Перейти к содержанию

Чому ФОП — це вигідно? Досвід і переваги

Steeam33

Рекомендуемые сообщения

Хочу поділитися своїм досвідом та почути вашу думку. Особисто для мене ФОП — це зручний та вигідний спосіб вести бізнес в Україні.

Основні переваги, які я відчув:

Простота відкриття та ведення обліку

Низьке податкове навантаження

Можливість працювати з юридичними особами

Гнучкість у виборі виду діяльності

Також дуже зручно, що можна самостійно подавати звітність через електронний кабінет, не витрачаючи час і гроші на бухгалтерів.

Хто ще працює як ФОП? Поділіться, що вам найбільше подобається. Чи були труднощі? Але я впевнений — ФОП це тільки хороше, якщо правильно організувати свою діяльність.

Чесно це дуже смішно. В Україні ФОП ніколи не буде почувати себе чудово, бо держава давить зі всіх сторін. Зробив ненароком одну помилку і платиш штраф від обороту за той час коли її зробив  (не від чистого доходу). Продав на 100к (з них 10-20к чистого доходу) зробив помилку платиш штраф 100к, продав на мільйон платиш штраф мільйон (геніально для держави схема обкрадання). Це ще я не згадую майже мілліонні штрафи які є ще передбаченні, перевірки (хто каже що немає то пиздять буває так за*буть, що вже закрити хочеш).

+ Комунальні платежі дорожчі 

Короче держава робить все аби твій бізнес закрився 🤔 

А знаєте що саме геніальне держава зробила? Вона змусила повірити майже всіх громадян що в нас найменші податки, але насправді в нас реальне податкове пекло. У нас найбільші податки у світі. Просто держава гарно їх приховала, + народ не обізнаний економічно. 

І кожен пиздить, що у нас низькі податки. А дурні вірять, кажуть у Європі більші там ж 45 відсотків, а у нас 20. І похрен що там прогресивне оподаткування і з такими заробітками як в нас більшість взагалі не мало б оподатковуватися. А те що оподатковується, то податки можна списати(на страховку, навчання...) чи повернути в кінці року(кешбек). 

В нас все що держава забрала то в один кінець по карманах чиновників.

Щось мене понесло 🤔

Це крик душі, замахали з тою методичкою про низькі податки 😑

нихера не понял но походу одно понял нежили богато нефиг начинать без обид мужики живите дружно и не косячите и остерегайтесь правительства

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...