітили як випала. А функція проста "наявність ключа в замку" Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kacz 15 Опубликовано 41 минута назад Автор Поделиться Опубликовано 41 минута назад Усім спасибі! 13 годин назад, Bad сказав: Відповідь – як завжди у самому питанні. Підтвердження того що замок спрацював. 100%, але мусів перепитати. 9 годин назад, viytik сказав: В W639 замках у всіх є та мідна клюшка. Так ти правий, але до мене попало в рухи буз мідної клюшки. 6 годин назад, Key Master сказав: Тут вона була навіть видно сліди тертя на рідному місці, походу десь промахали коли розбирали і не помітили як випала. А функція проста "наявність ключа в замку" відповідь 100 % технічна, на яку і очікував. але хлопці, тепер я замітив що в замку до мене уже були , пропав не тільки цей механізм, випаяли чіп АТА5743 UHF (антенну). Як то кажуть у нас, такі то пироги !!! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения