Перейти к содержанию

Вібрація,від 80 до 100 км.год

Рекомендуемые сообщения

З19 Спрінтер 907 3.0 автомат.Неможу найти причину вібрація від 80до 100 км. Відправляв на реставрацію бублик. Все те саме,знімав кардан все добре, вібрація не пропала. Діагностика Das xentry показала помилку.Підкажіть де шукати 

1. Визначити чи вібрація появляється в певному діапазоні швидкостей чи в певному діапазоні обертів?

2. Якщо вібрація появляється і при знятому кардані то з допомогою стетоскопа визначити більш точніше її джерело (один проганяє діапазон обертів, другий слухає)

3. Найбільш імовірно  автомат вкл. Бублик.   Десь бачив опис подібних проблем у Спринтера. Потрібно погуглити. Лікується просвердливши дирку в певному місці

4. Вібрація у районі  двигуна може бути спричинена чи   ланцюгом розпод. валу чи якимось із шківів (натяжки напр.). Потрібно слухати і перевіряти. Також описано в Інтернеті.

5. На жаль посилання на джерела запостити тут не можу т.я. це всупереч правилам  форуму і я вже маю попередження за то.

Клапан бубліка меняв?

У меня так умирав клапан блокировки бубліка. У мене віто 639

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...