Перейти к содержанию

Ford Focus 3 садить АКБ і не працює парктронік.


Рекомендуемые сообщения

Авто довго не засинає (чекав більше години). Споживання 2,5-3А. Почитав  помилки - є по парктроніку та положенні вікон. Провірив запобіжники в багажнику. Якщо витягнути 14 запобіжник (дисплей магнітоли), то споживання подає до 0.3-0.5А, а через хв 15 майже 0. От тільки якщо відєднати дисплей магнітоли і саму магнітолу, то споживання залишається близько 1.5-2А. Що ще "висить" на цьому запобіжнику? Десь читав, що GPS модуль, але не знаю де його шукати. На лобовому склі нема.

 

В блоку парктроніка BM5T-15k866-BM здається вигорів якийсь елемент. Думаю що резистор (але не знаю номіналу) або запобіжник. Може в кого є подібний блок. 

Спойлер

IMG_20240410_172356.thumb.jpg.fc5ba554d6538ec059f137f224acb8fa.jpg

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Наче не перший рік на форумі. Навіть при бажанні, не можу допомогти  - всім базам потрібен рік випуску (принаймні тим, що є у мене).  Також може бути різниця Європа чи америка.

19 часов назад, _peccator_ сказал:

В блоку парктроніка BM5T-15k866-BM здається вигорів якийсь елемент.

Запобіжник би так не вигорів. Швидше за все низькоомний резистор. Подивіться, куди іде верхня нога ( перехід на нижню сторону плати) і можна буде прикинути опір. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Авто 2011р. Я не електронщик, але резистор від конденсатора можу відрізнити (це про рівень знань). Мав на увазі, що можливо цей резистор виконував функцію запобіжника. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

В 10.04.2024 в 20:54, _peccator_ сказал:

Авто

  Скрыть контент

 

 

Это резистор 0.3 Ом, он же датчик тока.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 час назад, _peccator_ сказал:

Авто 2011р

Дивно, на такий рік взагалі немає заднього блока запобіжників. Тільки з 2012, і на всіх схемах, принаймні тих що є у мене, 14го запобіжника немає. Як ще один варіант комплектації, на авто зі старт-стопом на цьому запобіжнику може висіти стабілізатор напруги. Стоїть під торпедою з боку водія.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Якщо чесно то я не впевнений який рік, подивився по вікнах, а не по vin. Загуглив схему запобіжників, то в першій на яку натрапив писало що 14 запобіжник в багажнику відповідає за дислей магнітоли і gps-модуль (для авто зі старт-стоп). В даному авто кнопки нема. 

Резистор, що здавалось відгорів, у блоці парктроніка мав опір 16Ом.  Запаяв на 15. При першому запуску парктронік тимчасово ожив. Після видалення помилок і перезапуску запалення парктронік знову перестав працювати. Блок другий раз ще не відкривав. Після вихідних подивлюсь. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

    • Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
×
×
  • Создать...