Перейти к содержанию

Renault Megane 3 1.5dci EDC DC4 HELP

Рекомендуемые сообщения

Доброго времени суток, нужна помощь!

Меган 3 2012г.в. пред история, умер стартер, самостоятельно пришлось снимать, везти в переборку и ставить, после этих мук, а может это и совпадение, в рандомный момент на приборной панели начали выскакивать ошибки: "Проверьте помощь при старте", "Проверьте ESC", при остановке коробка падает в нейтраль и выбивает ещё "Проверьте коробку передач", через пару секунд все они пропадают и движение продолжается, если не останавливаться то первые две поморгают и уходят. После начинаю смотреть ошибки PyRen-ом, выпадают такие в блоке АКПП:

DTC177512 цепь 1 вх. датчика коробки передач

DTC177612 цепь 2 вх. датчика коробки передачь

DTC070512 *цепь выключателя рычага

Если последняя знакома, как то раз водичка подмочила датчик, весь за герметизирован, то первые две в интернете не могу найти от слова совсем информации на что ругается. Особенно интересно между первым разом и последними прошла неделя и неделя не благоприятная по погоде со снегом и дождями и ни разу не выпадали ошибки

IMG_20250413_163831.jpg

Прийти на форум стоматологів и питати, як самому полікувати собі зуб, бо діагностику вже зробив сам, засунувши дзеркало у рота. 
Та все просто. Купіть обладнання, перечитайти тону літератури, передивіться  тисячи годин відео, потратьте тисячи годин на практику і досвід.
А потім, лукуйте себе самі, та роздавайте свій досвід по формах. 

Проблема в тому що спеціалізованих СТО по Renault в Запоріжжі немає, є тільки широкопрофільні по дрібному ремонту та офіціали з руками з дупи, і з цією АКПП усі поголовно відправляють на всі 4 сторони, ще з заміною та потім адаптацією зчеплення зтикнувся. Тому і звертаюсь за допомогою на форум, бо ті дві помилки в мережі не знаходжу зовсім.

14 минут назад, Dok сказал:

Вам треба до сервісу їхати, самостійно там нічого не зробите.

Проблема в тому що спеціалізованих СТО по Renault в Запоріжжі немає, є тільки широкопрофільні по дрібному ремонту та офіціали з руками з дупи, і з цією АКПП усі поголовно відправляють на всі 4 сторони, ще з заміною та потім адаптацією зчеплення зтикнувся. Тому і звертаюсь за допомогою на форум, бо ті дві помилки в мережі не знаходжу зовсім.

8 минут назад, Autodw.pl сказал:

Прийти на форум стоматологів и питати, як самому полікувати собі зуб, бо діагностику вже зробив сам, засунувши дзеркало у рота. 
Та все просто. Купіть обладнання, перечитайти тону літератури, передивіться  тисячи годин відео, потратьте тисячи годин на практику і досвід.

Проблема в тому що спеціалізованих СТО по Renault в Запоріжжі немає, є тільки широкопрофільні по дрібному ремонту та офіціали з руками з дупи, і з цією АКПП усі поголовно відправляють на всі 4 сторони, ще з заміною та потім адаптацією зчеплення зтикнувся. Тому і звертаюсь за допомогою на форум, бо ті дві помилки в мережі не знаходжу зовсім, не треба бути такими озлобленими.

15 минут назад, Autodw.pl сказал:

22 минуты назад, Dok сказал:

Вам треба до сервісу їхати, самостійно там нічого не зробите.

Мені просто треба розуміння їхати задовбувати цим квестом єдиного, з тих хто залишився, грамотного автоелектрика у місті, чи гнати до людини яка мені повністю до адоптовувала зчеплення і розуміється саме на Renault та коробках EDC, а це інше місто і треба буде вирішувати попутні питання для реалізації цього

Така сувора правда, володіння Рено - Насан, де для заміни беспечника чи лампочки, треба пів авто розібрати, а клієнти потім питають - чо так дорого? 
Особисто я, більше не роблю французів та італьянців. Все через Ж, навіть схеми, де замість колорової проводки, вони віришили робити все одним коліром але з ціфровим позначенням, яке майже не читається та стирається від одного дотику.  

Але це форум не для помічи клієнтам. 
Як почали робити самі, то й робіть самі. Перевірте все, що відкручивали, та роз'єднували. 

59 минут назад, Autodw.pl сказал:

Така сувора правда, володіння Рено - Насан, де для заміни беспечника чи лампочки, треба пів авто розібрати, а клієнти потім питають - чо так дорого? 
Особисто я, більше не роблю французів та італьянців. Все через Ж, навіть схеми, де замість колорової проводки, вони віришили робити все одним коліром але з ціфровим позначенням, яке майже не читається та стирається від одного дотику.  

Але це форум не для помічи клієнтам. 
Як почали робити самі, то й робіть самі. Перевірте все, що відкручивали, та роз'єднували. 

Не можу не погодитись із тим що для дрібного наче ремонту доводиться деколи пів машини розібрати, але тут до стартеру лазив, там і крутити чи знімати крім 2 гайок з клемами і 2 болтів кріплення на ньому, ну і клеми аккумулятора, нічого, і першим же ділом як вилізло передевився усі найближчі клеми та дроти які міг зачепити, тому і поліз читати помилки, а на що машина скаржиться цими помилками знайти не можу, щось схоже за назвою з помилки це датчик на АКПП з іншої  сторони самої КПП, але там де лазив і кос які туди можуть іти немає, от і прийшов сюди, щоб може підказали, на що ж вона скаржиться і було зрозуміло мій косяк чи щось нове вилізло, та розуміти до кого зі спеців їхати, просто той майстер що є в місті, не дуже шарить саме в EDC

8 минут назад, Барнаба сказал:

Не можу не погодитись із тим що для дрібного наче ремонту доводиться деколи пів машини розібрати, але тут до стартеру лазив, там і крутити чи знімати крім 2 гайок з клемами і 2 болтів кріплення на ньому, ну і клеми аккумулятора, нічого, і першим же ділом як вилізло передевився усі найближчі клеми та дроти які міг зачепити, тому і поліз читати помилки, а на що машина скаржиться цими помилками знайти не можу, щось схоже за назвою з помилки це датчик на АКПП з іншої  сторони самої КПП, але там де лазив і кос які туди можуть іти немає, от і прийшов сюди, щоб може підказали, на що ж вона скаржиться і було зрозуміло мій косяк чи щось нове вилізло, та розуміти до кого зі спеців їхати, просто той майстер що є в місті, не дуже шарить саме в EDC

Це коробка pawershift

Ще той гемор . І в більшості ремонт це є заміна блока управління коробкою .

Він не ремонтується!!!

5 минут назад, werne сказал:

Це коробка pawershift

Ще той гемор . І в більшості ремонт це є заміна блока управління коробкою .

Він не ремонтується!!!

Дякую за думку, те що не ремонтується в курсі, дякую що одразу не радите намагатись його відремонтувати)

Але наче не типове поводження кпп для виходу його з ладу, плавно переключається і скільки читав помилки не типові для цього, дякую за думку, буду значить зв'язуватись зі спеціалістом по EDC і намагатись доїхати до нього, дякую за напрям)

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...