dimaamigo 1 Опубліковано 7 травня, 2024 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2024 Всем привет! Вычитано K-tag + stage1 от хорошего калибровщика Peugeot Partner 2018.rar Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lonqlife 2,444 Опубліковано 7 травня, 2024 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2024 Офигенный просто калибровщик, видимо нам до него ещё очень далеко. Зафигачил все карты в процент + вышел за размерность карт... на фото пример прибавки в процентах от гуру мира чип-тюнинга Набросаны % просто везде и во всё безбожно и бездумно... Я бы мог назвать подобный тюн костылём, но это скорее инвалидная коляска как минимум. P.S. Хороший калибровщик в "кавычках"... даром такое не советую) volvomafia, 8VoltS8 і VADIK-VOLT 1 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dimaamigo 1 Опубліковано 7 травня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 7 травня, 2024 Спасибо за критику! Я больше по железу специалюзирусь,- т могу сказать что это делает одна очень крупная контора в Москве, просто на эту калибровку мне было сказано что всю душу вложили... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lonqlife 2,444 Опубліковано 7 травня, 2024 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2024 14 минут назад, dimaamigo сказал: Спасибо за критику! преступление за такое платить деньги. Сделать подобное 20минут на коленке. Последствия нехорошие для ДВС volvomafia і 8VoltS8 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти