Alex70 25 Опубликовано 15 сентября, 2023 Поделиться Опубликовано 15 сентября, 2023 Вечір добрий! може в кого завалявся дампік UCH від бензинового Кенгурятника? В моєму знесло проца, на кварці 5в, ну і єєпромка теж пішла лісом. Прикрутив UCH від Трафіка 1,9, ніби все працює, але хочу порівняти конфіги,може що прогавив. Дякую дуже ! VF1KC0SAF28595875 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Dok 820 Опубликовано 15 сентября, 2023 Поделиться Опубликовано 15 сентября, 2023 Конфіг дізнається по віну, і порівнюється. Без усіляких дампів смс та кодів))) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Vasya_paprik 21 Опубликовано 15 сентября, 2023 Поделиться Опубликовано 15 сентября, 2023 Тримай 93c46 kangoo.bin Alex70 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alex70 25 Опубликовано 15 сентября, 2023 Автор Поделиться Опубликовано 15 сентября, 2023 Дякую! Сорян, за мою не точність- 93С66 Vasya_paprik 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Vasya_paprik 21 Опубликовано 15 сентября, 2023 Поделиться Опубликовано 15 сентября, 2023 То різні блоки є, цей дамп був якраз з машини 2003 року. Тримай від канго з ЕЕПРОМ 93с66, але я не памятаю дизель це чи бензин. BCM_93C66_kangoo.BIN Якщо все працює, то не варто перейматись, там особливо немає таких серйозних конфігів, щоб сильно впливали на роботу. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alex70 25 Опубликовано 15 сентября, 2023 Автор Поделиться Опубликовано 15 сентября, 2023 Дякую ! цей дамп з дизеля, СarРrogo_м читаний по ходу, розмір треба на два помножити. Так, особливого нічого немає, але заліз я в блок Renolink_ом , а там таки можливо трохи поклацати. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Vasya_paprik 21 Опубликовано 15 сентября, 2023 Поделиться Опубликовано 15 сентября, 2023 1 минуту назад, Alex70 сказал: Дякую ! цей дамп з дизеля, СarРrogo_м читаний по ходу. Так, особливого нічого немає, але заліз я в блок Renolink_ом , а там таки можливо трохи поклацати. Так Карпрогом, я ніколи туди особливо не залазив в настройки. головне щоб все працювало. Як правило привязав ключі і все працює. Якщо блок виходить на звязок то його клонуєш по ОБД, через карпрог. Так само як на трафіку Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alex70 25 Опубликовано 15 сентября, 2023 Автор Поделиться Опубликовано 15 сентября, 2023 Ренолінк повний дамп тягне, трохи зручніше з ним. У цьому авто щось добренько помили, притягнули її після мийки, тепер після заміни UCH відкриваєш будь які двері , починає аварійка спрацьовувати. Проміряв напруги на блоці UCH , так ось пін на концевиках дверей(27) просажує напругу на стільки, що на піні (36) аварійки 2,5В, ну вона і спрацьовує. Весела автівка, відкрив двері - аварійка працює поки не закриєш, сигналки немає, все штатне. Хотів передивитися конфіг з бензинової, може щось накосячив. Завтра буду розбиратися далі. Дякую! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения