abracadabra 301 Опубліковано 7 грудня, 2024 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2024 Всем привет, если у кого есть под рукой открытый данный эбу, прошу измерить номинал резистора указанного стрелкой на фото. заранее спасибо. поставил 5.1 Om, преобразователь х заработал, но все равно, если кто измерит и напишет, плюсик с меня... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
master8607 336 Опубліковано 7 грудня, 2024 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2024 Так на втором плече посмотрите. Или в другом блоке.схемотехника преобразователей +- похожи. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
abracadabra 301 Опубліковано 7 грудня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2024 там нет второго плеча, преобразователь на одном ключе... со схемотехникой знаком, поставил резистор 5.1Ом, работает, просто хотелось поставить то, что в оригинале. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yalymka 153 Опубліковано 7 грудня, 2024 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2024 У меня лежит такая плата , но замерить сопротивление не получается , по-ходу сгоревшее оно на моей плате ... Пробовал прозвонить и со снятием , результат - походу резистор у меня в обрыве ... abracadabra 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
abracadabra 301 Опубліковано 7 грудня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2024 спасибо за попытку, думаю оставлю 5.1 Ом, в подобных схемах, резистор в цепи управления затвором обычно от единиц ом до десятков ом, и если смотреть на огромное входное сопротивление мосфета- затвор/исток, и шунт от затвора в исток в 51кОм, то я думаю большой разницы не будет, что 5 ом, что 50 ом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Solderer 0 Опубліковано 27 грудня, 2024 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2024 Обычно 10 Ом в затворе, Для полевика достаточно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barmaleie 0 Опубліковано 8 лютого Поділитися Опубліковано 8 лютого Народ всем привет! Собственно вопрос! Сгорела микросхема, по поиску гугла нет ничего подобного, есть ли аналоги и чем можно заменить? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
k0tik0v 92 Опубліковано 8 лютого Поділитися Опубліковано 8 лютого 30622, 30591 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barmaleie 0 Опубліковано 8 лютого Поділитися Опубліковано 8 лютого Спасибо! Ещё вопрос, а после замены процессора нужно прошивать блок заново будет? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
k0tik0v 92 Опубліковано 8 лютого Поділитися Опубліковано 8 лютого Сдается мне вы не своим делом занимаетесь, отдайте в соответствующий сервис, пока окончательно не убили блок Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barmaleie 0 Опубліковано 8 лютого Поділитися Опубліковано 8 лютого Он и так уже убит! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kuzovat 52 Опубліковано 8 лютого Поділитися Опубліковано 8 лютого Это не процессор. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barmaleie 0 Опубліковано 8 лютого Поділитися Опубліковано 8 лютого Я в курсе что на фотографии это не процессор и это совершенно разные микросхемы! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Somber 4 Опубліковано 8 лютого Поділитися Опубліковано 8 лютого Брака много. Заказал 5 шт, только 2 оказались рабочие. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barmaleie 0 Опубліковано 8 лютого Поділитися Опубліковано 8 лютого А где заказывал если не секрет? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Somber 4 Опубліковано 8 лютого Поділитися Опубліковано 8 лютого с алика Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tereks 1 Опубліковано 24 лютого Поділитися Опубліковано 24 лютого я чиню edc7 уже много лет, тоже покупал на али, в моем случае в 80 % выбрасывал в ведро. плюнул, стал подбирать из блоков от легковушек. Блоки БОШ BMW, VW, и тд. брал и беру у моторленда по 600 - 700 рублей. в основном забираю одну микросхему а остальное в подвал. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barmaleie 0 Опубліковано 24 лютого Поділитися Опубліковано 24 лютого спасибо за совет! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти