ruslanasxxxl 1 Опубліковано 23 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2015 Не фонтан, но может кому надо: Titanium Filesothershttps://mega.co.nz/#!R8kUEY4A!XzCobFpSFSnJ3h-kVMKRIGuczM5InhF35k_4X1DDyscORIGINALhttps://mega.co.nz/#!0kFFEaLA!Ybfb-0BOIclnAgBwQF76tgyVhF8vw59icrpN9hQtmm0MODIFIEDhttps://mega.co.nz/#!AxNhVSTK!TnXV3ipi4UkyKit70HwCYiGrI_d1u1FfSq6JsrU_VmkСпасибо хорошый человек! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
naps3er 0 Опубліковано 24 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2015 ECM Titanium - профессиональный софт для калибровки прошивок. В данной теме выкладываем софт и драйвера. Начну сам: ecm titanium + 18475 драйверов Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Morfeus 3 Опубліковано 29 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2015 Я вроде где-то встречал версию 6.3 и до 10 000 драйверов. Драйверов меньше, быстрее всего 90% совпадают. Надо вспомнить где... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vokoks 327 Опубліковано 30 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2015 Доброго времени суток ! Я вроде и дал не мало форуму , а скачать не могу . Сможете когда наберете 30 сообщений. kvisale 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MegaTUN 0 Опубліковано 30 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2015 не могли бы перечислить доп драйвера?Сможете когда наберете 30 сообщений.вынуждаете пользователей спамить ???? У меня тоже есть свой форум! так я не каких ограничений не вводил на скачку! люди кто нуждаются в том или ином софте просто регистрируются и качают! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vokoks 327 Опубліковано 30 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2015 не могли бы перечислить доп драйвера?вынуждаете пользователей спамить ???? У меня тоже есть свой форум! так я не каких ограничений не вводил на скачку! люди кто нуждаются в том или ином софте просто регистрируются и качают!Дорогой друг , для начало почитайте правила нашего форума. Как на вашем форуме мне не интиресно.Вот когда будем на вашем форуме тогда и будете права качать. Перерыв на 5 дней на изучение правил нашего форума.С уважением Дима MASTER CLASS 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Makson4eg 30 Опубліковано 1 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2015 А что 399 это максимальное колличество постов?Титаниум отличная вещь, я в ней адреса карт смотрю и в олсе дамос создаю, очень удобно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dimon_707 1 Опубліковано 2 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2015 А что 399 это максимальное колличество постов?Титаниум отличная вещь, я в ней адреса карт смотрю и в олсе дамос создаю, очень удобно.там адресов то раз два и обчелся... что там можно увидеть то....может я ни туда смотрю, но пробовал смотреть прошивку на ауди - выскочило 15 карт не больше... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Makson4eg 30 Опубліковано 2 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2015 Ну я только дизеля делал, лимитеры, и турбо, всегда находит Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergV 87 Опубліковано 14 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2015 Вот еще дравишки для ECMa. Прошу прощения если задаю глупый вопрос. В какую папку положить сборку драйверов. Будет ли подбор работать на автомате или же нужно в ручную указывать ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lirok 118 Опубліковано 15 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 червня, 2015 Прошу прощения если задаю глупый вопрос. В какую папку положить сборку драйверов. Будет ли подбор работать на автомате или же нужно в ручную указывать ? В п0пке с программой есть соответствующая п0пка ложить туда, насчет автоопределение в настройках программы, кому как нравится. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergV 87 Опубліковано 15 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 червня, 2015 В п0пке с программой есть соответствующая п0пка ложить туда, насчет автоопределение в настройках программы, кому как нравится. Не могли бы вы уточнить название папки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SnipeR24 0 Опубліковано 16 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2015 ecm titanium 1.72 часом нет ещё ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Chippy0815 0 Опубліковано 20 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2015 is there a newer Version available now? Or has someone a Link to a version with more driver? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
aloxadance 2 Опубліковано 20 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2015 Скажите у кого нибудь получалось поставить titanium на win 8 x64? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lamaka 1 Опубліковано 11 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2015 не сохраняет изменения в драйверах... это проблема отлома программы? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tolik775 5 Опубліковано 12 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2015 У меня работает на windows 8 корректно и претензий нет, даже на русском языке. а как перевести?у меня русского нет Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bobodog 0 Опубліковано 13 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2015 Добрый день! Ищю Полный Драйвер для Мерцедеса 220 Cdi 1037370737 или Дамос WinOLS Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
senis_kenis 0 Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 а как перевести?у меня русского нетв меню -> изменить языкспасибо за программу! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dmitrei 5 Опубліковано 21 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2015 Здравствуйте купил кесс V2 делал машины друзей программы изменял кто продавал кесс но выходит накладно. подскажите есм принцип работы самому надо менять все параметры или есть там готовые решения. или можно те программы которые я заливал на машины можно лить на точно такую же машину какой принцип подскажите задачи стоят это если на дизеле отключить сажевый впускные заслонки и егр ну и чип по возможности все по стандарту какой лучше программой пользоваться и если есть у кого можете прислать на почту vangr1, adde і Premiera 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dmitrei 5 Опубліковано 22 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2015 не хочет никто помочь vangr1 і adde 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lorix 0 Опубліковано 26 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 липня, 2015 Злесь готово решения нету, все индивидульно, лучше используй winols для удаление егр , сажевого фильтра Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
aloxadance 2 Опубліковано 26 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 липня, 2015 На восьмую винду х64 кто нибудь ставил ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
int24h 26 Опубліковано 6 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 серпня, 2015 ECM 2001 v6.3ECM2K1_6.3_full_OK.rar Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
shevchik 6 Опубліковано 6 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 серпня, 2015 http://www.ex.ua/77506481кажись оно же. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти