ceregarak 25 Опубликовано 16 апреля Поделиться Опубликовано 16 апреля Усім привіт. Маю в роботі гібрида, який заглох при їзді, викинув помилку по гібридній системі, і більше не завівся. Помилки прикріплю.На помилку інтерлока не звертайте увагу, це я зробив випадково.Що зроблено і перевірено: 1. ввб закриває контактора на секунду і викидає помилки ті що я скину, отже там все ок і вони не зварені 2.ізоляція вся ок 3. Інвертор розібрав, кз, або згоряних транзисторів не бачу. 4. Шунти на виході на цих фазах , звоняться однаково 5. звісно відкидав і мотор коробки і стартєр генератора , абсолютно нічого не міняється. можливо хтось , бачив , щось подібне , не проти заплатити , за опит, але потрібна допомога в яку сторону рухатись.Дякую Photos Library.photoslibrary.zip Ось скрін, так зручніше Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
gluharenko 1003 Опубликовано 16 апреля Поделиться Опубликовано 16 апреля То есть с отключеным мотором А ошибки не меняются? И не появляются по фазе V? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
garric 136 Опубликовано 16 апреля Поделиться Опубликовано 16 апреля З переду з лівого боку під бампером передивись роз'єми і проводку. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
ceregarak 25 Опубликовано 17 апреля Автор Поделиться Опубликовано 17 апреля 11 часов назад, gluharenko сказал: То есть с отключеным мотором А ошибки не меняются? И не появляются по фазе V? Ні , лише такі.Навіть коли 2 розєма у повітрі Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
EleKtrik82 75 Опубликовано 17 апреля Поделиться Опубликовано 17 апреля 15 hours ago, ceregarak said: Усім привіт. Маю в роботі гібрида, який заглох при їзді, викинув помилку по гібридній системі, і більше не завівся. Помилки прикріплю.На помилку інтерлока не звертайте увагу, це я зробив випадково.Що зроблено і перевірено: 1. ввб закриває контактора на секунду і викидає помилки ті що я скину, отже там все ок і вони не зварені 2.ізоляція вся ок 3. Інвертор розібрав, кз, або згоряних транзисторів не бачу. 4. Шунти на виході на цих фазах , звоняться однаково 5. звісно відкидав і мотор коробки і стартєр генератора , абсолютно нічого не міняється. можливо хтось , бачив , щось подібне , не проти заплатити , за опит, але потрібна допомога в яку сторону рухатись.Дякую Photos Library.photoslibrary.zip 50.78 MB · 1 download Ось скрін, так зручніше А AC відкидали? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
gluharenko 1003 Опубликовано 19 апреля Поделиться Опубликовано 19 апреля Ну если все питания на месте а ошибки не меняются с откинутым мотором А. Тогда блок приплыл. ceregarak 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Решение ceregarak 25 Опубликовано 21 апреля Автор Решение Поделиться Опубликовано 21 апреля Чтобы увидеть решение, войдите или зарегистрируйтесь! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения