Steeam33 2 Опубликовано 20 часов назад Поделиться Опубликовано 20 часов назад Хочу поділитися своїм досвідом та почути вашу думку. Особисто для мене ФОП — це зручний та вигідний спосіб вести бізнес в Україні. Основні переваги, які я відчув: Простота відкриття та ведення обліку Низьке податкове навантаження Можливість працювати з юридичними особами Гнучкість у виборі виду діяльності Також дуже зручно, що можна самостійно подавати звітність через електронний кабінет, не витрачаючи час і гроші на бухгалтерів. Хто ще працює як ФОП? Поділіться, що вам найбільше подобається. Чи були труднощі? Але я впевнений — ФОП це тільки хороше, якщо правильно організувати свою діяльність. roma130a и greencamp 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Key Master 118 Опубликовано 18 часов назад Поделиться Опубликовано 18 часов назад Чесно це дуже смішно. В Україні ФОП ніколи не буде почувати себе чудово, бо держава давить зі всіх сторін. Зробив ненароком одну помилку і платиш штраф від обороту за той час коли її зробив (не від чистого доходу). Продав на 100к (з них 10-20к чистого доходу) зробив помилку платиш штраф 100к, продав на мільйон платиш штраф мільйон (геніально для держави схема обкрадання). Це ще я не згадую майже мілліонні штрафи які є ще передбаченні, перевірки (хто каже що немає то пиздять буває так за*буть, що вже закрити хочеш). + Комунальні платежі дорожчі Короче держава робить все аби твій бізнес закрився 🤔 А знаєте що саме геніальне держава зробила? Вона змусила повірити майже всіх громадян що в нас найменші податки, але насправді в нас реальне податкове пекло. У нас найбільші податки у світі. Просто держава гарно їх приховала, + народ не обізнаний економічно. І кожен пиздить, що у нас низькі податки. А дурні вірять, кажуть у Європі більші там ж 45 відсотків, а у нас 20. І похрен що там прогресивне оподаткування і з такими заробітками як в нас більшість взагалі не мало б оподатковуватися. А те що оподатковується, то податки можна списати(на страховку, навчання...) чи повернути в кінці року(кешбек). В нас все що держава забрала то в один кінець по карманах чиновників. Щось мене понесло 🤔 Це крик душі, замахали з тою методичкою про низькі податки 😑 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
григории 497 Опубликовано 17 часов назад Поделиться Опубликовано 17 часов назад нихера не понял но походу одно понял нежили богато нефиг начинать без обид мужики живите дружно и не косячите и остерегайтесь правительства Sergunja и easy 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти