Kacz 5 Опубликовано 6 января Поделиться Опубликовано 6 января Mercedes Viano не заводиться. При підключенні DAS з'являється помилка 2364-002, що, здається, вказує на несправність ЕБУ. Досліджуючи форуми, я прочитав, що хтось згадував, що ця помилка може означати, що ECU знаходиться в режимі BOOT_SW Я спробував зчитати й зробити резервну копію за допомогою KTAG (клону), але при спробі зчитати весь вміст програмне забезпечення скаржиться на CHECKSUM. Проте мені вдалося окремо зчитати MCU (556) та EEPROM (95320), але FLASH (AM29) зчитати не вдалося. питання: -Чи нормально, що KTAG скаржиться на CHECKSUM у таких випадках? -Чи існує спосіб вирішити таку помилку, чи мені краще шукати інший ECU? якийсь інший спосіб зробити BACKUP? Додаю файли, які вдалося зчитати. Заздалегідь дякую за будь-яку допомогу чи пораду! MB_VIANO_W639.rar https://carmasters.org/topic/64231-не-заводится-ошибка-2364-002/ Вибачте, я щойно помітив, що ця тема повторюється! Можливо, автор може надати більше інформації!!! @Spy Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
MASTER CLASS 975 Опубликовано 7 января Поделиться Опубликовано 7 января Хочу помочь но не понял суть вопроса,по Украинский,если что пишите Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
viytik 86 Опубликовано 7 января Поделиться Опубликовано 7 января Знайди флеш орі.Зальеш K-tag.Все. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vmsh 0 Опубликовано 7 января Поделиться Опубликовано 7 января Нормально, що він скаржитьться чек суму, ця помилка і пов'язана з чек сумою. Орі флеш лий. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Решение SERGO639 32 Опубликовано 7 января Решение Поделиться Опубликовано 7 января Чтобы увидеть решение, войдите или зарегистрируйтесь! Kacz и motoEd 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Kacz 5 Опубликовано 7 января Автор Поделиться Опубликовано 7 января 3 години назад, SERGO639 сказав: SW 1037370746.zip 1.04 \u041c\u0411 · 1 скачування Усім величезне дякую!!!! Записав ФЛЕШ !!!! SERGO639 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения