diagnost09 67 Опубліковано 26 серпня, 2024 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2024 Всем Привет, chery tiggo 4, ЭБУ двс вышел из строя, есть ли вариант по привязке бу блока к этому авто??? , или может клонирование, кто сталкивался подскажите пожалуйста. Блок на связи, льют две форсунки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pinelop 15 Опубліковано 26 серпня, 2024 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2024 эпром и флеш в бсл перелей и будет клон Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Er1k 39 Опубліковано 26 серпня, 2024 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2024 А может стоит отремонтировать? 1 минуту назад, Er1k сказал: А может стоит отремонтировать? Замена управляющего элемента по идее должна помочь, не думаю что проц их открытыми держит Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Roman2405 139 Опубліковано 26 серпня, 2024 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2024 53тим модулем псм делал когдато клон такого.71вого еще небыло модуля.думаю что 71вый тоже сделает Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pinelop 15 Опубліковано 26 серпня, 2024 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2024 71 иммодату не читает и не пишет Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Roman2405 139 Опубліковано 26 серпня, 2024 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2024 5 минут назад, Pinelop сказал: 71 иммодату не читает и не пишет возможно.53тий 100% читает Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
diagnost09 67 Опубліковано 26 серпня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2024 Только со вскрытием, подскажите 3 часа назад, Er1k сказал: А может стоит отремонтировать? Замена управляющего элемента по идее должна помочь, не думаю что проц их открытыми держит Пришлось плату с разъёма распоять, чтобы виновника увидеть, не могу такую микруху найти, только с донора похоже У меня валяется блок от haval jolion, по количеству ног такая же, а по маркеровке другая, даташитов не вижу в гугле, на угат переносить лажа может получится..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yvm 3 Опубліковано 20 грудня, 2024 Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2024 Может кому пригодится, на авито нашел мс, Uaes 0D097 00097 - Управление форсунками, есть подозрение на нее, заказал, жду когда приедет Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти