Evghenii 31 Опубліковано 10 червня, 2020 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2020 Доброго времени суток,хочу установить ISTA D и ISTA P ,сделал все поэтапно как сказано в инструкции , все установил что надо , распаковал так как в инструкции но перед установкой ISTA D выдает такую ошибку : Кто подскажет-буду благодарен Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fricker 71 Опубліковано 10 червня, 2020 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2020 снаси винду Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AzarOF 339 Опубліковано 10 червня, 2020 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2020 4 часа назад, Evghenii сказал: Доброго времени суток,хочу установить ISTA D и ISTA P ,сделал все поэтапно как сказано в инструкции , все установил что надо , распаковал так как в инструкции но перед установкой ISTA D выдает такую ошибку : Кто подскажет-буду благодарен не спеши....добавь в папку SQLiteDs базу с английским языком т.е архив EN своей версии. MASTER CLASS і Kukisch 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Evghenii 31 Опубліковано 14 червня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 14 червня, 2020 В 10.06.2020 в 23:29, AzarOF сказал: не спеши....добавь в папку SQLiteDs базу с английским языком т.е архив EN своей версии. Спасибо ,дело было в том что я разархивировал в SQLiteDS но не извлек их из папок , поэтому программа не видела файлов. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Delovoj 0 Опубліковано 8 березня, 2021 Поділитися Опубліковано 8 березня, 2021 Спасибо, помог Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Докибмве65 1 Опубліковано 3 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2021 10 часов назад, Dimа сказал: Так Вы сразу бюджет огласите, может диагностик с дивана не захочет вставать за Ваш бюджет 5тыс рублей Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти