Перейти к содержанию

Проблема після скидання краш

Max7777

Рекомендуемые сообщения

Доброго дня. Можливо хтось допоможе розібратися приїхав до мене автомобіль renault trafic 2015 рік після ДТП краш вже хтось скинув з'являється помилка обрив цепи проводку все продзвонив обривів не знайшов подушка відновлена. Можливо хтось підкаже як вирішити цю проблему?

20241027_101818.jpg

Попробуйте змінити конфігурацію , якщо не пропаде помилка перевірте на піропатроні розєм,деколи після реставрації там контакт поганий

Часто при реставрации используют китайские говноразъемы, в которых нормального контакта быть не может ввиду конструктивных особенностей. Проверяется эмуляцией и прозвонкой цепей.

4 часа назад, Max7777 сказал:

Доброго дня. Можливо хтось допоможе розібратися приїхав до мене автомобіль renault trafic 2015 рік після ДТП краш вже хтось скинув з'являється помилка обрив цепи проводку все продзвонив обривів не знайшов подушка відновлена. Можливо хтось підкаже як вирішити цю проблему?

20241027_101818.jpg

Разбираться, нужно ДО нажимания наугад всех кнопок. Раз к Вам приехало, а Вы не в курсе что с этим делать, то пусть уедет к тому, кто понимает, но я почти уверен,что Вы и есть хозяин авто.

6 годин назад, Max7777 сказав:

20241027_101818.jpg

Дякую за відповіді, з конфігурацією проблему вирішив. Відключав кожну подушку безпеки всі подушки після відключення б'ють помилку, після підключення помилка стирається проблема нема жодної в цьому автомобілі тільки три подушки безпеки, продзвонював всі подушки тестером всі мають опір. Може бути такий варіант щоб в ресторані крашу прошили одну зайву подушку безпеки?  Можливо таку помилку може давати датчик удару? Я його не перевіряв.

20241027_164552.jpg

Ви штори теж перевіряли?

5 хвилин назад, User_1 сказав:

Ви штори теж перевіряли?

Там штор немає, це вантажний автомобіль там є тільки три подушки безпеки в торпеді, в рулі і в лівій сідушці. Я відключав всі подушки по черзі, вискакує помилка по кожній подушці, коли подушки підключаю помилки стираються.

1 минуту назад, fww137 сказал:

На розємі подушки фіксатор цілий,бо деколи його ламають А без нього працювати не буде

на опорі буде працювати 

не буде , я так колись махався ,поки не заклацнув добре фіксатор це було на ваг ,але думаю суті не міняє

На роз'ємах подушок фіксатори цілі, під сідушками роз'єми розболтані але я зняв роз'єм з блока управління арбеками, продзвонив всі подушки безпеки ,на всіх є опір.

2 минуты назад, fww137 сказал:

не буде , я так колись махався ,поки не заклацнув добре фіксатор це було на ваг ,але думаю суті не міняє

Ще раз повторюю для "спеців": на опорі буде працювати, но подушці не буде, бо там перемичка і буде КЗ. 

3 хвилини назад, fww137 сказав:

Я їх вже знімав кілька разів і ставив на місце, змін немає.

6 минут назад, Max7777 сказал:

На роз'ємах подушок фіксатори цілі, під сідушками роз'єми розболтані але я зняв роз'єм з блока управління арбеками, продзвонив всі подушки безпеки ,на всіх є опір.

Ще раз повторюю: ставимо опір в роз'єм до шлейфу і стане зрозуміло

2484194556_w640_h320_podrulevoj-shlejf-reno.jpg

11 хвилин назад, fww137 сказав:

Дякую, на наступний тиждень попробую поставити опір перед шлейфом.

8 хвилин назад, greencamp сказав:

Ще раз повторюю для "спеців": на опорі буде працювати, но подушці не буде, бо там перемичка і буде КЗ. 

Якщо ви маєте на увазі цю перемичку, вона там відсутня. На цьому автомобілі вже хтось намагався проводити ремонт виламали перемичку і поставили опір 3.5 Ома в ремні безпеки, опір я видалив тому що ремінь не спрацьовував на ньому є опір. Проблема може бути за цієї перемички?

Screenshot_20241027_174530_Gallery.jpg

8 минут назад, Max7777 сказал:

Дякую, на наступний тиждень попробую поставити опір перед шлейфом.

Якщо ви маєте на увазі цю перемичку, вона там відсутня. На цьому автомобілі вже хтось намагався проводити ремонт виламали перемичку і поставили опір 3.5 Ома в ремні безпеки, опір я видалив тому що ремінь не спрацьовував на ньому є опір. Проблема може бути за цієї перемички?

Screenshot_20241027_174530_Gallery.jpg

Скоріш за все проблема зі шлейфом. Зробіть шо я сказав це 10хв часу і буде зрозуміло

21 хвилину назад, greencamp сказав:

Скоріш за все проблема зі шлейфом. Зробіть шо я сказав це 10хв часу і буде зрозуміло

Дякую за відповідь, на наступний тиждень буду біля автомобіля спробую, ще цей варіант.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...