Slava0941 0 Опубліковано 14 жовтня Поділитися Опубліковано 14 жовтня Всім доброго. Предісторія: Притягнули цей транспортний засіб "НЕ ЗАВОДИТЬСЯ". Тикнув діагностику ніби нічого такого - датчик фази, свічі накала і ще щось (не зберіг лог) що не впливає на запуск системи. Відразу звернув увагу на жахливий стан підкапотної проводки. В ході вияснення обставин як це все сталося власник повідомив, що вже два рази міняли моторний перший раз перестала працювати педаль, а другий раз - щось електрики попутали і замість 5-ти вольт подати 12. Попросив привезти старі "мозги", а тим часом розібрав наявні. "Штин" горілого текстоліту і здута частина біля роз'єму. Спроба відновлення нічого не дала, ані наявних, ані "старих" мозгів не дала. Замовив інші. Пару ECU+IMMO не знайшли. Тим часом перебрав підкапотку. Прийшов блок. Відключив іммо. Авто завелось. Але .... Відповідь на педаль дуже в'яла і незрозумілі помилки: 1 - Зрозуміло. Необхідна допомога у створенні virgin для правильної прив'язки. 2 - В телематиці треба відключити кондюк. 3 - проводку перевірив, все в нормі. 4 - тут при запуску тесту вібрує клапан управління турбіною і при спробі відключення з'я вляється помилка по турбокомпресору: Помилка по воздухоміру і ЄГР через ненадітий впускний патрубок. Схему проводки використав цю: https://carmasters.org/storage/monthly_2019_10/9FCA8FFD-23DB-4B35-973A-88B6AD18C3A7.thumb.jpeg.e845788846214c2753548a4f7ad38360.jpeg Для RHX не знайшов. В AvtoDATA теж тільки для RHY. (В тій версії що в мене). На схемі немає одного клапана (чи датчика) встановлений на обратці з ТНВД. Тепер не знаю проблема в телеметрії чи до мене поставили неправильний блок. Бо самий перший "рідний" блок не знайшли. Іденти блоків однакові: HW: 0281010359 SW: 1037353045 Епром крайнього робочого блока: EEprom.bin Епром нового: eeprom_NEW.bin По можливості допоможіть з "Virgin" для правильної прив'язки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romanas29 1,988 Опубліковано 14 жовтня Поділитися Опубліковано 14 жовтня что мешает перелить флаш и еепром со старых ? Rusik UA 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slava0941 0 Опубліковано 14 жовтня Автор Поділитися Опубліковано 14 жовтня В принципі нічого. А сенс який? Іденти у блоків однакові. ІММО відключений у ЕПРОМ. EPROM пробував заливати помилки ті ж ж самі. 27 минут назад, romanas29 сказал: что мешает перелить флаш и еепром со старых ? В SEDRE яке авто вибирали? Я щось таку схему не знайшов Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kamukadze 25 Опубліковано 14 жовтня Поділитися Опубліковано 14 жовтня 2 часа назад, Slava0941 сказал: Для RHX не знайшов. В AvtoDATA теж тільки для RHY. (В тій версії що в мене). На схемі немає одного клапана (чи датчика) встановлений на обратці з ТНВД Вот посмотрите. Может пригодится. Fiat_Ulysse;_Peugeot_806;_Expert_;Citroen_Evasion_;_Jumpy;_Lancia.pdf Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slava0941 0 Опубліковано 14 жовтня Автор Поділитися Опубліковано 14 жовтня 2 минуты назад, Kamukadze сказал: Вот посмотрите. Может пригодится. Fiat_Ulysse;_Peugeot_806;_Expert_;Citroen_Evasion_;_Jumpy;_Lancia.pdfНедоступно Рейтинга не вистачає щоб скачати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romanas29 1,988 Опубліковано 14 жовтня Поділитися Опубліковано 14 жовтня 1 час назад, Slava0941 сказал: В SEDRE какой автомобиль выбирали? Я что-то такую схему не нашел Rusik UA 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slava0941 0 Опубліковано 18 жовтня Автор Поділитися Опубліковано 18 жовтня Додам кольорову схему EDC15C2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
User_1 23 Опубліковано 18 жовтня Поділитися Опубліковано 18 жовтня На дане авто є два варіани RHX 1.pdf 2.pdf Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slava0941 0 Опубліковано 18 жовтня Автор Поділитися Опубліковано 18 жовтня Не вистачає рейтингу щоб подивитись 7 минут назад, User_1 сказал: На дане авто є два варіани RHX Рідного ЕБУ не застав. Два крайніх Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
User_1 23 Опубліковано 18 жовтня Поділитися Опубліковано 18 жовтня ЕБУ на один роз єм 3.pdf Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Дмитрий пмр 6 Опубліковано 29 жовтня Поділитися Опубліковано 29 жовтня так нашли в чем дело . у меня было тоже такое уникальное чудо не давно но там отехал блок всм . питания пропало на блок бси с многими стараниями сделал. когда приехали с буксира завелась перескочил ремень . как потом я разговаривал с хозяином у него пропала тяга и в один прекрасный день он не смог ее зависть . копали ее человек 10 . не кто толком не смог не чего определить и сделать .. сей час пригнали еще одну и сказал не возьмись не за какие деньги за нее не уговорили . тут уже интересные что то с шиной сан или ключи отвязались как вытащить код безопасность это надо епром выпаивать и считывать так я понимаю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nawwizard 391 Опубліковано 29 жовтня Поділитися Опубліковано 29 жовтня 11 минут назад, Дмитрий пмр сказал: так нашли в чем дело . у меня было тоже такое уникальное чудо не давно но там отехал блок всм . питания пропало на блок бси с многими стараниями сделал. когда приехали с буксира завелась перескочил ремень . как потом я разговаривал с хозяином у него пропала тяга и в один прекрасный день он не смог ее зависть . копали ее человек 10 . не кто толком не смог не чего определить и сделать .. сей час пригнали еще одну и сказал не возьмись не за какие деньги за нее не уговорили . тут уже интересные что то с шиной сан или ключи отвязались как вытащить код безопасность это надо епром выпаивать и считывать так я понимаю. Вторая Ёлка С8 начинается? romanas29 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slava0941 0 Опубліковано 29 жовтня Автор Поділитися Опубліковано 29 жовтня 13 минут назад, Дмитрий пмр сказал: так нашли в чем дело . у меня было тоже такое уникальное чудо не давно но там отехал блок всм . питания пропало на блок бси с многими стараниями сделал. когда приехали с буксира завелась перескочил ремень . как потом я разговаривал с хозяином у него пропала тяга и в один прекрасный день он не смог ее зависть . копали ее человек 10 . не кто толком не смог не чего определить и сделать .. сей час пригнали еще одну и сказал не возьмись не за какие деньги за нее не уговорили . тут уже интересные что то с шиной сан или ключи отвязались как вытащить код безопасность это надо епром выпаивать и считывать так я понимаю. Щось я з цього каламбуру толком не зрозумів питання. Поки відкладено, людина взяла інше авто. Розбираю інші замовлення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Дмитрий пмр 6 Опубліковано 29 жовтня Поділитися Опубліковано 29 жовтня 36 минут назад, Slava0941 сказал: Щось я з цього каламбуру толком не зрозумів питання. Поки відкладено, людина взяла інше авто. Розбираю інші замовлення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slava0941 0 Опубліковано 29 жовтня Автор Поділитися Опубліковано 29 жовтня У мене на один роз'єм Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Дмитрий пмр 6 Опубліковано 29 жовтня Поділитися Опубліковано 29 жовтня 1 час назад, Slava0941 сказал: У мене на один роз'єм https://docs.yandex.ru/docs/view?tm=1730241352&tld=ru&lang=en&name=DESCRIPTION hdi edc15c2.pdf&text=EDC15C2&url=http%3A%2F%2Fxud9te.free.fr%2FDownload%2FSauvegarde_CC_V3%2FM%E9canique%2FDivers%2FDESCRIPTION%20hdi%20edc15c2.pdf&lr=10317&mime=pdf&l10n=ru&sign=f6108479b12dcb3aa2d51cd448d23ea8&keyno=0&nosw=1&serpParams=tm%3D1730241352%26tld%3Dru%26lang%3Den%26name%3DDESCRIPTION%20hdi%20edc15c2.pdf%26text%3DEDC15C2%26url%3Dhttp%3A%2F%2Fxud9te.free.fr%2FDownload%2FSauvegarde_CC_V3%2FM%25E9canique%2FDivers%2FDESCRIPTION%2520hdi%2520edc15c2.pdf%26lr%3D10317%26mime%3Dpdf%26l10n%3Dru%26sign%3Df6108479b12dcb3aa2d51cd448d23ea8%26keyno%3D0%26nosw%3D1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slava0941 0 Опубліковано Вівторок в 05:46 AM Автор Поділитися Опубліковано Вівторок в 05:46 AM "Пляски з бубном" продовжуються. Перевірив проводку в n-ий раз — все ок. Зробив IMMOoff (Immo-killer 1.2). Машина завелася. Пробував разів 10, "старт-стоп" все ок. Проїхався, заглушив-завів все ок. Прийшов клієнт забирати, а не тут-то було. Не заводиться. Залив "рідний" EPROM, завелася. Вже вирішив перевірити пару днів. Заводив, глушив, виганяв-заганяв з території все ОК. Вчора віддав клієнту. Ввечері дзвінок - "Приїхав заглушив, вже не заводиться" Що помітив перестає заводитися після установки акумулятора клієнта. Всі операції проводив на своєму акумі, бо клієнтський дохлий, два три рази підряд стартером крутне і все. Дивно все, сумніваюся що проблема в акумуляторі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти